Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Кој е за приквечерно Рингерајско моабетењ... 23.7.2010 23:07:38
Bitolcanka
Ники желбата е голема, не се опишува Кога се сака, се наоѓа начин, кога не се сака се наоѓа изговор И Палешка немаше време, но дојде на 5 минути и се запознавме. И ти кога застануваш по пат кажи, ќе те пречекаме, не е проблем
RE: Кој е за приквечерно Рингерајско моабетењ... 23.7.2010 23:46:49
Viktori
ИЗВОРНА ПОРАКА: kromitce
сега видов дека се договарате за дружба . ако успеам да се организирам би сакала да дојдам. дружбата е отворена за секого така??
ако немаш нешто посебно кажи, јас ќе ти помогнам у организација! се нафатив блу_блу да ја дружам да не е сама по пат, на Маца Нина да ја шетам или да донесам шетачи, па ај и тебе ќе ти учинам
RE: Кој е за приквечерно Рингерајско моабетењ... 24.7.2010 0:05:43
Julie1
Виктори јас мислам дека утре мора да правиме навистина фризури ти да ја исправаш јас да ја виткам за да и фризерницата стане реалност а и да ја испромовираме во јавност. ... ако дојдеме ти со виткана јас со права коса ќе не вратат назад
RE: Кој е за приквечерно Рингерајско моабетењ... 24.7.2010 0:13:38
Viktori
Маца и мене ми падна на памет тоа... ама глеам ќе не сликаат .... па си викам неее јас ќе си напраам фризура Ти Џули порано иди на фризер, да седиш подолго под хауба
RE: Кој е за приквечерно Рингерајско моабетењ... 24.7.2010 0:33:54
garfild
И јас планирам да дојдам,ставете ме и мене со Теа во списокот.Иначе на временска прогноза кажаа дека утре приквечер ќе има невреме.Ако баш тоа време има олуја,што ќе правиме???
RE: Кој е за приквечерно Рингерајско моабетењ... 24.7.2010 0:38:27
Julie1
1. Маца25 и Нина 2. Julie 3. Јасмина27 и Борјан 4. Анушка и Мила 5.Jovanka so Simona i Matej 6. Везилка и малото Рингерајче во стомачето 7. ВИКТОРИ И БОБО И ЈАНА 8. Чевличе и алексеј 9. Неничка и Ангела 10. AnnaMolly и Филип 11. Лила_мк и нејзината Рингерајка 12. blue_blue и двете госпоѓици 13. кромитче (ако добро го организира утрешниот ден ) 14. гарфилд и Теа
имаме и план Б за невреме....
АБЦ или Југ во случај на грмотевици... Или сите во фонтана и така ќе бидеме мокри
RE: Кој е за приквечерно Рингерајско моабетењ... 24.7.2010 17:40:57
Bitolcanka
Ај не си кобете сами себе не сте малерозни - нема да ви заврне Баш е пријатно времето + пријатни луѓе = одлична забава Убав помин and think on the others - us just a moment
RE: Кој е за приквечерно Рингерајско моабетењ... 24.7.2010 18:02:44
Viktori
Жени, јас поаѓам. Со две деца дур да стигнам ехехееееееее!!! Ајде се гледаме наскоро! Поздрав до сите што нема да дојдат! Ви ветувам, ќе се сетиме на вас!
Дали ви се менструации болни? пеперутка16
Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.