|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  1 2 [3] 4 5   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Наташа5 пријави состојба :)
28.6.2009 8:07:53   
Еца
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image За Наташа и Анушка!user posted image user posted image user posted image

Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.

(Одговор на членот Natasha5)
Непосредна врска до пораките: 51
28.6.2009 9:05:30   
niki
Gledam Natasha sitno broi, ajde so lesno pa da mu se raduvame na bebusko.

(Одговор на членот Еца)
Непосредна врска до пораките: 52
28.6.2009 20:52:02   
denicka
Nate kako si? gledam ne druzis? uste kolku ima? neka ti e so lesno pa ... da se raduvame poz user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

Bless and you will be blessed!

(Одговор на членот niki)
Непосредна врска до пораките: 53
28.6.2009 21:13:17   
Natasha5
fala vi na site za ubavite misli da da sitno e ama uste eve cekame na 1 vi e terminot pa ke vidime.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pozdav

(Одговор на членот denicka)
Непосредна врска до пораките: 54
28.6.2009 22:03:52   
Еца
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Се ближи денот, ќе си го добиеме првото бебе на Рингераја, јупиииииииииииииииuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Natasha5)
Непосредна врска до пораките: 55
28.6.2009 22:49:12   
mami
се ближи денот..еве ја и смс ми пиша...се ближело, морее си чувствува она нешто, ке ме разбуди у сред нок осекам за ми каже дека првото рр бебе е тукаuser posted image user posted image user posted image леле ке станам одма во било кое време и ке ви пишам на сите...и после ке и одиме сите комплет во болница да ја видиме...

(Одговор на членот Еца)
Непосредна врска до пораките: 56
1.7.2009 9:07:32   
mami
драги мои...денес и е последен термин на Наташа...чекаме..секој момент...рано е сега, ама за некој саат ке и се јавам да ја чујам

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 57
1.7.2009 9:27:39   
natasha
ajde Natke samo napred vremevo ti e odlicno za raganjeuser posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 58
1.7.2009 9:40:42   
Еца
Сакам и јас вакво време кога ќе се пораѓамuser posted image

(Одговор на членот natasha)
Непосредна врска до пораките: 59
1.7.2009 9:42:30   
mami
За тебе мила врски ке факаме...ич да не се секираш...

(Одговор на членот Еца)
Непосредна врска до пораките: 60
1.7.2009 10:48:36   
srnicka
Ej jas rabotam vo UHMR ke vi fakam vrski za vremeto :))
Pisete obavezno za natasha, edvaj cekam i jas prvoto rr bebe da se rodi

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 61
1.7.2009 10:51:18   
mami
Ете гледаш Елена дека одма се изорганизиравм...Срничка ке среди да биде нешто вакво, да не ни се испотиш многуuser posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот srnicka)
Непосредна врска до пораките: 62
1.7.2009 10:52:48   
Еца
Ма чудо е оваа рингераја, се што ќе посакаш веднаш добиваш, јадење, пиење, совет, мислење, секоја желба ни ја исполнува дури и времето какво сакаме да ни бидеuser posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 63
1.7.2009 13:46:03   
mami
Луѓе, да не зборам пред рака ама изгледа почнува..само што се пишав со Наташа и вели дека почнала да чувствува мали болки во долниот дел од стомакот....кај и да е нашето прво рр бебе ке стигнеuser posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Еца)
Непосредна врска до пораките: 64
1.7.2009 13:47:58   
Еца
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 65
1.7.2009 13:59:02   
Adrijana
jeeeeeeeeeeeeeeeeeeuser posted image eeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ke si imame user posted image user posted image

(Одговор на членот Еца)
Непосредна врска до пораките: 66
1.7.2009 14:23:21   
mis.
Ајде наташа само напред сите сме со тебе да стискаме палци.user posted image user posted image user posted image Леле ама ми се јаде мекици бетер од бремена жена сумuser posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Adrijana)
Непосредна врска до пораките: 67
1.7.2009 14:32:39   
srnicka
Ajde natasa so lesno i ubavo da pomines. Edvaj cekam da ni kazes kako pomina . ajdeeeeeeeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот mis.)
Непосредна врска до пораките: 68
2.7.2009 8:00:27   
mami
Уште ништо...место не ја фака, ама болките се исти- мали..ке видиме денес како ке биде

(Одговор на членот srnicka)
Непосредна врска до пораките: 69
   RE: Наташа5 се пораѓа
2.7.2009 19:51:13   
mami
user posted image user posted image user posted image значи, си бевме ние две сега фино лепо на кафе..ај вика да одам до вц нешто како да ми потече..оди, проверува, се враќа, ништо не е...си седиме си муабетиме, јас морам дома со Лука, таа со мажот се чека, и ми ѕвони после 15 минути и ми вика- Ај погоди кај сум? во Државна, среќа седевме во Рамстор па отишла веднаш.и пукнал водењакот...ја слушнав сега, пред некоја минута- значи едно пола саат откога ми кажа дека е во болница и беше на ЦТГ..отворена е 2 прста, до вечер или утре сабајле ке имаме user posted image
ајде мила...нека е со лесно..стискаме палциuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 70
2.7.2009 19:57:09   
mis.
ЈЈЈЈЕЕЕЕЕЕЕЕ првото рингараја бебе е на пат.Леле рацете ми се тресат како јас да сум на бокс.Нека е со лесно живо и здраво да биде.Како од пушка да излезе.И стискаме палци на наташаuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 71
2.7.2009 19:59:57   
mami
леле мис и јас се осекам така..цела се тресам..уште сега кога и се јавив го слушнав срценцето како му тропа на ЦТГ..уф, уф..аде Наташке со лесно милаuser posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот mis.)
Непосредна врска до пораките: 72
2.7.2009 20:17:38   
Julie1
Леле честитки...... Мами ајде контакт од овие што доставуваат подароци како да најдеме. И можеме да и доставиме нешто што планиравме,незнам како се правилата смеат ли такви достави или ќе чекаме да дојде дома, ајде организирајте се ќе собереме за едно поклонче за првото рр бебенце!

And this is my beautiful life ...

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 73
2.7.2009 20:22:20   
mami
во Чаир знам дека неможе ништо, а во Државна незнам..ке се распрашам утре рано сабајле кога е дојдам на раб..и ке најдам тел за тоа што зборевме

(Одговор на членот Julie1)
Непосредна врска до пораките: 74
2.7.2009 20:37:52   
happy
i jas i posakuvam na Nataska da ima lesen poragaj i da ne izraduva za brzo so prvoto rr bebence.

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 75
Страница:   <<   < Претходна страница  1 2 [3] 4 5   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  1 2 [3] 4 5   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Ime za nasata kerkicka
LeelooN

Koe ime najmnogu vi se dopagja?

Zorica (28%)

Zorana (47%)

Zoja (25%)

Број на сите гласови: 288

Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш своја анкета!