Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Како се чувствувате денес ? 26.3.2010 16:53:10
mis.
деничка многу се радувам за тебе знам дека долго го чекаше моментот па кој чека ќе дочека.Со среќа и лесна бременост. Инаку јас се скапав шетајќки по салони за мебел барајќи кревети за децата и сега сум многу уморна.
RE: Како се чувствувате денес ? 26.3.2010 17:54:26
Hunny
Супер сум расположена.Бев на работа ,па на саемот за мебел и сега мртва уморна. Деницка ти посакувам лесна и убава бременост.Баш ми е мило и за тебе и за Везилка.Мис имаше креветчиња убави на саем со попусти.
RE: Како се чувствувате денес ? 26.3.2010 20:11:24
mis.
Да имаше кревети и на саем но повеќето излагачи ме препраќаа во салоните дека немаа изложено и немаа каталог за да се види,за мене тоа е неспремен за на саем.
RE: Како се чувствувате денес ? 27.3.2010 19:46:54
agnes77
јас сум денес ужасно разположена, имам јака настинка останам во кревет, читам книга на македонски - даниел дефо, робинзон крусо - таа книга добила од мами да учим македонски
RE: Како се чувствувате денес ? 27.3.2010 22:20:15
lukas
luge daj kazete mi kako da si stavam slikicka od sin mi na profilot za site sliki mi pisi deka se pregolemi mozi ne prima golemi.?.....?fala..odnapred...
RE: Како се чувствувате денес ? 28.3.2010 14:31:09
druze
Само што дојдов од Охрид,иако времево е де облачно де сончево јас сум добро расположена Имаме пркрасни планови за вечерва и така...Сега планирам само да одморам и да се спремам покасно ПОЗРАВ до сите