Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Како се чувствувате денес ? 21.3.2010 21:34:55
***Lide***
do pred eden saat bev super ama od koga vecerav pocna da me boli zeludnikot kako i po sekoj obrok bebusov pritiska i skoro po pola saat obavezno samo vo isklucitelni slucai mnogu retko koga ne me boli ama ke pomini toa e
RE: Како се чувствувате денес ? 21.3.2010 21:59:59
kiki riki
Zdraco rr jas sum nova ama ve sledam podolgo vreme i sakam da vi kazam deka forumov e super Eve denes mene denot mi bese super setanje, kafence mnu ubavo si pominav pa zatoa resiv da go spodelam so vas pozz do site rr
RE: Како се чувствувате денес ? 24.3.2010 21:42:11
Mamicka3
Настината сум неможам да зборам,од 16.00 сум во кревет среќа и бебушот спиеше кај да е вечервава ќе одам на инекции,а на сето тоа и кичма ме боли неможам да се исправам