Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
БиљанаМ имав еден бивши дечко од Радовиш Игор се вика 82 генерација е има златр завршено висок е многу и има плава коса и плави очи,порано живееше во Ореовца селото,па така се потсетив кога видов дека и ти си од таму.
Така е Елена во право си допрва следуваат нашите срдби па нели ке имаме и нови членови на РР кои треба да се запознаат па така Јас ве канам кога сакате да ми дојдете во Битола на гости.многу е убаво посебно на лето.
БитолА е многу убав град...а јас со што да се пофалам...ке заборавев, новата црква мора обавезно да се види Гуштеров што ја градеше, повелете и во Радовиш
а познавам и една Маргарита од Радовиш ми беше колешка на факултет тука на педагошкиот во Бт.има козметичко студио не сум сигурна дали во Радовиш или Струмица многу е мила и многу ми фали инаку има две керкички па здравје Боже планирам да ги посетам некогаш бидејќи уште комуницираме и би сакала да ги видам
Инаку само три сме во барот, ама имаме непријавени 198 гости, па убава бројка, баш би сакал да поканиме некој во нашето убаво друштво, некоја мамичка, татичко, идна мамица...
Мојот е дома, ама спие....а и јас нешто трудно не ни иде баш комуникација на друго ниво се осеќам многу дебело, а не дека сум многу поправена, туку оба многу рита, Мартина беше бублаче, ама затоа сега, неможам да ја пратам
чудна работа ми се спие крај 19часот ме фаќа онака некоја дремка секој ден се мачам си викам ај не спијам за после да можам да спијам ама НЕ стом помини 22часот јас станувам како вампир полна сум со енергија,имам покушувано и рано да станувам за после да заспијам ама не дур не помини два или три часот мене сон не ме фаќа