|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.

Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  24 25 [26] 27 28   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Трудници во првото тромесечје - до 12 недела
8.4.2011 22:16:43   
AnnaMolly RR
Хумана, мила, да си ја имаш најлесната и најубава бременост, уживај си во секој момент и за 9 месеци сите да се радуваме на уште едно мало рингерајче! user posted image

Live and let live

(Одговор на членот humana)
Непосредна врска до пораките: 626
8.4.2011 22:23:26   
humana
user posted image user posted image user posted image user posted image Daj Boze

(Одговор на членот AnnaMolly RR)
Непосредна врска до пораките: 627
9.4.2011 19:46:32   
luckygirl
Humana mila se najdovme,user posted image sakam da te prasam nesto,dali te bolese stomakot tebe,jas mislam deka sum 3 nedela,a go cuvstvuvam stomakot kako da sum 3 mesec,dali e toa normalno mila te molam odgovori mi.user posted image

Непосредна врска до пораките: 628
9.4.2011 20:05:13   
Natuska85
Лаки грл еве и јас ќе ти одговорам па нека ти каже и Хумана.Значи кај секој различно,јас се мислам дека и мене ме болеше само што незнаев дека сум user posted image и мислев дека ми е како пред добивање user posted image .Така да не се секирај ако си ги видела user posted image свои нема потреба за грижа .Добредојде во клубот на user posted image .user posted image

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

(Одговор на членот luckygirl)
Непосредна врска до пораките: 629
9.4.2011 20:10:07   
luckygirl
Fala ti nate najmnogu ama me fati strav da ne e nesto drugo ne daj boze nekoj problem,zasto se cuvstvuvam kako da sum 3 meseci bremena a ne 3 nedeli poduen mi e stomakot.

(Одговор на членот Natuska85)
Непосредна врска до пораките: 630
9.4.2011 20:12:10   
Bethany
Не се грижи luckygirl, јас на почетокот бев многу подувана, ама докторка ми кажаа дека тоа било од хормоните, прогестеронот се качувал, ништо не е страшно. Уживај! user posted image

Непосредна врска до пораките: 631
9.4.2011 20:39:37   
luckygirl
Lele srcka fala ti mnogu i na tebe bas mi olesna.user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Bethany)
Непосредна врска до пораките: 632
9.4.2011 21:27:09   
Sweetheart
Драги рингерајки еве ме на форумов повторно, заврши се она што требаше да се заврши, ми се отстрани плодот. Да ви кажам искрено многу тешко го преживувам ова многу ме фаќа депресија, постојано си викам зошто јас. Многу ми е тешко мислам дека никогаш повеќе нема да ја осетам љубовта на мајка кон своето дете. Трудници чувајте се ве молам!!!

Непосредна врска до пораките: 633
9.4.2011 21:32:08   
humana
Humana mila se najdovme, sakam da te prasam nesto,dali te bolese stomakot tebe,jas mislam deka sum 3 nedela,a go cuvstvuvam stomakot kako da sum 3 mesec,dali e toa normalno mila te molam odgovori mi.
[/quote ne da me bolese me secese ic da ne se sekiras toa e od matkata a pa i kolku mi e poduvam,mi vika mm ako sega ti e olakv samo 5 nedeli sto ostanalo do 9 meseci user posted image user posted image

(Одговор на членот Sweetheart)
Непосредна врска до пораките: 634
9.4.2011 21:35:37   
humana
Драги рингерајки еве ме на форумов повторно, заврши се она што требаше да се заврши, ми се отстрани плодот. Да ви кажам искрено многу тешко го преживувам ова многу ме фаќа депресија, постојано си викам зошто јас. Многу ми е тешко мислам дека никогаш повеќе нема да ја осетам љубовта на мајка кон своето дете. Трудници чувајте се ве молам!!!
----znam kolku ti e tesko i jas pominav niz istotomnemoj da se nerviras mila sve ke si dojde na svoe mesto,ke si ostanes pak trudna,i prethodno ti pisav mene mi rece ginekologot posle vtorata mozam odma ama mi se pojavia drugi problemi i samo od stresovi,eve sega sum pak trudna i pak go cekam da mu go slusnam srcenceto i pak sum pod neviden stres,ama se nadevam deka ke bide sve dobro ovoj pat,zasto ginekologot mi rece deka sansite se mnogu mali da se povtori pak

Непосредна врска до пораките: 635
9.4.2011 22:05:47   
Sweetheart
Мила од твоја уста во божји уши, незнам како ќе го издржам ова што ми се случи,се надевам дека набрзо ќе се сеќавам на ова како на лош сон. Ти посакувам се најубаво во бременоста и да му го слушнеш срценцето на малото user posted image срценце, и да ни кажеш за тоа какво е чувството. Те бакнувам

Непосредна врска до пораките: 636
10.4.2011 3:46:29   
bombica
Sweetheart draga znam kolku e tesko, znam deka nikoj nemoze da te utesi sega no veriuvaj so tek na vreme bolkata ke bide se pomala i pomala.Go molam Boga da ti dade sila sto pobrzo da se oporavis pred se psihicki i naskoro da ne izraduvas so II crticki.user posted image
.

