|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  6 7 [8] 9 10   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: АКЦИЈА: Училишен прибор за секое дете од ...
26.9.2010 18:06:52   
Maca25
Џесика те гледам на сликите - сирота наведната околу борјан. И мене истото ќе ме чекаше да дојдев.

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот Џесика)
Непосредна врска до пораките: 176
26.9.2010 18:14:18   
amelbebe
e denes se napolniv pozitivna energija za cela nedela  naj iskreno i milo mi e sto se sobra dovolno matrijal

(Одговор на членот Martins mom)
Непосредна врска до пораките: 177
27.9.2010 11:45:02   
Bogdancanka
user posted image user posted image user posted image za vasata druzba

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

(Одговор на членот amelbebe)
Непосредна врска до пораките: 178
27.9.2010 15:10:09   
Палешка РР
Имам прекрасна вест за децата!!!!!

Печатница 11 Октомври А.Д. Прилеп подготви училишен прибор за сите деца, моливи, пенкала, гуми, режалки, боички, лењири, фломастери и др. Пакетот ќе го подигнеме утре и заедно со тоа што ќе го собереме на утрешната дружба, ќе го испратиме во Скопје.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Кога ми ја соопштија веста верувајте дека почнав да скокам од радост, па во еуфорија и на Јуле и соопштив user posted image user posted image user posted image И таа исто како мене изреагира user posted image user posted image user posted image

Навистина голема помош за децата, браво за директорите на Печатница 11 Октомври !

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

(Одговор на членот Bogdancanka)
Непосредна врска до пораките: 179
27.9.2010 15:25:07   
Julie1
Браво честитки за Печатница 11. Октомври user posted image user posted image . Штотуку пристна донација и од PureLife - 35 прибори за дечињата (острилки, гуми, лењири, боички, фломастери)

За дружбите кои следуваат насока, дека најмногу недостасуваат тетраки, блокчиња, четки за боење и водени боички. На сметката на филантропијата нема пристигнато сеуше парична помош, но се штоќе остане како потреба за дечињата, РР ќе се потруди да обезбеди средства да купи... Благодарност до сите кои помагаат.

And this is my beautiful life ...

(Одговор на членот Палешка РР)
Непосредна врска до пораките: 180
27.9.2010 15:30:12   
Палешка РР
Браво за PureLife user posted image

Ете што значи кога стои организација во позадина, многу полесно се добива донација, со официјални документи user posted image

Утре имаме закажано дружба во 12 часот во Вирус. Прилепчанки, ако имате некаква потреба за промена на часот или локацијата кажувајте, да се договориме.
Утре ќе биде прекрасен ден за Рингерајките од Прилеп user posted image

(Одговор на членот Julie1)
Непосредна врска до пораките: 181
27.9.2010 17:22:40   
agnes77
ИЗВОРНА ПОРАКА: Палешка

Печатница 11 Октомври А.Д. Прилеп подготви училишен прибор за сите деца, моливи, пенкала, гуми, режалки, боички, лењири, фломастери и др. Пакетот ќе го подигнеме утре и заедно со тоа што ќе го собереме на утрешната дружба, ќе го испратиме во Скопје.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Кога ми ја соопштија веста верувајте дека почнав да скокам од радост, па во еуфорија и на Јуле и соопштив user posted image user posted image user posted image И таа исто како мене изреагира user posted image user posted image user posted image

Навистина голема помош за децата, браво за директорите на Печатница 11 Октомври !

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  браво, навистина многу убава вестuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 182
27.9.2010 18:40:51   
Viktori
Убаво е да видиш дека сепак постојат хумани луѓе.

Сепак, тоа не го менува фактот дека 1 ви октомври ќе го дочекаат со прибор, а децата со родители го имаат уште на 20 август со + по некој динар за среќа.
Срамота за државава, затоа што не си ги исполнува обврските спрема децата!!!user posted image

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

(Одговор на членот agnes77)
Непосредна врска до пораките: 183
27.9.2010 19:41:12   
beki RR
ИЗВОРНА ПОРАКА: Палешка

Бравоuser posted image user posted image user posted image Алал да им е.

Непосредна врска до пораките: 184
27.9.2010 19:52:42   
Felly RR
Браво, стварно убава вестuser posted image user posted image user posted image

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

(Одговор на членот beki RR)
Непосредна врска до пораките: 185
27.9.2010 19:54:52   
Палешка РР
Да, супер user posted image

Утре во 12 часот сме во Вирус, Felly, Snowhite, ikipp и јас. Кој сака нека повели user posted image

(Одговор на членот Felly RR)
Непосредна врска до пораките: 186
28.9.2010 14:05:17   
Julie1
Само што ги преброивме донациите, и најмногу што недостасува се тетратки големи и мали , со коцки, со лини и празни. Имаме повеќе од потребно гуми, острилки, пенкала и моливи... Апел до сите кои не успеаја да донираат за дечињата директно да донираат парични средства а РР ќе го купи оној прибор кој најмногу недостасува.

