Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Наташа5 пријави состојба :) 28.6.2009 22:49:12
mami
се ближи денот..еве ја и смс ми пиша...се ближело, морее си чувствува она нешто, ке ме разбуди у сред нок осекам за ми каже дека првото рр бебе е тука леле ке станам одма во било кое време и ке ви пишам на сите...и после ке и одиме сите комплет во болница да ја видиме...
Ма чудо е оваа рингераја, се што ќе посакаш веднаш добиваш, јадење, пиење, совет, мислење, секоја желба ни ја исполнува дури и времето какво сакаме да ни биде
Луѓе, да не зборам пред рака ама изгледа почнува..само што се пишав со Наташа и вели дека почнала да чувствува мали болки во долниот дел од стомакот....кај и да е нашето прво рр бебе ке стигне
значи, си бевме ние две сега фино лепо на кафе..ај вика да одам до вц нешто како да ми потече..оди, проверува, се враќа, ништо не е...си седиме си муабетиме, јас морам дома со Лука, таа со мажот се чека, и ми ѕвони после 15 минути и ми вика- Ај погоди кај сум? во Државна, среќа седевме во Рамстор па отишла веднаш.и пукнал водењакот...ја слушнав сега, пред некоја минута- значи едно пола саат откога ми кажа дека е во болница и беше на ЦТГ..отворена е 2 прста, до вечер или утре сабајле ке имаме ајде мила...нека е со лесно..стискаме палци
ЈЈЈЈЕЕЕЕЕЕЕЕ првото рингараја бебе е на пат.Леле рацете ми се тресат како јас да сум на бокс.Нека е со лесно живо и здраво да биде.Како од пушка да излезе.И стискаме палци на наташа
Леле честитки...... Мами ајде контакт од овие што доставуваат подароци како да најдеме. И можеме да и доставиме нешто што планиравме,незнам како се правилата смеат ли такви достави или ќе чекаме да дојде дома, ајде организирајте се ќе собереме за едно поклонче за првото рр бебенце!