cleo -> RE: Вештачко оплодување (29.9.2010 20:48:20)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: Olivia Sakam da vi se zablagodaram za utesnite zborovi na site...navistina se custvuvam osameno i istosteno i nekako najdov mir vo vasite oraki i zborovi...Draga Cleo celata postapka so hormonskata terapija se odvivase mnogu dobro jas vo toa vreme koga se bockav voopsto nemase guzva vo bolnca i sestrite sekogas bea ljubezni i raspolozeni, za doktorot kao sto napomenav predhodno ima navistina mnogu rabota i toj pravi se za da postige da gi usluzi i da im pomogne na site sto imaat potreba za pomos od nego, nekogas moze da se sluci da pocekas 15-20 min po zakazanoto no ne cesto, toj e primarius doktor vo bolnicata i mnogu cesto e i na intervencii, i zatoa velam netreba da se zalat od nego deka cekaat mnogu toj so sigurnost ne sedi so nozete na masa tuku vo toj moment spasuva necij zivot ilu se obiduva da donese nov zivot na ovoj svet , site treba svesno da znaeme zosto tropame na negovta vrata, vo sekoj slucaj mozes da me prasas bilo sto ako mozam da ti pomognam, pozdrav i te guskam... Olivia mila, a koe e toa vreme potocno koga si se bockala, nautro, popladne, navecer??? Inaku, ti si imala sreka sto si cekala 15-20 minuti, poveketo koi gi znam cekale kaj Petanovski po 2, 3 duri i po 5 casa zamisli!! No zatoa pak site do edna se zadovolni od nego i kako covek i kako profesionalec za ovaa problematika. A kolku te cinese terapijata se na se? Mene mi kaza Dr. Ana Lazarevska od 300 do 500 evra maksimum, ama bi sakala da znam kolku potocno. Pisi, pozdravce i jas te gushkam [image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/smiley31.gif[/image]
|
|
|
|