slip -> RE: Трудници во првото тромесечје - до 12 недела (12.6.2012 22:38:27)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: bate zdravo RR-ki. jas sum 11+5 sedmici, ama minatata sedmica imav malo krvarenje, vo petokot bev na lekar se bese vo red. deneska pak malku prokrvarev [sm=smiley13.gif] . inaku postojano lezam, mi rekoa da odaram. mnogu sum isplasena. od kade doaka ovaa krv[sm=zmeden.gif] . se plasam zaradi toa sto jas sum negativna krvan grupa a MM e pozitivna, i mi rekoa bi mozelo da ima problemi. ve molam nekoj ako moze da mi kaze, da mi pomogne, so mojot slucaj. na site vi posakuvam lesna i udobna bremenost [sm=nosecka.gif] [sm=bravo.gif] . pozzz Јас мислам дека не е поврзано со крвната група.Многу жени се во слична ситуација па во одредена недела им ставаат инекција и тоа е доволно. Да ти кажам дека многу слушам дека некоја прокрварела, па некои дури и редвно секој месец си крварат околу менструација. Нормално дека тоа не е добро,но мислам дека со прогестерон може да се реши. Многу одмарање, пиење витамини и одење на доктор. Ајде нека пише некој што е поупатен од мене, јас само сакам да ти дадам поддршка и да мислиш позитивно зашто сепак на ехо било добро и немало проблеми. Ти посакувам се најдобро
|
|
|
|