Elena Eni -> RE: Трудници во второто тромесечје - од 13 до 26 недела (23.11.2011 17:01:23)
|
Zdravo Debora Jas isto okolu 17-ta nedela imav takvi bolki, no od desnata stana, duri kako grch, neli?! Mi pominaa mnogu brzo, duri i gi zaboraviv deka postoele...Uzivaj!! Inaku jas imam eden drug problem shto neznam dali nekoja majka do sega se soocila so istoto, a ako nekoj imal slichen problem bi sakala da mi kazete kako se sochuvate so toa, odnosno problemot mi e vo slednovo- USHTE OD POCHETOKOT na bremenosta imav blagi bolki vo dolniot del, znchi skoro kaj shto mokrime, samoto meso me boleshe, a kako sto mi rasteshe bebeto i kako shto tezeshe matkata nadolu jas imam ushte pogolemi i pogolemi bolki, a tie bolki i mi go ogranichuvaat dvizenjeto. Na pochetokot pchnaa navecher, pa posle i preku den, a sega duri i nautro i pri spienje. Bolkata e uzasna i duri mi se kochi levata noga. Inaku po ste bolnici bev i nakraj vo Sistina mi pravea EMG so igli, za na kraj da se utvrdi deka matkata potiska eden nerv i kako shto raste bebeto i poveke tezi taka bolkite ke bidat pogolei !!! Bolkite ke moram da gi trpam, bitno mi e shto sincheto na mama raste i se razviva najdobro i seto toa shto mene mi shteti i me boli- nego ne go dopira, hehehhe t.e nema nikakov rizik po bebeto. Dali ste chule za vakvo neshto, jas iskreno pred na mene ova da mi se sluchi nemozev ni da pretpostavam deka i toa e mozno ?!
|
|
|
|