Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Како се чувствувате денес ? 25.3.2010 12:33:39
matushka
Epa aj cestioto mobilen Ako nemas limit, sekogas koga ke te iznervira udri mu po smetka A inaku denes, epten srekno, raspolozena i si gi pravam poslednite podgotovki za na maci rodendenot.
RE: Како се чувствувате денес ? 25.3.2010 12:41:16
Bibi_S
Денов некако со сон ми започна, како добивам унапредување. И уште сум во тој филм, си замислувам како би ми било. Убавини. Викаат тоа што си го замислуваш и го сакаш многу, тоа ќе ти се исполни. Па ќе си продолжам да си сонувам. Инаку не дека така ми текна од никаде, работата е дека постои мала шанса за тоа, ама е мала.
RE: Како се чувствувате денес ? 25.3.2010 12:46:04
BILE.F
Мене ме боли грлото и главата, па мм ме масираше, и не отидов на работа! Сега дома со чајче, прополки и топла супа мислам ќе помине.Немам температура! Се надевам дека со малку ќе ми помине, сега при крај на .
RE: Како се чувствувате денес ? 25.3.2010 12:47:51
matushka
Of lele.. aj pobrzo da ti pomine.Mozes da pravis gargara so caj od zalfija 2,3 pati na den, mnogu pomaga.
ИЗВОРНА ПОРАКА: BILE.F
Мене ме боли грлото и главата, па мм ме масираше, и не отидов на работа! Сега дома со чајче, прополки и топла супа мислам ќе помине.Немам температура! Се надевам дека со малку ќе ми помине, сега при крај на .
RE: Како се чувствувате денес ? 25.3.2010 12:49:43
***Lide***
ke ti pomini so lesno eve i jas toa velam cela zima ne nastinav a eve sega pri kraj na bremenost mi se ispovospalija sinusite i skoro 10 dena sum zatnata pa so kapki i strepsils nekako sega mi e polesno disenjeto ama toa e promenlivo vreme ne znaeme sto da oblecime so tanko studi a so podebelo zezi i toa e
RE: Како се чувствувате денес ? 25.3.2010 12:50:57
Enika
Поспано, непсиена цела вечер, ифрит лута бидејки иам братуцед ибецил кој сред недела собира друштва до 6 сабајле, со муабет на највисоко можно ниво, и уште мн сме си доволувале ние што го предупредувавме цела вцечер....невоспиутание и селачизам
RE: Како се чувствувате денес ? 25.3.2010 12:55:04
profesorica
фала ви на сите, хаха сега го чепкам менито , се сликам со камерата и остало- знаете како е со нов мобилен, два дена батеријата на нула од што го чепкаш , а откако ќе здосади после стрикно за муабет
RE: Како се чувствувате денес ? 25.3.2010 13:46:07
mami
Мојот прекрасен господин директор е во Германија на шетање и покрај тоа што должи две плати ии ред други работи...отидов на шетање малку да се луфтирам
RE: Како се чувствувате денес ? 25.3.2010 14:24:32
Еца
лошо, цела ноќ не сум спиена и Мила и Мартина беа со температура, Мартина повраќа, Мила пролив, лудница инаку ве зиркам што ми правите, ми фали муабет со вас
RE: Како се чувствувате денес ? 25.3.2010 14:30:22
iviv
Solidno dosta solidno,pravevme nekoj testovi na rabota pa pomina i zatoa sum sega pelaksirna i si dojdov kaj setra mi na gosti pa mi pravi pizza Eca ne se skiraj eve gledam i vnucinjava moi edna kasladrugi\o kiva so temperatura .pa sega na maliot i alerija nekoja ama ima virus taka barem vikaat setrive moi....
RE: Како се чувствувате денес ? 25.3.2010 14:38:45
melody
Dobro se cuvstvuvam zosto na kerka mi i pomina temperaturata barem zasega se nadevam do vecer nema da krene pak.Inaku vadime zapcinja pa jadnata kaj nea ja boli pa i jas stradam zaedno so nea zosto ama bas ic nemozam da i pomognam da ne ja boli.Nisto ke cekame da i izbijat
RE: Како се чувствувате денес ? 25.3.2010 14:43:12
Adrijana
Dvapat izlegovme so Eva, i dva pati ja simnav i kaciv kolickata do 5 sprat( a nema lift) i racete sega mi se tresat, ako ima pecatni greski, od toa e. I + meseto me stega, uste nemam dobieno leleeee veke ispukav.
RE: Како се чувствувате денес ? 26.3.2010 16:18:58
iviv
odlicno se inaigravme so vnuka mi na detska ulica na ljuljaskite .....inece deneska sum dadilka setra mi imase nesto rabota pa si gi cuvam moite dve prekrasni vnukicki(pricezite na teta) sega zaspaa pa da sirnam sto ima na RR.......Pozdravce do site
RE: Како се чувствувате денес ? 26.3.2010 16:26:44
Maca25
супер сум денес, распложена, полна со енергија. се изнашетавме со нина, низ парк, по ул. македонија, раневме гулаби и кучиња и сега е време да се одмориме двете. прекрасен ден!!