slavicav -> RE: Трудници во второто тромесечје - од 13 до 26 недела (1.3.2013 14:42:47)
|
Dobre dojde i od mene babybee i lesna bremenost,ke se druzime[sm=smiley1.gif]Site 3 sme tuka nekade,lele juli ke se stopime [sm=smiley36.gif]shto mi beshe ubavo so prvoto vo april,milina ama toa e toa ke izdrzime.Inaku ushte edna ubava vest,rezultatite od amnio mi se gotovi i se e vo red[sm=bravo.gif]ushte edno olesnuvanje.Samo ovaa virozava da ni pomine i se nadevam ke dojdat poubavi vreminja topli i sonchevi[sm=bravo.gif] ИЗВОРНА ПОРАКА: princessa babybee dobredojde vo klubot na mamicki vo 2ro tromesecje. Mene termin mi e 15ti juli[sm=bravo.gif] so vtoro[sm=duda.gif]. Ke ima potenje vo juli, sega za sega sme vo najgolem broj trudnicki so termin za poroduvanje vo juli. Ke se druzime i sekako ke si delime soveti koga e nuzno. Neka ti e so sreka i neka ti e so lesno sekako[sm=smiley1.gif] ИЗВОРНА ПОРАКА: babybee Здраво на сите рр-ки, Јас сум нова овде, се надевам ќе се снајдам. Инаку ве читам редовно и наоѓам доста одговори на секакви прашања што ми се вртат во главата. Пишувам овде да се пријавам дека моментално сум во второто тромесечје од мојата прва бременост - терминот ми е 27 јули. Се надевам дека ке другаруваме [sm=smiley1.gif] П.С. Ако не пишувам кај што треба Ве молам исправете ме, пошто појма немам од форуми првпат ми е [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|