Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Како се чувствувате денес ? 20.3.2010 10:42:06
Enika
ИЗВОРНА ПОРАКА: Adrijana
u mnogu jak PMS sum, ama ova dzverevo ne normalizira i mi gi ublazuva simptomite
Адријана...глеј да добиеш до понеделник жити се Јас еве убаво наспана, малку затната, ке се бањам и најверојатно ке шетам со внука ми на сонцево...редно време беше
RE: Како се чувствувате денес ? 20.3.2010 11:20:11
Весна
Многу расположена сум. Дека маж ми е дома, веќе при крај е со подготовките околу изложбата, владее некое задоволство и затоа сум целата светната. И плус и плус прекрасно е времето.
RE: Како се чувствувате денес ? 21.3.2010 14:11:32
Bitolcanka
mother29 купи си инхалатор (се користи и за затнат нос и за нос што создава многу течност ) Или направи си инхалација на лицето, застани над сад (тенџере) со жешка вода, помага и за прочистување на лицето, одмор и за отворање на дишните патишта.
RE: Како се чувствувате денес ? 21.3.2010 14:16:35
BEBICA
ИЗВОРНА ПОРАКА: arh_diz
Mene zeludnikot me boli bezveza sum cel den
Draga moja nikakov caj samo bisviti i banani zatoa sto bananata ja oblozuva crevnata flora a pri toa ja upiva nepotrebnata kiselina vo zeludecot. Isto taka posto si trudna jas kolku sto znam caevi ne se preporacuvaat. I da nezaboravam bademite se zakon za zeludnikot kiselinite i sl.
RE: Како се чувствувате денес ? 21.3.2010 14:29:20
arh_diz
ИЗВОРНА ПОРАКА: BEBICA
Draga moja nikakov caj samo bisviti i banani zatoa sto bananata ja oblozuva crevnata flora a pri toa ja upiva nepotrebnata kiselina vo zeludecot. Isto taka posto si trudna jas kolku sto znam caevi ne se preporacuvaat. I da nezaboravam bademite se zakon za zeludnikot kiselinite i sl.
Fala bebica jas bas sega se cudev sto da jadam . Se plasam da ne me boli poveke i nejadam
RE: Како се чувствувате денес ? 21.3.2010 14:37:19
Bitolcanka
ИЗВОРНА ПОРАКА: BEBICA
Fala bebica jas bas sega se cudev sto da jadam . Se plasam da ne me boli poveke i nejadam
Не знаев дека не се препорачува чај за време на бременоста. Кога ми е лошо, ме боли стомак, повраќам, чајот од нане ми помага, затоа ти преложив. Инаку јади лесна храна, како што ти кажа Бебица - двопек, бисквити, банани ... Ќе помине, без гајле.
RE: Како се чувствувате денес ? 21.3.2010 19:40:13
BILE.F
Времето е прекрасно, и се прошетавме со мм, бевме на ручек, малово си мртка весело, се нај нај, ама јас се чуствувам некако празно! Како да ми се повраќа, а не можам, ме боли главата.....никакво! Ама се надевам нема да трае долго!