Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Кој е за приквечерно Рингерајско моабетењ... 19.7.2010 20:09:59
Julie1
1. Маца25 и Нина 2. Julie 3. Јасмина27 и Борјан 4. Надица и малата Надица (во случај ако нашето ценето и „ажурно“ МВР си ја заврши својата работа) 5. Анушка и Мила 6.Jovanka so Simona i Matej 7. Везилка и малото Рингерајче во стомачето 8. ВИКТОРИ И БОБО И ЈАНА 9. Чевличе и алексеј 10. Неничка и Ангела
RE: Кој е за приквечерно Рингерајско моабетењ... 21.7.2010 8:25:51
lila_mk
a koga e sredbata, moze i nie da dojdeme, bas ubavo ke e na gradska plaza, planiram odamna da ja odnesam onaka so rekviziti, koficki,lopatki....pa bas ke bide ubavo i da se zapoznaeme.
RE: Кој е за приквечерно Рингерајско моабетењ... 21.7.2010 10:36:14
denim
Nie ne sme vo moznost da dojdeme ovoj pat; Ne se somnevam deka se prekasni tie druzbi, no sledniot pat bidejki moram da miruvam. Treba da gi cuvam vo meseto. Kerka mi ke bide tazna bidejki e sekogas raspolozena za akcija . Vi posakuvame prijatna druzba i nekoja slika od nastanot.
RE: Кој е за приквечерно Рингерајско моабетењ... 21.7.2010 11:18:51
vesna1
I jas sakam da dojdam no ke moram so Marta a toa znaci deka nema da mozam da sedam so vas i da si muabetam. Mesto toa ke treba da setam naokolu so Marta. Neka potporasne malce pa ke ve druzam. Ubavo da si pominete RR.
RE: Кој е за приквечерно Рингерајско моабетењ... 21.7.2010 11:50:07
Julie1
ИЗВОРНА ПОРАКА: lila_mk
a koga e sredbata, moze i nie da dojdeme, bas ubavo ke e na gradska plaza, planiram odamna da ja odnesam onaka so rekviziti, koficki,lopatki....pa bas ke bide ubavo i da se zapoznaeme.
lila_mk оваа сабота во 18:30 се чекаме во градски парк пред фонтана, а после одиме онаму каде моабетот ке ни биде најубав а дечињата ке си се забавуваат и дружат како и ние Те ставам во список
RE: Кој е за приквечерно Рингерајско моабетењ... 21.7.2010 11:51:35
Julie1
ИЗВОРНА ПОРАКА: vesna1
I jas sakam da dojdam no ke moram so Marta a toa znaci deka nema da mozam da sedam so vas i da si muabetam. Mesto toa ke treba da setam naokolu so Marta. Neka potporasne malce pa ke ve druzam. Ubavo da si pominete RR.
Весна1 не се грижи тука сум и јас на помош, одвај чекам да си играм со сите Рингерајчиња и трчањето по Марта ќе ми биде задоволство! Не мисли кажувај да те ставаем во список
RE: Кој е за приквечерно Рингерајско моабетењ... 21.7.2010 11:53:19
Julie1
1. Маца25 и Нина 2. Julie 3. Јасмина27 и Борјан 4. Надица и малата Надица (во случај ако нашето ценето и „ажурно“ МВР си ја заврши својата работа) 5. Анушка и Мила 6.Jovanka so Simona i Matej 7. Везилка и малото Рингерајче во стомачето 8. ВИКТОРИ И БОБО И ЈАНА 9. Чевличе и алексеј 10. Неничка и Ангела 11. AnnaMolly и Филип 12. Лила_мк и нејзината Рингерајка
RE: Кој е за приквечерно Рингерајско моабетењ... 21.7.2010 18:27:55
Maca25
Јас барам исто така шетач за нина. Нина не седи мирна ниту една минута така да ќе ми треба и мене помош баш тоа си мислев пред некој ден, како ќе си се изнамуабетам со вас ако цело време трчам по неа??!?! ама ај ваљда ќе види деца па ќе се заигра.
RE: Кој е за приквечерно Рингерајско моабетењ... 23.7.2010 13:24:49
blue_blue
Јас мислев дали да се придружам иако не познавам баш никој од сите вас, па не знам дали е во ред да си се “викнам така кај непознати луѓе“, а плус и ако ги донесам децата (а ќе треба бидејќи во сабота попладне ќе бидам сама) може да ни требаат повеќе трчачи А, нели е малку рано 18:30 поради толово - рекоа на вести денес и утре ќе бил најтопол ден тем. 39 степени?
RE: Кој е за приквечерно Рингерајско моабетењ... 23.7.2010 13:32:44
Julie1
blue_blue овие дружења се токму да се запознаеме повеќе, а како тоа мислиш не се знаеме кога јас еве читајки ги твоите постови чуствувам дека те знам многу повеќе од некои мои пријателки. За трчачи не се грижи ќе работиме на смена . А за терминот незнам како да направиме ако мислите дека е многу рано да промениме, но се плашам дека сите од списокот ќе ја дознаат промената навремено.
RE: Кој е за приквечерно Рингерајско моабетењ... 23.7.2010 13:40:17
Julie1
ИЗВОРНА ПОРАКА: nadica
еве ме мене да ви кажам дека не доаѓам и тоа е конечно
се надевам дека ќе имате пријатна дружба дека ќе сликате многу за нас кои не сме во можност да ве видиме поз и убав помин
Ах ... нашето МВР повторно биломногу ажурно изгледа Надица баш ми е жал што нема да се видиме, но сепак тука си ја гледаме на слики Надица како расте. Се надеваме на следно видување нанекоја дружба!
RE: Кој е за приквечерно Рингерајско моабетењ... 23.7.2010 14:31:07
Viktori
blue_blue, не се секирај и јас никој не познавам додуша запознав некого на бебе саемот ама освен БилеФ не памтам никого. сега ќе одам рефреш да направам јас живеам позади лептокарија, па ако си од околу, можеме и заедно да одиме ако сакаш!
На Надица мајко, мноооогу ми е жал што нема да дојдете Ајде нареден пат!
RE: Кој е за приквечерно Рингерајско моабетењ... 23.7.2010 15:42:09
blue_blue
Имаш право Julie, нека остане треминот 18:30 доцна е да се менува кога веќе сите го знаат и е договорен. Па ај ме наговоривте и јас да дојдам и така утре мм ќе работи цел ден, а кај баби некако не ми се одеше, мислам дека вие ќе бидете позабавно друштво ете стајте ме и мене + двете госпоѓици
Искривените заби кај децата и кај возрасните се честа појава која може...
Анкета
Дали ви се менструации болни? пеперутка16
Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.