RE: Паричен надоместок (Целосна верзија)

Форум >> [Партнерство] >> Финансиски дилеми околу родителство

Порака

Kockicka -> RE: Паричен надоместок (24.4.2012 20:04:07)

Ikana neznam kako e vo Skopje no kaj mene vo Gevgelija ne gi nosese postarot sama gi podignav od posta, i mi napomenaa deka ne gi nosel postarot jas slucajno si prasav vo posta i tamu mi stoele prite podolgo vreme

Andriance -> RE: Паричен надоместок (24.4.2012 21:40:24)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Kockicka

Ikana neznam kako e vo Skopje no kaj mene vo Gevgelija ne gi nosese postarot sama gi podignav od posta, i mi napomenaa deka ne gi nosel postarot jas slucajno si prasav vo posta i tamu mi stoele prite podolgo vreme

Poshtar srce...na vrata..i eden autogram da udris nali...

sofijadaniel -> RE: Паричен надоместок (25.4.2012 12:35:36)

Zdravo zenski se izvinuvam ako ne e tuka pravoto mesto, ama eve 8mesec sum od bremenosta i sakam da Ve prasam sto e potrebno od dokumentacija za ednokraten paricen nadomest za oprema za bebe i kade se podnesuvaat tie dokumenti? pozz i fala Vi odnapred

bari2 -> RE: Паричен надоместок (25.4.2012 12:38:55)

Sofijadaniel odi na prvata strana od temava,tamu ke najdesh koja dokumentacija ti treba.Tocno na prvata strana od istava tema.:)

tedicka -> RE: Паричен надоместок (25.4.2012 13:50:10)

Nas parite od socijalno ni kasnat 5 meseca [sm=smiley13.gif] pa mm otide da vidi sto e rabotata...nekoja zaspana tetka ja zgresila adresata pa im se vratile nazat parite. sega za 2 meseca treba da dojde cicko poster

ИЗВОРНА ПОРАКА: Andriance

Poshtar srce...na vrata..i eden autogram da udris nali...

bari2 -> RE: Паричен надоместок (25.4.2012 14:21:09)

Pushtija nekomu pari denes(porodilno)????????????Nekako mesecov nikoj od nas nema pokonkretna informacija[sm=zmeden.gif]

Nina31 -> RE: Паричен надоместок (25.4.2012 14:41:19)

Sega ke odam da proveram i ke ve informiram, a ako me nema, znaci sum razocarana oti pak nema pari:))))

libra.n -> RE: Паричен надоместок (25.4.2012 15:51:39)

Ej decki, imam informacija deka do petok ke ima za fevruari toj sto ceka[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Nina31 -> RE: Паричен надоместок (25.4.2012 16:56:51)

Nema, a bev psihicki podgotvena da trosam.....ako ne pustat do petok, ostanavme ovoj mesec bez pari

bari2 -> RE: Паричен надоместок (25.4.2012 18:07:41)

Vanessa 30 znaesh neshto za ovoj mesec?Pozdrav.

Anonimen -> RE: Паричен надоместок (25.4.2012 19:32:44)

ИЗВОРНА ПОРАКА: libra.n

Ej decki, imam informacija deka do petok ke ima za fevruari toj sto ceka[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Minatiot mesec pushtija na 28mi za drugite gradovi,a nekade na 3ti za Skopje.Se prashuvam,dali voopshto ke ni pushtat na site ili samo prazni vetuvanja,a vremeto pominuva i site se nervirame[sm=hudicek1.gif]

jagodica -> RE: Паричен надоместок (25.4.2012 20:20:35)

libra.n zede za januari ? da ne se javi da prasas oti ti kasnat tolku ?
ajde se nadevam deka ke ima do krajot na ovaa nedela

jagoda1 -> RE: Паричен надоместок (25.4.2012 22:21:50)

a za mart otprilika koga pustaa za skopje ?

bari2 -> RE: Паричен надоместок (26.4.2012 9:39:51)

ИЗВОРНА ПОРАКА: jagoda1

a za mart otprilika koga pustaa za skopje ?

Obicno sekogash bilo nekade okolu 28mi,minatiot pat docnea pa pushtija pari 3ti April za Fevruari.

libra.n -> RE: Паричен надоместок (26.4.2012 10:59:09)

ИЗВОРНА ПОРАКА: jagodica

libra.n zede za januari ? da ne se javi da prasas oti ti kasnat tolku ?
ajde se nadevam deka ke ima do krajot na ovaa nedela

Nemam uste zemeno, cekam jas za januari i fevruari mi rekoa deka ke pustele denes ili najkasno utre. Po toa predpostavuvam deka ke pustat i za drugite.

sofijadaniel -> RE: Паричен надоместок (26.4.2012 11:38:30)

Ti blagodaram bari2 za odgovorot![sm=smiley1.gif]

bari2 -> RE: Паричен надоместок (26.4.2012 12:46:31)

ИЗВОРНА ПОРАКА: sofijadaniel

Ti blagodaram bari2 za odgovorot![sm=smiley1.gif]

:))))))Samo ti porodi se so lesno sofijadaniel[sm=smiley20.gif]Zatoa e forumov,da si pomagame.

fetusce -> RE: Паричен надоместок (26.4.2012 13:22:23)

Pa i jas da odam da prasam oti od grad skopje potocno od trud i socijala mi stasaa a od opstina ne. Aj ke odam da vidam. Tie od drzavata vo mart mi stasaa, a od opstina eve i april ke pomine nisto. Ke tyrreba da vidam vo posta.

Anonimen -> RE: Паричен надоместок (26.4.2012 13:58:24)

Proveri nekoj smetka denes????????????????????????????????????

jagodica -> RE: Паричен надоместок (26.4.2012 15:16:25)

jas proveriv i
IMAA
[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] samo za eden mesec za fevruari

Anonimen -> RE: Паричен надоместок (27.4.2012 11:38:13)

ИЗВОРНА ПОРАКА: jagodica

jas proveriv i
IMAA
[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] samo za eden mesec za fevruari

Nekoj drug sem jagodica?[sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif]

MERUSHKA -> RE: Паричен надоместок (27.4.2012 13:59:54)

I kaj mene pustile za februar,na 25.04.Fala boguuuuu!

bari2 -> RE: Паричен надоместок (27.4.2012 15:50:34)

ИЗВОРНА ПОРАКА: MERUSHKA

Nekoj od Skopje za Mart?

jagoda1 -> RE: Паричен надоместок (27.4.2012 22:25:13)

ИЗВОРНА ПОРАКА: bari2

ИЗВОРНА ПОРАКА: MERUSHKA

Nekoj od Skopje za Mart?

jas cekam ama nema

sitalia -> RE: Паричен надоместок (30.4.2012 10:46:30)

Ima li nekoj nekakvo info, bilo pari na smetka ili insajderski informacii. Za drugite gradovi zavrsi li isplatata za fevruari. Ako zavrsi moze ke pustat za Sk. Jas se nadevam deka ke pustat do kraj na mesecov. Ima li nekoj optimist kako mene zaedno da se tesime.[sm=smiley36.gif]

Страница: <<   < Претходна страница  78 79 [80] 81 82   Следна страница >   >>