Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Ako ostane vremeto vakvo ubavo, koga ke se razbudi Eva moze i edno setanje da udrime
Posto vreketo se rasipa TOTALNO, ke prodolzime da si sedime doma, i ke cekame da se vrati mm od rabota, pa da dade nekoja ideja za da ja razbieme monotonijata
Јас го искористив сонцето од сабајле, станувам рано и се прошетавме со мм до негде пред средно Водно, сега ручек и ќе ги средувам алиштенцата и другите работи што ги имам купено за бебушот!
Bile F fala za predlogot,boveke bi sakala nesto da e za kozmeticko studio, bidejki delot na bratucetkami e za kozmetika,a flizerskiot del e na nejzina drugarka.Seedno toa e zaedno pa bi mozelo od toa nesto da kupam.
Каков прекрасен ден. Сонце, насмеани деца, Луна парк (каков -таков), парк ( на Скопје му треба поголем) ама верувајте после оваа глупава зима прекрасно си поминавме денес. Пролетта порани 1 ден.
Баш ништо...Удрена од трето лице,непознато...Се ќе падне на наш трошок...А ме немаше,затоа што бев до кај 16 часот надвор,покрај Вардар и низ Бисер,за да ми помине нервозата...Планирам и денес да го направам истото...
Баш ништо...Удрена од трето лице,непознато...Се ќе падне на наш трошок...А ме немаше,затоа што бев до кај 16 часот надвор,покрај Вардар и низ Бисер,за да ми помине нервозата...Планирам и денес да го направам истото...
Пасувче осигурено ви е возилото? Нема да и покрие ли полисата?
Ќе пијам кафенце сега, па низ дома нешто + имам гости - тетки, да се видам. Кон 17 часот ќе одиме со либето во црквата "Св.40 маченици" за денот на пролетта. Се оди денес попладне-навечер и утре претпладне. Ќе одиме порано, зашто високо е, стрмно е и лошо е за по темници. Ве напуштам и бакнувам