Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
Корисник
RE: Фризерски пакет- совети + кафе и муабети!! 19.7.2010 0:49:52
niki
ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca25 браво бе ники. а овој кафекуваров грк ли е? мама26 види какви помошнички имаш у дуќанот!!!! алал да ти е, кај ги најде виктори шо напраи со линковиве?!?!?! Глеаш црн е и убав, мора да е грк
_____________________________ Sometimes two people have to fall apart to realise how much they need to fall back together
RE: Фризерски пакет- совети + кафе и муабети!! 19.7.2010 0:50:24
Viktori
Ова е фризерница друже. Не е бербер без научни дефиниции
_____________________________ Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ... Мај нејм ис лукс. Жито лукс.
RE: Фризерски пакет- совети + кафе и муабети!! 19.7.2010 0:50:48
mama26
баш пред некој ден шишав керка на комшика моја.должината ја оставив и асиметрично идев.позади со шпиц завршува должината.а последниот односно најгорниот слој од косата кратко рамно ама не рамна туку со косина нанапред накај лицето заврши под вилицата.а позади издигната.викам браво бре девојче смела фризура.и ја носи фатена една фризура,па ке ја пушти и одма е друга.две во едно.ако мозете така несто да најдете да ставите
RE: Фризерски пакет- совети + кафе и муабети!! 19.7.2010 0:51:20
Viktori
мх мх мх Ем Грче, ем у Фризерница, Џорџ Мајкл да не му е девојка????
_____________________________ Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ... Мај нејм ис лукс. Жито лукс.
RE: Фризерски пакет- совети + кафе и муабети!! 19.7.2010 0:52:15
mama26
ИЗВОРНА ПОРАКА: niki Еве мори Мама26 и кафекувар само нека врви работата во дуќанчето море буцкало што си била ти
RE: Фризерски пакет- совети + кафе и муабети!! 19.7.2010 0:53:36
mama26
ИЗВОРНА ПОРАКА: виктори мх мх мх Ем Грче, ем у Фризерница, Џорџ Мајкл да не му е девојка???? кажи и ма виктори,кај го мењам мојот од 100 кг за овој ај сега?ма за никого бре не го давам.
RE: Фризерски пакет- совети + кафе и муабети!! 19.7.2010 0:53:50
niki
јас од твојов опис ништо не разбрав ИЗВОРНА ПОРАКА: виктори Ова е фризерница друже. Не е бербер без научни дефиниции остај го чоекот де треба и машка оценка на трудот на мама26 и нејзините чирачки
_____________________________ Sometimes two people have to fall apart to realise how much they need to fall back together
RE: Фризерски пакет- совети + кафе и муабети!! 19.7.2010 0:55:16
Viktori
мори не го бркам јас. Туку многу научи работи прашува. Ова фризерница е, не ману
RE: Фризерски пакет- совети + кафе и муабети!! 19.7.2010 0:56:25
mama26
немој сега некој полничок да ми ставиш ники немојте така....
RE: Фризерски пакет- совети + кафе и муабети!! 19.7.2010 0:57:10
niki
ИЗВОРНА ПОРАКА: mama26 ИЗВОРНА ПОРАКА: виктори мх мх мх Ем Грче, ем у Фризерница, Џорџ Мајкл да не му е девојка???? кажи и ма виктори,кај го мењам мојот од 100 кг за овој ај сега?ма за никого бре не го давам. леле ма кој ти рече да го мењаш твојот, овој е кафекувар, дека немаш време од муштерики кафе да свариш бог да чува од никаде одма на варање ви иде паметот па само се правдате демек поштени само мојот
RE: Фризерски пакет- совети + кафе и муабети!! 19.7.2010 0:58:45
mama26
кога работев една србинка ми вика -све су оне педере .демек за тие во фризерница
RE: Фризерски пакет- совети + кафе и муабети!! 19.7.2010 0:59:42
Тања РР
Бреееееееј жени! Човек крај да не може да ни фати. Па ние за фризерница изгорени сме биле
_____________________________ There are two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as if everything is."......А.А
RE: Фризерски пакет- совети + кафе и муабети!! 19.7.2010 0:59:57
niki
ИЗВОРНА ПОРАКА: mama26 немој сега некој полничок да ми ставиш ники немојте така.... ем нејќеш ем ти се сака па уште нарачуваш брееееееее
RE: Фризерски пакет- совети + кафе и муабети!! 19.7.2010 1:02:34
mama26
две години да си сама и ти ке се пазиш виктори.ама тоа ти е.така треба да биде.ке го дочекаме верни у секој случај
RE: Фризерски пакет- совети + кафе и муабети!! 19.7.2010 1:02:41
Viktori
сега слаб или полн??? само дефинитивно Грк да не е така?
