|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  1 2 [3] 4 5   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Каде се шетате?
27.6.2012 10:16:57   
Fiao
Nie deneska najverojatno odime nakaj park ako ima kandidati ajde user posted image

(Одговор на членот vezilka RR)
Непосредна врска до пораките: 51
5.9.2012 13:13:48   
eli07
Mojov zver ne saka ic temnici pa zatoa ni e zabraneto da izleguvame posle 19 h.Najcesto setame na otvoreno parkovi i slicno..a zatvoreni mesta i guzvi ne obozavame mnoguuser posted image Ednas probav vo Jumbo da go nosam i zavrsivme so placki.Ne znam mozda zasto e uste mal (imame skoro 2 meseci).Se nadevam ponataka ke smeni.Dali vasite bebusi bea takvi kako pomali ili moevo e pribirlivouser posted image

(Одговор на членот Fiao)
Непосредна врска до пораките: 52
5.9.2012 13:25:38   
Annet
ние шетаме кај 10 наутро по супермаркети и по утрински кафиња кај најблиските,а невечер одиме низ град,и по паркови кај што има деца,сега планирам да ја носам неколку пати неделно по игротеки,оти веке оди да си игра,многу ми е напорна кога шетаме,сака сама,ми се испушта од раце....сега мајката му е игротека.а во нашиот град има многу игротекичкиuser posted image

(Одговор на членот eli07)
Непосредна врска до пораките: 53
5.9.2012 22:50:11   
Bilence2
Nie go nosime bato vo uciliste vo K4 okolu 12.30, posle go zemame bato vo 14.30, i uete ednas okolu 18.00 na kej - bato so tato vozi tocak, a mama so bebus se obiduva da gi stigne:)

A baby makes love stronger, the days shorter, the nights longer, savings smaller and a home happier.

(Одговор на членот Annet)
Непосредна врска до пораките: 54
28.11.2012 15:39:35   
zzaa
nie sekoj den se cetame imame parkce pred zgrada i sekoj den sme min 1 saat nadvor iako e ladno no da ne fati vozduh poubavo da si spijeuser posted image

(Одговор на членот Bilence2)
Непосредна врска до пораките: 55
29.11.2012 13:09:25   
Gwendolin
Штета што врне денес инаку и да е ладничко, бебушката во ќебенце и во количка. Шетаме скоро секој ден, зашто тато е до вечер на работа, па ние две се возиме со количката најчесто во паркчето во Ѓорче или Порта Влае шетаме и некогаш и кафенце си пиеме таму.

(Одговор на членот zzaa)
Непосредна врска до пораките: 56
29.11.2012 13:35:12   
cleo
Gwendolin mila kade ziveete potocno? I nie sme vo Gjorche vo blizina na Zegin, a ja imame i istata marsuta na setanje. Mozebi kje se sretneme ponekogas :)

(Одговор на членот Gwendolin)
Непосредна врска до пораките: 57
29.11.2012 14:43:09   
Gwendolin
cleo ние сме кај матичното во Ѓорче, на таа улица живееме. Инаку кога и да сте за шетање, пиши, па ќе се дружиме user posted image

(Одговор на членот cleo)
Непосредна врска до пораките: 58
6.2.2013 13:43:11   
Luci

ИЗВОРНА ПОРАКА: bibibile

Лично сум многу задоволна од неговата состојба и често се шетаме таму!

Мајкички какво е вашето искуство?

Рани куче да те лае!!!

(Одговор на членот Gwendolin)
Непосредна врска до пораките: 59
12.3.2013 8:47:19   
Tanjicka
se zatopli vremevo , znaci mozeme da odime da setame, bidejki sme od N.Lisice imame golem izbor za proletta

(Одговор на членот Natuska85)
Непосредна врска до пораките: 60
12.3.2013 8:54:46   
niki
nie se setame po setalisteto pokraj moretouser posted image

Sometimes two people have to fall apart to realise how much they need to fall back together

(Одговор на членот Tanjicka)
Непосредна врска до пораките: 61
12.3.2013 9:05:41   
dostickage
Navecer sega ednas nedelno vo raboten den odime vo novata igroteka vo City Mall.
Inace koga e ubavo vremeto standard sme na kej, vo park, niz centar melce na kafe u Trend i doma na spienje.

(Одговор на членот niki)
Непосредна врска до пораките: 62
12.3.2013 9:13:40   
vezilka RR

ИЗВОРНА ПОРАКА: niki

Ах, бре ники. лигини праиш user posted image user posted image user posted image
И ние на шеталиште покрај личен ВАрдар, хе,хе.. Абе веќе мака ми, се едно те исто, кеј, парк, Водно и новите ни сто паркови во Општината што ни го изградија user posted image . КАј нас у маало омилен ние паркот кај авионот, таму Никола збезнува од трчање.

(Одговор на членот niki)
Непосредна врска до пораките: 63
12.3.2013 9:15:09   
Mihaela 2010
park,zoo,vodno koga ke potstopli,po trgovskive centri...

