niki -> RE: Интервју :) (9.6.2010 16:54:19)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: nadica денес немам многу време за пишување ама морам да ја прашам ники нешто [sm=jezicek.gif] [sm=jezicek.gif] [sm=jezicek.gif] дали сакаш вистински да се запознаеш со некој од рр? ако да со кој? ако не зошто? На првите три ќе дадам еден одговор. Кога се зачленив на рр целта ми беше да читам за родителството на македонски јазик, не мислев на склопување пријателства и никогаш не одев во таа насока. Така е и сега главно поради фактот што во Мк годишно поминувам десетина дена, со таа разлика што времето си го прави своето. На рр пишувам и читам повеќе од една година, и иако не завлегувам во кој е кој зад никот тука, по се прочитано членовите ги чувствувам како мои луѓе и би сакала да ги запознаам сите. Сите на некој начин имаат допрено до мене и не би било фер да издвојувам никого. Впрочем има форуми на кои имам напишано дали два поста, но редовно ги читам и на сите тие луѓе што таму пишуваат им се восхитувам. Зошто не? затоа што на форумот имам изнесено многу интимни работи, кои во реалниот живот не ги раскажувам ни на најдобрата пријателка, па би сакала да си ја зачувам анонимноста. Така да ако со било кого се запознаам услов ќе биде не објавување мои слики на форум.[image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/smiley36.gif[/image] како се снаоѓате со кученцето? Па имавме една епизода кога збеснав од обврските околу него и мм доби директива да го врати, но ќерка ми толку плачеше по него што го оставивме. Освен што цел ден пазам кај ќе се измочка и што ќе намерачи да гриза имаме и убави моменти. Одиме на прошетка заедно сите четворица, мм поминува многу повеќе време со ќерка ни и него и така... Добро е, донесе позитивна енергија во нашиот дом. каде се гледаш себеси за 10 год? За 10 години ќерка ми ќе има 14 ќе биде во пубертет, а јас ќе бидам слудена од нејзините каприци, исплашена од влијанијата на околината во нејзиниот живот, на другата страна од генерацискиот јаз. Ова ми е сигурно за друго незнам, не правам толку долгорочни планови. каква работа би те направила среќна? Онаа која гарантира малку работа и многу пари[image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/jezicek.gif[/image] ова ќе да е грчки синдром шуто сум го попримила Ми се допаѓа работење во туризмот, секогаш се среќаваш со позитивни луѓе, тука се за нешто убаво така е работата помалку стресна, а имаш прилика да запознаеш најразлични луѓе од најразлични места и секогаш е различно, нема исти денови. засега толку [sm=smiley1.gif] [sm=smiley1.gif] [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|