RE: Фризерски пакет- совети + кафе и муабети!! 19.7.2010 1:04:10
mama26
ИЗВОРНА ПОРАКА: niki ИЗВОРНА ПОРАКА: mama26 немој сега некој полничок да ми ставиш ники немојте така.... ем нејќеш ем ти се сака па уште нарачуваш брееееееее е добро де ајде.ке го закачиме на зид кај кафематот.еве попуштив малку
RE: Фризерски пакет- совети + кафе и муабети!! 19.7.2010 1:04:52
mama26
грк да е бре.мм е егеец
RE: Фризерски пакет- совети + кафе и муабети!! 19.7.2010 1:04:58
Viktori
ИЗВОРНА ПОРАКА: mama26 ИЗВОРНА ПОРАКА: niki ИЗВОРНА ПОРАКА: mama26 немој сега некој полничок да ми ставиш ники немојте така.... ем нејќеш ем ти се сака па уште нарачуваш брееееееее е добро де ајде.ке го закачиме на зид кај кафематот.еве попуштив малку браво мама. ама полека со попуштањето
RE: Фризерски пакет- совети + кафе и муабети!! 19.7.2010 1:05:58
mama26
ИЗВОРНА ПОРАКА: Тања Бреееееееј жени! Човек крај да не може да ни фати. Па ние за фризерница изгорени сме биле жени тања крај им се нема.зашто одмарав мислиш јас? 5 години
RE: Фризерски пакет- совети + кафе и муабети!! 19.7.2010 1:06:06
kiki_riki
od grkot nema fajde a i onaka ciracite varat kafe dosta se ili uste?????/
_____________________________ ne pravi go na drugite ona sto ne sakas tebe da ti go pravat
RE: Фризерски пакет- совети + кафе и муабети!! 19.7.2010 1:08:09
mama26
ИЗВОРНА ПОРАКА: виктори ИЗВОРНА ПОРАКА: mama26 ИЗВОРНА ПОРАКА: niki ИЗВОРНА ПОРАКА: mama26 немој сега некој полничок да ми ставиш ники немојте така.... ем нејќеш ем ти се сака па уште нарачуваш брееееееее е добро де ајде.ке го закачиме на зид кај кафематот.еве попуштив малку браво мама. ама полека со попуштањето викторѕ глеј си цевките ти дома пак да не ти се запуши.си зема права место крива?
RE: Фризерски пакет- совети + кафе и муабети!! 19.7.2010 1:08:40
Viktori
криви се мама, нема исправање.
RE: Фризерски пакет- совети + кафе и муабети!! 19.7.2010 1:10:40
mama26
жени мислите да си легнуваме?не е касно?да гасам светла затварам салонот.утре ке исчистиме влакната од ова косите
RE: Фризерски пакет- совети + кафе и муабети!! 19.7.2010 1:10:54
Viktori
ИЗВОРНА ПОРАКА: kiki_riki od grkot nema fajde a i onaka ciracite varat kafe dosta se ili uste?????/ фала кики_рики. Супер кафе, ко за чирак
RE: Фризерски пакет- совети + кафе и муабети!! 19.7.2010 1:11:33
Viktori
ИЗВОРНА ПОРАКА: mama26 жени мислите да си легнуваме?не е касно?да гасам светла затварам салонот.утре ке исчистиме влакната од ова косите јас кафе си земав сега. ај уште малку. да не ми излезе кроз нос
Анкета
За доилки.пеперутка16 Малку чудно прашање, но ме интересира: дали мајките доилки пробале сопствено млеко?