Непосредна врска до пораките: 64
12.3.2013 9:17:37   
Bethany

И јас би сакалаааа.... најубаво место за шетање имате user posted image

(Одговор на членот niki)
Непосредна врска до пораките: 65
12.3.2013 9:19:59   
sandriana RR
Секојдневно (за топли денови нали user posted image ) низ паркчињата од Лисиче до Аеродром, за викенд - парк, Водно или Катланово (поретко Велешко). Зимава, како и ланската, скапавме во Веро Центар и Рамстор.

(Одговор на членот Mihaela 2010)
Непосредна врска до пораките: 66
14.3.2013 1:02:46   
Viktori
jas najmnogu sakam da se setam po kej. user posted image a so decite kade i da e samo da ima lulaski vo okolinata

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

(Одговор на членот sandriana RR)
Непосредна врска до пораките: 67
14.3.2013 5:31:49   
bucko mal
i nie isto, go obozavam toj miris na skolki(ako ne gi jadam)sekoja vecer nakaj 7casot pesacime gi koristime ubavive denovi od pocetokot na esenva,posle samo dozdovi i ke drememe po trgovskiuser posted image

(Одговор на членот niki)
Непосредна врска до пораките: 68
14.3.2013 8:40:12   
Tanjicka
denes nema setanje ringerajki, nadvor strasno mnogu duva

(Одговор на членот bucko mal)
Непосредна врска до пораките: 69
14.3.2013 8:47:14   
temjanuska75

ИЗВОРНА ПОРАКА: Viktori RR

jas najmnogu sakam da se setam po kej. user posted image a so decite kade i da e samo da ima lulaski vo okolinata

Isto setanje pokraj kej, pa od kej kon gradski park

(Одговор на членот Viktori)
Непосредна врска до пораките: 70
20.3.2013 10:04:19   
Cipi Ripi
Конечно дојде пролетта.
Женски ако има некоја мајка од Центар или Капиштец нека се јави за шетња со колички. Ние денес околу 12:30 ќе шетаме низ овој реон.

(Одговор на членот temjanuska75)
Непосредна врска до пораките: 71
10.6.2013 9:36:16   
Malecka23
Денес низ населба ќе се шетнеме приквечер а утре накај баба.Инаку кога сме накај град шетаме до парк водно низ трговскиве

(Одговор на членот Cipi Ripi)
Непосредна врска до пораките: 72
10.6.2013 9:39:52   
Felly RR
Нас паркови со фонтани ни се омичени, ајде баш ќе ставам слики од вчерашната прошетка

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

(Одговор на членот Malecka23)
Непосредна врска до пораките: 73
10.6.2013 9:41:10   
niki

ИЗВОРНА ПОРАКА: vezilka RR

Ах, бре ники. лигини праиш user posted image user posted image user posted image
И ние на шеталиште покрај личен ВАрдар, хе,хе.. Абе веќе мака ми, се едно те исто, кеј, парк, Водно и новите ни сто паркови во Општината што ни го изградија user posted image . КАј нас у маало омилен ние паркот кај авионот, таму Никола збезнува од трчање.

a jas vi zaviduvam sto se setate po kej na Vardar, ah kolku mi nedostiga, posebno na prolet
rekite poinaku zuborat a i pticki cvrkotat vo golemite krosni na drvjata, krekaat zabi
kakvo more, go zaposednaa turisti, ovie kelnerive sekoja vecer me zaskokaat da me ubedat da sme vecerale vo nivniot najdobar restoran, jas ne znam ne li me naucija veke deka sum si domasna tukauser posted image

Sometimes two people have to fall apart to realise how much they need to fall back together

Непосредна врска до пораките: 74
11.6.2013 17:10:41   
Viktori

ИЗВОРНА ПОРАКА: vezilka RR

a jas vi zaviduvam sto se setate po kej na Vardar, ah kolku mi nedostiga, posebno na prolet
rekite poinaku zuborat a i pticki cvrkotat vo golemite krosni na drvjata, krekaat zabi
kakvo more, go zaposednaa turisti, ovie kelnerive sekoja vecer me zaskokaat da me ubedat da sme vecerale vo nivniot najdobar restoran, jas ne znam ne li me naucija veke deka sum si domasna tukauser posted image

Ники и во право си. Јас бев кратко надвор од МК, и ако нешто ми фалеше тоа беше Кеј, Водно, дрвјата од балкон што ги гледам и птичките што секое сабајле ги слушав со прво кафе на тераса. Прајслес.

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

(Одговор на членот niki)
Непосредна врска до пораките: 75
Страница:   <<   < Претходна страница  1 2 [3] 4 5   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  1 2 [3] 4 5   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

koe e poubavo ime
BARBARITA

koe e poubavo ime

Denis (19%)

Dario (81%)

Број на сите гласови: 114

Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш своја анкета!