majka na eva -> RE: Неизбежен развод (14.6.2012 22:24:23)
|
a jaс што да правам и како да се однесувам со мојот сопруг?јас сум невработена,значи домакинка сум и имам бебе од 7месеци,што е нормално и да не работам туку да се грижам за него.а мојот сопруг работи во градежна фирма и сега летото по цел ден е на сонце,а кога си дојде дома е премногу уморен и што прави...најпрвин ме бакнува кога ке си дојде од работа,му варам кафе,си разговараме како половина час се добро,а по кафето си отвара пиво,па друго,трето...и ете го пијан и вознемирен.се му пречи.ако го прашам нешто ми се обраќа на висок тон,ако му кажам како сум го поминала денот ми вели НЕ МЕ ЗАМАРАЈ СО ТАКВИ ГЛУПОСТИ[sm=smiley19.gif],или ако имам нешто испланирано за утрешниот ден и му спомнам повторно исто[sm=smiley19.gif]воопшо не разговараме,да испланираме нешто заедничко,или заедно да го поминеме времето кога е дома...ако треба некаде да отидеме заедно,на пример не повика друштвото да се собереме сите,тој не сака да оди.бил уморен.И ЕТЕ ПОВТОРНО КАВГА.ми спомнува ТИ СИ ДОМА,ПОД СЕНКА,ОДМОРЕНА И САКАШ ДА ШЕТАШ,АМА ЈАС...?во ред така е,го сфаќам уморен е,ама ние воопшто не излегуваме.па не е секогаш уморен.си дојде и седи на компјутер.па му велам ако си уморен ќе спиеш а не на ком,и тоа за тоа ПОВТОРНО КАВГА[sm=smiley13.gif] И ВО ПОСЛЕДНО ВРЕМЕ СЕ ЕДНО ИСТО.постојано се караме.а знам дека ме сака,бидејќи има денови кога ме разбира,ме гушка силно,ме гали,ми кажува дека ме сака,ама ете ЧЕСТО СЕ КАРАМЕ.КАКО ДА ГИ СПРЕЧАМ КАВГИТЕ,ШТО ДА ПРАВАМ,КАКО ДА СЕ ОДНЕСУВАМ СО НЕГО ВО ВАКВИ СИТУАЦИИ?ВЕ МОЛАМ ЗА СОВЕТ[sm=zmeden.gif]
|
|
|
|