Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Кој е за приквечерно Рингерајско моабетење во... 14.7.2010 23:13:58
Maca25
Мамички, ајде да направиме една собиранка некоја вечер во парк!!! Сите шетаме натака, се разладуваме, па мислам дека редно време е и да се видиме и помуабетиме у живо. Кој е за? Ајде нека почне да се полни списокот, па после ќе одредиме дата!
1. Маца25 и Нина 2. Julie
< Поракaта ја уредил Julie -- 14.7.2010 23:21:15 >
RE: Кој е за приквечерно Рингерајско моабетењ... 14.7.2010 23:28:15
jovanka
Eve i jas se prijavuvam moze i neclenovi na rr obicno koga se sobiravme sekogas gi informiram i drugite mamicki koi ne se clenovi a sakaat i gi podrzuvaat ovoj tip na druzenje.Jas sum za gradska plaza za da moze na raat da se vidime.
RE: Кој е за приквечерно Рингерајско моабетењ... 15.7.2010 0:26:31
nadica
само да знаете колку би сакала ама од нашето мвр уште немаме дозвола да ја возиме сопствената кола со платени давачки бидејќи се мн работни да не забегувам казете кога па ако мозам ќе се пишам на списокот
RE: Кој е за приквечерно Рингерајско моабетењ... 15.7.2010 11:15:26
melody
I jas sakam da ve podruzam vo zivo ama ako ima naredna druzba i ako za taa naredena druzba sum dojdena vo Mk(za sto navistina se nadevam).Kako i da e ve druzam od Antalija
RE: Кој е за приквечерно Рингерајско моабетењ... 15.7.2010 12:54:43
Julie1
1. Маца25 и Нина 2. Julie 3. Јасмина27 и Борјан 4. Надица и малата Надица (во случај ако нашето ценето и „ажурно“ МВР си ја заврши својата работа) 5. Анушка и Мила 6.Jovanka so Simona i Matej 7. Везилка и малото Рингерајче во стомачето
RE: Кој е за приквечерно Рингерајско моабетењ... 15.7.2010 13:02:10
Julie1
1. Маца25 и Нина 2. Julie 3. Јасмина27 и Борјан 4. Надица и малата Надица (во случај ако нашето ценето и „ажурно“ МВР си ја заврши својата работа) 5. Анушка и Мила 6.Jovanka so Simona i Matej 7. Везилка и малото Рингерајче во стомачето 8. ВИКТОРИ - БОБО И ЈАНА
Ах како можев да пропуштам - еве сега со големи букви во списокот..
Искривените заби кај децата и кај возрасните се честа појава која може...
Анкета
Дали ви се менструации болни? пеперутка16
Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.