(Одговор на членот Sweetheart)
Непосредна врска до пораките: 637
10.4.2011 15:46:49   
sladjana ms
Zenicki zdravo mala pomos od vas!Denes vleguvam vo 11 nedela i namesto da mi se namalat macninite mene se potesko i potesko mi e, ne povrakam no mnogu mi se gadi i nasablle i navecer non stop.Imam edno prasanje do vas smeam li da pijam nesto za glavobolka denes cel den me boli glavata i eve veke nekolku dena cuvstvuvam srcebienje.Pozdrav se nadevam na brz odgovor!

(Одговор на членот bombica)
Непосредна врска до пораките: 638
10.4.2011 16:38:47   
bombica
Sladjana za glavobolka mozes da se napies bedoksin drugo ne.A za macnini probaj pij caj od nane ili od gumbir.Bas vcera citav deka cajot od gumbir pomagal za macnini.

(Одговор на членот sladjana ms)
Непосредна врска до пораките: 639
10.4.2011 17:29:10   
Natuska85
Слаџана и парацетамол можеш да се напиеш,јас еве 34та недела сум и неколку пати се имам напиено кога имав главоболка,нормално по препорака од матичниот

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

Непосредна врска до пораките: 640
11.4.2011 5:52:27   
bombica
Da Natuska moze i paracetamol no ne vo prvo tromesecie, barem spored mojot ginokolog.

(Одговор на членот Natuska85)
Непосредна врска до пораките: 641
11.4.2011 6:48:57   
Палешка РР
За главоболка во бременост се пие комбинација на Парацетамол, Ц Витамин и Б6.
Секако дека може да се пие и во првото тромесечје, тогаш трудницата има најмногу главоболки.

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

(Одговор на членот bombica)
Непосредна врска до пораките: 642
11.4.2011 19:27:08   
Natasa981

ИЗВОРНА ПОРАКА: sladjana ms

Zenicki zdravo mala pomos od vas!Denes vleguvam vo 11 nedela i namesto da mi se namalat macninite mene se potesko i potesko mi e, ne povrakam no mnogu mi se gadi i nasablle i navecer non stop.Imam edno prasanje do vas smeam li da pijam nesto za glavobolka denes cel den me boli glavata i eve veke nekolku dena cuvstvuvam srcebienje.Pozdrav se nadevam na brz odgovor!

of lele isto i jas..ist slucaj smeuser posted image

Моќните нешта доаѓаат од малите почетоци - Џон Драјден

Непосредна врска до пораките: 643
14.4.2011 12:08:38   
rozalinda
I jas so takov problem, imam glavobolki i strekanje vo jajnicite,,ama seuste e rano na ginekolog ke odam od ponedelnik.,pozz rrajki

(Одговор на членот Natasa981)
Непосредна врска до пораките: 644
18.4.2011 19:39:57   
Natasa981
kade ste mamicki, ve nema:) jas uste ovaa nedela ve druzam ovde pa potoa se prefrlam vo vtoro tromesecje:) vo cetvrtok sum na 4d skrining pa mnogu sum vozbudena, edvaj cekam da si go vidam malovo mece..mozebi i ke mi go nagovestat polot! lele superuser posted image

Моќните нешта доаѓаат од малите почетоци - Џон Драјден

(Одговор на членот rozalinda)
Непосредна врска до пораките: 645
18.4.2011 19:41:37   
mamicki
Da, mozno e da ti go kazat polot, i mene mi go kazaa uste vo 13 nedela user posted image

(Одговор на членот Natasa981)
Непосредна врска до пораките: 646
18.4.2011 21:37:45   
Luci
ИЗВОРНА ПОРАКА: mamicki

Da, mozno e da ti go kazat polot, i mene mi go kazaa uste vo 13 nedela user posted image

И на мене истотака во 13-та недела ми го кажаа полот

Рани куче да те лае!!!

(Одговор на членот mamicki)
Непосредна врска до пораките: 647
18.4.2011 23:11:26   
humana
Женички ајде ако има некој искуство нека ми каже-една моја другарка само сто дозна дека е бремена ама денеска прокрварила како локна крв и протекло и престанало,има ли некој вакво искуство да ми каже,а и има некои миоми на матката мислам дека,возможно ли е го доноси бебето,или досло до некој спонтан

(Одговор на членот Luci)
Непосредна врска до пораките: 648
18.4.2011 23:15:28   
heba
za glavobolka obavezno C vitamin od 1000g na glava vrzi edna krpa postegnata so seckan komppir ili rakija i posle eden saglam tush ko nova kje bidesh ja maka macham so migreni i toa od pocetokot ama tek minatata  nedela dodeka ne dodjov do pagjanje vo nesvest ja nachekuvav na sam pochetok i so site ovie peripeti ja presekuev i kje mi prestaneshe cim chustvuvash deka kje te zaboli odma deluvaj

(Одговор на членот Luci)
Непосредна врска до пораките: 649
18.4.2011 23:15:54   
Olivia
Humana trebala vednas da pojde na lekar ako ne uspeala neka odi utre ,malku krv ne e opasno ama stom imala mnogu kako sto velis ti moze i da e problem,daj boze da bide se vo red i nei dozvoluvaj da se obeshrabr,pozz

"Trust takes years to build , only seconds to break , and forever to repair"

Непосредна врска до пораките: 650
Страница:   <<   < Претходна страница  24 25 [26] 27 28   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  24 25 [26] 27 28   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Расположението во бременоста.
Admin

Дали сте имале ненадејни промени во расположението за време на бременоста?