LoveableMe RR -> RE: Хормонална рамнотежа-услов за бременост (20.2.2015 10:16:12)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: vazna devojki sakam da ve prasam nesto neznam temata dali e za tuka ako ne e slobodano prefrlrte ja. E sega vaka jas dobiv vecerva kasno, trebase da pravam hormonalen status za invitro postapkata na treti den od dobieno, a mene treti den mi se paka vo nedela e sega mislam deka vo nedela ne raboti laboratorijata vo sistina barem taka mislam dali ke mozam da napravam hormonalen status vo ponedelnik na cetvtrti den od dobieno sto mislite vie? [sm=smiley13.gif] ИЗВОРНА ПОРАКА: tea 88 Mislam da se slusnes utre so sestrata vo sistina i da i kazes. Ako ti rekle 3 den mislam togas i treba., barem jas koga pravev vo nedela isto imav ispituvanje hormoni vo Plodnost i si rabotese labaratorijata . ИЗВОРНА ПОРАКА: nadez vera ljubov vazna mislam deka raboti labaratorijata vo sistina i vo nedela jas sum odela vo nedela si ima dezuren laborant.javi se utre vo sistina i kazi im sto e rabotata ИЗВОРНА ПОРАКА: bubla работи лабораторијата во систина во недела. Не бери гајле. ИЗВОРНА ПОРАКА: scared Vazna а зашто не си ги испиташ хормоните на Гак со упат од матичен? Лабораторијата работи постојано , за викенди воопшто нема гужва, супер работат, резултатите се брзо, а еден хормон доаѓа околу 50 денари, чисто предлог ако сакаш да си заштедиш. [sm=smiley1.gif] ИЗВОРНА ПОРАКА: vazna Fala devojki na odgovorite se javiv vo sistina rabotat vo nedela. ИЗВОРНА ПОРАКА: brm_brm Ти благодарам Bubla , Јас прашував, бидејки стварно ми е проблем, кога имам некоја дилема, а фати викенд или после 4:30 сестрата не е достапна.,ке му побарам маил па така ке контактирам. Vazna, тоа се хормони што испитуваш пред да почнеш со стимулација? За тоа прашуваш? Бидејќи не е исто хормонален статус и овие кои се при ИВФ. Тоа ти е покриено преку ФЗО така што во Систина ќе ти завршат работа, супер што работат и во недела, позз
|
|
|
|