talisman -> RE: Трудници во второто тромесечје - од 13 до 26 недела (19.2.2013 21:48:33)
|
Princessa jas redovno ja citam temava, ama sum pak od onie mrzlivite koga e pisuvanjeto vo prasanje. Dodusa bas i ne sum najpogodna za davanje soveti bidejkji vo ovaa bremenost za zal za mene ispadna deka vazi mototo " sto ponezdravo, toa poprivlecno " [sm=smiley9.gif] Pijam kafe i toa dupla na sabajle na rabota i uste edno doma posle rucek, gazirano mnogu sakam, Coca- cola da ne vidam, a i brzata hrana mi e slabost. Ednostavno nemozam da im odoleam [sm=zmeden.gif] Mislam deka nemozes da mu nastetis na bebusot so dve kafinja, a i veruvam deka go sledis negoviot razvoj, redovno vnesuvas vitamini i ostanati korisni i kvalitetni materii, taka da ne se sekiraj kje bide se vo red :) Pak kje ovtoram, so mojata ishrana nemislam deka sum najkompetentna da davam soveti, no sepak rekov da se aktiviram ovde. Inaku sum vlezena vo 22 nedela, minatata nedela bev na skrining i prema doktorite fala Bogu napreduva dobro i sega za sega se e vo red, a se nadevam deka taka i kje ostane :)
|
|
|
|