Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Кој е за приквечерно Рингерајско моабетењ... 25.7.2010 0:13:13
Viktori
ИЗВОРНА ПОРАКА: Julie
ИЗВОРНА ПОРАКА: виктори
Еве сум и јас. Уредно да ве известам дека сега се вративме, на Бобо му ја снимавме главата. Треба да го пазиме 2 дена и тоа.
Инаку откако ме изремети максимално , јаде сладолед!
Да ви се извинам што не бев добро друштво уште еднаш
виктори навистина отидовте на снимање... јас пак мислев дека му помина, толку лошо падна... за Бобо
да, ама кога си дојдовме се жалеше дека кога оди го боли главата и тоа горе на темето, а не кај џумката што му порасна, па почна чудно да збори, од плачење најверојатно.. и се ми се собра. И го однесовме со мм.
Треба да почекаме до понеделник. Ама сега откако се вративме како да се подопушти па мислам дека и него повеќе страв му било....
Ај бидна... не знам веќе што да кажам...
RE: Кој е за приквечерно Рингерајско моабетењ... 25.7.2010 10:24:12
AnnaMolly RR
Мнооооооооогу ми е криво што не успеавме да дојдеме! Немојте да ми замерите, ама со бебе од 42 дена ништо не се знае. Цел ден си беше мирен, и таму накај 18 го фатија грчевите... Знаете како е. Ќе си пукнам од мака! Се гледа дека сте си поминале најубаво! На следната дружба обавезно доаѓам, таман и малку ќе потпораснеме до тогаш.
RE: Кој е за приквечерно Рингерајско моабетењ... 25.7.2010 10:39:36
tereza
многу убава дружба,сликите се супер,убави дечиња со убави мајки на едно место наредно е дружба со рр-ки од цела Македонија на едно место ќе биде и тоа сигурно гушки за Бобо
RE: Кој е за приквечерно Рингерајско моабетењ... 25.7.2010 12:03:11
Џесика
Најубаво.... Маца, Борјан е мирен??? Да само ако има нешто да пие или јаде... па цело време трчав по него, среќа имавме смоки, па седнавме 10 мин... не застана, двапати го пресоблеков... Сите срцушки се изнаиграа, се распретавме и ние... Виктори цела вечер и цело сабајле ве мислам со Бобо... Нина е права дама ееејјјј... Аника и Леона многу друштвени... Јана и Бобо се многу мили... а Алексеј...мммммм немам зборови, цело време си збореше нешто на негов бебешки јазик... принц мал...
Луѓе јас одам кај мајка ми на гости, се враќам дури утре попладне... Ќе ми фалите сите, детали ќе оптегаме во понеделник
KISS, ве мислам...
RE: Кој е за приквечерно Рингерајско моабетењ... 25.7.2010 12:10:20
Bitolcanka
Одлични фотки, убави, ведри лица, прекрасни дечиња, супер дружба - се гледа Не кажавте ништо - не' спомнавте останатите - кои не можевме да дојдиме? Разговаравте за некоја тема од РР - имаше некоја дебата? Сакаме повеќе детали
RE: Кој е за приквечерно Рингерајско моабетењ... 25.7.2010 12:45:33
Viktori
ИЗВОРНА ПОРАКА: Bitolcanka Разговаравте за некоја тема од РР - имаше некоја дебата? Сакаме повеќе детали
Бреј јас ништо не памтам.... се мрднав вчера и толку. И тие пола саат раат што ги седев ми ги нема во меморија. Нареден пат- јас доаѓам сама! Да се изназборам ко човек.
RE: Кој е за приквечерно Рингерајско моабетењ... 25.7.2010 22:56:07
blue_blue
Јас одамна си немам поминато така релаксирано. Мислам дека децата се изнаиграа и многу беа среќни. Моиве се качија едвај по скали до 7 спрат (среќа што ме сретна на пола пат еден комшија, па он грабна едно дете во раце, јас другото па брзо ситингавме), ги ставив под туш, млекото и во кревет мислам дека запсаа во 1 секунда. Се надевам дека следниот пат ќе не има во поголем број. Виктори, ајде се добро се заврши, деца ко деца, нив се брзо им поминува, само нас што ни се скратува животот по малку секој пат кога ќе паднат, ќе качат температура. Порано што сте отишле да се снима, бар да сигурно не е ништо, ама да си бидете мирни. Поздравче до сите, па се надевам скоро се гледаме.
RE: Кој е за приквечерно Рингерајско моабетењ... 27.7.2010 8:14:14
lila_mk
prekrasni sliki, prekrasni decinja ,,,,nie ne mozevme da dojdeme kasno vidov deka sredbata bila vo sabota, veke bevme izlezeni so edno drugarce na malava moja. krivo mi e sto ne ve druzevme ali ke bidam paktivna nareden pat pocesto ke proveruvam koga e sredbata pa doagame obavezno.guski
vitori kako e maliot, bas mi e zal sto se povredil,ajde se ke bide vo red ama majki i jas taka reagiram odma na snimanje odma na lekar sto e sigurno , sigurno e.
< Поракaта ја уредил lila_mk -- 27.7.2010 8:17:01 >
Искривените заби кај децата и кај возрасните се честа појава која може...
Анкета
Дали ви се менструации болни? пеперутка16
Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.