|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  48 49 [50] 51 52   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Како се чувствувате денес ?
25.3.2010 10:54:12   
MamaOhrid
Не ми се сите овци на број user posted image .

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 1226
25.3.2010 12:27:33   
profesorica
ауууу комбинација од зачудено и среќно- шефот ми купил мобилен од фирмаuser posted image user posted image user posted image

Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))

(Одговор на членот MamaOhrid)
Непосредна врска до пораките: 1227
25.3.2010 12:33:39   
matushka
Epa aj cestioto mobilenuser posted image Ako nemas limit, sekogas koga ke te iznervira udri mu po smetkauser posted image
A inaku denes, epten srekno, raspolozena i si gi pravam poslednite podgotovki za na maci rodendenot.

(Одговор на членот profesorica)
Непосредна врска до пораките: 1228
25.3.2010 12:34:52   
majka 79
ИЗВОРНА ПОРАКА: profesorica

ауууу комбинација од зачудено и среќно- шефот ми купил мобилен од фирмаuser posted image user posted image user posted image

so zdavje da si go sluzis.
jas pak ovie dva dena sum nekako mlitava , nizok mi e pritisokot

Непосредна врска до пораките: 1229
25.3.2010 12:41:16   
Bibi_S
Денов некако со сон ми започна, како добивам унапредување. И уште сум во тој филм, си замислувам како би ми било.user posted image Убавини. Викаат тоа што си го замислуваш и го сакаш многу, тоа ќе ти се исполни. Па ќе си продолжам да си сонувам. user posted image user posted image user posted image Инаку не дека така ми текна од никаде, работата е дека постои мала шанса за тоа, ама е мала.

Every cloud has a silver lining

(Одговор на членот majka 79)
Непосредна врска до пораките: 1230
25.3.2010 12:45:23   
***Lide***
ИЗВОРНА ПОРАКА: profesorica

So zdravje da se sluzis user posted image
inaku jas se cuvstvuvam ubavo denes vremevo e prijatno pa so toa mi se podobruva raspolozenieto user posted image

(Одговор на членот Bibi_S)
Непосредна врска до пораките: 1231
25.3.2010 12:46:04   
BILE.F
Мене ме боли грлото и главата, па мм ме масираше, и не отидов на работа! Сега дома со чајче, прополки и топла супа мислам ќе помине.Немам температура! Се надевам дека со малку ќе ми помине, сега при крај на user posted image .user posted image user posted image user posted image

Пред да скокнеш, кажи оп!

(Одговор на членот Bibi_S)
Непосредна врска до пораките: 1232
25.3.2010 12:47:51   
matushka
Of lele.. aj pobrzo da ti pomine.Mozes da pravis gargara so caj od zalfija 2,3 pati na den, mnogu pomaga.
ИЗВОРНА ПОРАКА: BILE.F

Мене ме боли грлото и главата, па мм ме масираше, и не отидов на работа! Сега дома со чајче, прополки и топла супа мислам ќе помине.Немам температура! Се надевам дека со малку ќе ми помине, сега при крај на user posted image .user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот BILE.F)
Непосредна врска до пораките: 1233
25.3.2010 12:49:43   
***Lide***
ke ti pomini so lesno eve i jas toa velam cela zima ne nastinav a eve sega pri kraj na bremenost mi se ispovospalija sinusite i skoro 10 dena sum zatnata pa so kapki i strepsils nekako sega mi e polesno disenjeto
ama toa e promenlivo vreme ne znaeme sto da oblecime so tanko studi a so podebelo zezi i toa euser posted image

(Одговор на членот BILE.F)
Непосредна врска до пораките: 1234
25.3.2010 12:50:57   
Enika
Поспано, непсиена цела вечер, ифрит лута бидејки иам братуцед ибецил кој сред недела собира друштва до 6 сабајле, со муабет на највисоко можно ниво, и уште мн сме си доволувале ние што го предупредувавме цела вцечер....невоспиутание и селачизам

What goes around comes back around.

