Jagotka25 -> RE: Трудници во второто тромесечје - од 13 до 26 недела (4.10.2012 15:37:57)
|
Zdravo idni mamicki. Kako ste? Jas denovive bev nastinata, grlo nenormalno me bolese,nosot mi tece non stop, pa se lekuvav so caevi, limoni,portokali, supa...i ete denes mozam da kazam deka sum bas podobra, grlceto uste malku podboluva i noseto tece ama se izdrzuva, se gleda deka veke mi mine...dobro e sto nemase potreba od antibiotici i takvi lekarstav i samo od prirodni domasni lekovi mi pomina [sm=bravo.gif] Inaku drugo sto sakav da prasam, jas sum sega vo 24 nedela od bremenosta i nekako site mi velat deka imam bas malo stomace ko za 6 mesec, se poznava deka e trudnicki stomak, ne deka ne, site ko me vidat odma primetat deka sum trudna ama nekako e maci toa sto mi velat deka mi e malo meseto za 6 mesec [sm=zmeden.gif] , a inace si e se vo red so bebceto, posleden pat na skrining bev pred 2 nedeli i se si bese vo red......e sega, mozebi tek od sega ke pocne da mi raste naglo stomakot a, sto velite vie? Nekoja iskusna mamicka?[sm=smiley13.gif]
|
|
|
|