Bethany -> RE: Козметика за новороденче (31.12.2011 14:39:33)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: Natasa981 mamicki, moze li da ve prasam so sto gi mackate bebencata posle banjanje,so kakov krem za telo i sl..? Pred se gi prasuvam mamickite so [image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/duda.gif[/image] na vozrast od 2ipol meseci pa nagore,zasto mojata ima tolku pa da se orientiram :) Do sega ja mackav so ribino ulje,,ama veke mi e pri kraj i nekako mi se zboktisa,pa mislev da smenam so nekoj krem ili losion za telo.Problemi so kozata sme nemale, nejze i e normalna do suva kozata. Dali da zemam nesto takvo ili da ne go menuvam ribinoto ulje..? Наташа ако веќе ти бебуш има убава кожа јас би те советувала да не претеруваш со тие лосиони , млека итн. Мојот бебуш исто има толку убава кожа и го мачкам еднаш неделно , до сега со бекутан млеко и тоа малце, ептен од мерак, зошто да го трупам со тие работи кога нема потреба, толку е нежен...[sm=love.gif] Имам и хип млеко ама се уште немам пробано, мада мислам дека е добро и тоа бидејќи шампон хип користиме и е убав. Рибино уље немам користено, од самиот почеток сме без ништо, освен понекогаш со млекце. [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|