(Одговор на членот matushka)
Непосредна врска до пораките: 1235
25.3.2010 12:55:04   
profesorica
фала ви на сите, хаха сега го чепкам менито user posted image user posted image user posted image , се сликам со камерата и остало- знаете како е со нов мобилен, два дена батеријата на нула од што го чепкаш , а откако ќе здосади после стрикно за муабетuser posted image user posted image user posted image

Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))

(Одговор на членот Enika)
Непосредна врска до пораките: 1236
25.3.2010 12:57:25   
mother 29
Еленке ,немој да се нервозираш,губиш на лепотаuser posted image

Непосредна врска до пораките: 1237
25.3.2010 12:58:20   
Enika
какво губење на лепота бе...подочњаков ме улепшава скроз на скроз

(Одговор на членот mother 29)
Непосредна врска до пораките: 1238
25.3.2010 13:21:14   
mami
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image е некако вака..ужасно нервозно и луто ми иде да утепам некого..

Непосредна врска до пораките: 1239
25.3.2010 13:28:01   
Enika
Што се десило мами?

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 1240
25.3.2010 13:46:07   
mami
Мојот прекрасен господин директор е во Германија на шетање и покрај тоа што должи две платиuser posted image user posted image user posted image ии ред други работи...отидов на шетање малку да се луфтирам

Непосредна врска до пораките: 1241
25.3.2010 13:58:17   
riba79
ubavo..user posted image naspano,odmorenouser posted image kratko receno ekstra

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 1242
25.3.2010 14:02:22   
jovanka
odlicno do pred malku se iznasetavme so sin mi staviv rucek i sega malku da ve druzam

Zivotot e podarok a podarocite se za da se raduvame.

(Одговор на членот riba79)
Непосредна врска до пораките: 1243
25.3.2010 14:24:32   
Еца
лошо, цела ноќ не сум спиена и Мила и Мартина беа со температура, Мартина повраќа, Мила пролив, лудницаuser posted image инаку ве зиркам што ми правите, ми фали муабет со васuser posted image

Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.

(Одговор на членот jovanka)
Непосредна врска до пораките: 1244
25.3.2010 14:27:37   
Mila na mama
Ецке овие твои девојки еднаш месечно ти прават ваква журка за да те одржат во кондицијаuser posted image user posted image user posted image  Ајде ќе помине вирусот за 2-3 дена.

love u all

(Одговор на членот Еца)
Непосредна врска до пораките: 1245
25.3.2010 14:30:22   
iviv
Solidno dosta solidno,pravevme nekoj testovi na rabota pa pomina i zatoa sum sega pelaksirna i si dojdov kaj setra mi na gosti pa mi pravi pizzauser posted image
Eca ne se skiraj eve gledam i vnucinjava moi edna kasladrugi\o kiva so temperatura .pa sega na maliot i alerija nekoja ama ima virus taka barem vikaat setrive moi....user posted image

(Одговор на членот Еца)
Непосредна врска до пораките: 1246
25.3.2010 14:38:45   
melody
Dobro se cuvstvuvam zosto na kerka mi i pomina temperaturata barem zasega se nadevam do vecer nema da krene pak.Inaku vadime zapcinja pa jadnata kaj nea ja boli pa i jas stradam zaedno so nea zosto ama bas ic nemozam da i pomognam da ne ja boli.Nisto ke cekame da i izbijatuser posted image

(Одговор на членот iviv)
Непосредна врска до пораките: 1247
25.3.2010 14:43:12   
Adrijana
Dvapat izlegovme so Eva, i dva pati ja simnav i kaciv kolickata do 5 sprat( a nema lift)user posted image i racete sega mi se tresat, ako ima pecatni greski, od toa e. I + meseto me stega, uste nemam dobienouser posted image user posted image user posted image leleeee veke ispukav.

(Одговор на членот melody)
Непосредна врска до пораките: 1248
26.3.2010 16:18:58   
iviv
odlicno se inaigravme so vnuka mi na detska ulica na ljuljaskite .....inece deneska sum dadilka setra mi imase nesto rabota pa si gi cuvam moite dve prekrasni vnukicki(pricezite na teta) sega zaspaa pa da sirnam sto ima na RR.......Pozdravce do site user posted image

(Одговор на членот Adrijana)
Непосредна врска до пораките: 1249
26.3.2010 16:26:44   
Maca25
супер сум денес, распложена, полна со енергија. се изнашетавме со нина, низ парк, по ул. македонија, раневме гулаби и кучиња и сега е време да се одмориме двете. прекрасен ден!!

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот iviv)
Непосредна врска до пораките: 1250
Страница:   <<   < Претходна страница  48 49 [50] 51 52   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  48 49 [50] 51 52   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

За доилки.
пеперутка16

Малку чудно прашање, но ме интересира: дали мајките доилки пробале сопствено млеко?