Fiao -> RE: Трудници во второто тромесечје - од 13 до 26 недела (5.9.2011 8:50:32)
|
Fala mnogu na sovetite, no jas veke odamna go pravam i seto toa, znaci jadam pretezno rana koja e pojacana so zelezo i imam sekojdnevna doza sok od borovinki koi specijalno mi go prigotvi majka mi, sakam da kazam domasen sok. I pokraj toa pijam apcinja... Toa e celata rabota. Znam deka seme od kopriva e eden od najdobrite lekovi, megjutoa isto taka doznav deka semeto od kopriva moze da predizvikuva krvarenje od nosot na primer, koe jas i bez toa go imam od vreme na vreme, a nekogas i dosta obilno, pa so toa ne bi sakala dopolnitalno da go predizvikuvam, zatoa se resiv na borovinki. Inaku i mene se me boli iskreno da vi kazam, so spienjevo ne sum nikako, ni 100 pernici ne pomagaat [sm=smiley13.gif] P.S. Cece bez grizi sigurno ke te gledaat na mese, 14,5 nedeli ne se malku, veke i ima sto da vidat [sm=smiley1.gif]. Mene samo prviot pat me gledaat vaginalno a toa bese vo 4ta nedela, koga otkrivme. Pozzz devojki, ostanete mi pozitivni i veseli, a so nekoi od vas se gledame vo gupata za treto tromesecje [sm=bravo.gif]
|
|
|
|