Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: АКЦИЈА: Училишен прибор за секое дете од ... 30.9.2010 18:03:05
Julie1
Стигнаа и паричните донации од Беки и Тања Со нив ќе докупиме што недостасува и утре во 15 часот ќе се радуваме со дечињата. Досега имам потврда од Виктори дека ќе дојде во домот, но доколку уште некој има желба слободно нека ми пише ПП. Јас сигурно одам (иако денес сум пола човек, но до утре мора да помине)...
RE: АКЦИЈА: Училишен прибор за секое дете од ... 1.10.2010 10:44:55
nadica
секако дека сме со вас инаку јас попладне треба да се видам со директорите на двете училишта што и како се има собрано јуле пиши што уште е неопходно а го нема во приборите
RE: АКЦИЈА: Училишен прибор за секое дете од ... 1.10.2010 18:20:16
Julie1
Драги.... РР заедницата е навистина моќна, заедно завршивме уште една успешна акција.... Благодарение на сите кои несебично се вклучија, дечињата денес се радуваа заедно со нас. Јас сум сеуште под емоции од повторната средба со тие мили детски срценца, среќна сум кога сум заедно со нив, но кога заминувам останува празнина и тага за нивната судбина. Единствено за што се молам е да имаат среќа во животот и да се изградат во здрави и силни личности и покрај тешкото детство. Заедно со Маца25, Виктори, Сандра и Соња (прсетавник од уметност на живеењето) поминавме прекрасни моменти со дечињата. Директорката се заблагодари до сите мајки и до сите наши соработници кои беа дел од акцијата. Сликите може да ги погледнете тука КЛИК
RE: АКЦИЈА: Училишен прибор за секое дете од ... 1.10.2010 20:38:56
Maca25
Супер си поминавме!!! Ептен ми се направи ќеиф што успеавме барем малце да им помогнеме на тие мили дечиња, а со тоа и на целиот дом. Кога стигнавме, 2 дечиња ни дотрчаа и одма не прашаа: што ни носите? што ќе ни делите? абе срцки. сите одма се фатија да носат, да отвараат по кутии, да воздивнуваат од тоа што го гледаат и да се фалат на оценките што веќе ги добиле и ни ветија дека сите сега ќе носат само петки. Душава ми се наполни со радост што им помогнавме на дечиња на кои нема кој да им купи прибор за на училиште, или ранец или пак да им посака среќен почеток на училишната година. Кога си одевме сите не испратија и ни ја изгушкаа Julie. браво за сите што помогнаа во оваа акција.
RE: АКЦИЈА: Училишен прибор за секое дете од ... 2.10.2010 0:20:02
Viktori
Да се надоврзам само, за да не прераскажувам истиот муабет, директорката на домот беше преблагодарна на целото РР семејство! И ветивме дека ќе го пренесеме поздравот и не заборавивме! Ви благодариме на сите за несебичната поддршка на акцијата и се надевам дека и понатаму ќе им помагаме на дечињата, што патем, од врата извикаа кога не видоа: Еј овие се од рингераја
RE: АКЦИЈА: Училишен прибор за секое дете од ... 2.10.2010 0:32:45
Bitolcanka
Ги видов сликите на фб - одлични се, и вие-РР-ките, а посебно дечињата - видоа дека некој мисли на нив Убаво е кога и владините "големци" ќе се сетат одвреме навреме на дечињата без родители и старите лица во домовите, не само пред избори за реклами, маркетинг... уште еднаш за успешната акција на РР
RE: АКЦИЈА: Училишен прибор за секое дете од ... 2.10.2010 0:43:59
Џесика
Многу се израдував кога ги видов сликите, и криво ми е што не дојдов и јас, ама исто како да сум била таму... одлично завршена мисија, само вака да продолжиме!!!
RE: АКЦИЈА: Училишен прибор за секое дете од ... 2.10.2010 13:58:32
Julie1
И да се надоврзам јас на постот на Виктори Рингераја доби покана заедно со дечињата од 11. Октомври да го прослави празникот на домот 11. Октомври и токму на овој ден да се дружиме со дечињата оваа година во Преспа. Во тој поглед ги поканувам сите Рингерајки кои сакаат за 11. Октомври да одат во Преспа и да се дружат со дечињата да ни пишат преку приватна порака или да се пријават тука. Во автобусот има 5 до 6 слободни места. Може да го земете и вашиот партнер и заедно да минете неколку часа со дечињата во Преспа... Благодариме за поканата
RE: АКЦИЈА: Училишен прибор за секое дете од ... 7.10.2010 18:21:13
Julie1
Успешноста на акцијата продолжи и по нашата донација, за донации се јавија и словенечка амбасада и httpool со кои заедно крајот на октомври ќе однесеме уште еден дел од училишен прибор.
Од домот уште еднаш не потсетуваат на желбата на 11. Октомври да дојдат родители на дружење во Преспа, превозот е обезбеден.
RE: АКЦИЈА: Училишен прибор за секое дете од ... 12.10.2010 16:42:03
jovanka
Uspesnosta na akcijata prodolzuva so paket ucilisen pribor od decata od OU"11Oktomvri"-V2 za nivnite drugarcinja od domot bez roditelska griza "11 Oktomvri" vo igrotekata Mechos kade sto Ringeraja gi pokanuva site koi se vo moznost da dojdat na zaednickoto druzenje so del od decinjata od domot i da im posakame uste ednas uspesen start vo ovaa ucebna godina. So ova Ringeraja ke ja zapocne sorabotkata so igrotekata Mechos-Kisela Voda (Stara Rampa)Ul:Sava Kovacevik 1.
RE: АКЦИЈА: Училишен прибор за секое дете од ... 12.10.2010 16:51:16
Julie1
Јованка благодарам на потсетувањето. Ќе заборавевме да известиме. Благодарение на Јованка и нејзиното ангажирање дечињата ќе поминат неколку часа во забава во игротеката Мечос. Ова ќе биде нивна прва посета на игротека и се многу возбудени и среќни. Во 15:30 часот, кој е слободен слободно нека повели во игротеката Мечос.
браво и за Симонче на Јованка, која ги организира дечињата во нејзиниот клас да бидат хумани, треба да ни биде пример моќта на детската хуманост.
< Поракaта ја уредил Julie -- 12.10.2010 16:54:32 >
RE: АКЦИЈА: Училишен прибор за секое дете од ... 14.10.2010 1:13:27
jovanka
Golema blagodarnost na igrotekata Mechos sto im ovozmozi na del od decinjata da bidat nivni gosti.Navistina prekrasno del od fotografiite mozete da gi vidite vo albumi.
RE: АКЦИЈА: Училишен прибор за секое дете од ... 14.10.2010 1:17:10
Julie1
Денес директорката на домот ме израдува со уште една вест. Благодарение на РР која ја реализира донацијата.. тргнала работата да се подигне свеста за помош и од оние кои треба да мислат на дечињата. Добиле донација - цела нова кујна, ке се хранат во подобри услови, донација направил и самиот премиер.