Непосредна врска до пораките: 187
28.9.2010 14:09:29   
mama26
vo red .toa sto treba ke odnesam.odnosno tetratki sekakvi.sega nemozam posto maliot mi e bolen.ali naskoro ke go napravam i toa.

СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.

Непосредна врска до пораките: 188
28.9.2010 15:32:09   
Палешка РР
Дружбата во Прилеп помина прекрасно. Си пиевме кафенце во Вирис, Snowhite, Felly, ikipp и јас.

ТУКА имате слики.

Бидејќи Миа беше немирна  цела ноќ и збесната цело утро, си остана дома user posted image
Деана на Ики беше мноооооогу мирна и плус многу убава.
Михаил беше мирен, јадеше банана, па собра сила и ни тропаше по масата.
Супер си поминавме!

user posted image

(Одговор на членот mama26)
Непосредна врска до пораките: 189
28.9.2010 16:01:23   
amelbebe
user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 190
28.9.2010 16:57:07   
Julie1
Браво за дружбата Прилепчанки, браво за вашата хуманост. Утре го очекуваме пакетот од Прилеп од Рингерајки и од Печатница 11.Октомври. Очекуваме Cryo Save да ни помогне, денес ги информиравме што се ни недостасува и прекрасната Кате од Cryo Save (Би-МЕК) ќе обезбеди голем дел од потребата за дечињата. Сеуште очекуваме и можност за некоја донација на сметка, за да се надополни она што не е донесено и недостасува... Во петок во 15 часот дечињата ќе не чекаат во домот. Кој има можност слободно нека повели со нас во просториите на домот 11. Октомври.

(Одговор на членот amelbebe)
Непосредна врска до пораките: 191
28.9.2010 19:43:02   
Snowhite RR
Ете јас сакав да донирам и водени боички и четки за боење, ама немаше таму каде што купував, па зедов фломастери и дрвени боички, а исто така и тетратки, моливи и лењирчина, колку што можев помогнав и многу сум среќна за тоа, денес се чувствувам посебно затоа што направив добро дело

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

Непосредна врска до пораките: 192
28.9.2010 19:59:47   
Julie1
Навистина е прекрасно чуството нели Snowhite... а дечињата кога ќе бојат и пишуваат на тетратки ќе се сетат на тетките од Рингераја кои им го овозможија тоа... а ние сме благодарни што ни дадоа можност да се чуствуваме убаво и што имаме можност да помагаме...

(Одговор на членот Snowhite RR)
Непосредна врска до пораките: 193
28.9.2010 20:03:01   
Julie1
На сметката на Филантропијата пристигна веќе и донација од Битолчанка, од името на дечињата благодарност и до Битолчанка.

Непосредна врска до пораките: 194
28.9.2010 21:38:42   
Палешка РР
Тетките од Прилеп освен приборот им испратија и честитка со желби за успешна учебна година и многу петки на дечињата user posted image

Непосредна врска до пораките: 195
28.9.2010 21:58:18   
Snowhite RR
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

Непосредна врска до пораките: 196
29.9.2010 13:35:36   
beki RR
Sega se vrakam od poshta, uplativ skromna donacija.

(Одговор на членот Snowhite RR)
Непосредна врска до пораките: 197
29.9.2010 13:53:29   
ben10
user posted image user posted image user posted image BRAVOuser posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 198
29.9.2010 14:49:22   
Bogdancanka
user posted image user posted image user posted image bravo Beki

jas ke pocekam uste malku naredniot mesec odime za skopje sakam da napravam nekoj paket,pa ako mi odgovara da go odnesam ako ne ke uplatam i jasuser posted image

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

Непосредна врска до пораките: 199
29.9.2010 16:23:07   
Julie1
Благодарност и за Беки, не е важно колку важно е дека се учествува во помошта.

Денес пристигна донацијата од Прилеп.. Прилепчанки навистина благодарност што се вклучивте, благодарност и до печатница 11. Октомври.

Денес добивме информација дека уште една компанија ќе ни помогне во донациите (Анаконда) и ќе подготви пакети за дечињата...

Наша Тања ме информира по пат на пп дека ќе добиеме помош и од едно училиште од Струмица...

Навистина имаме хумани луѓе во нашава земја...

(Одговор на членот Bogdancanka)
Непосредна врска до пораките: 200
Страница:   <<   < Претходна страница  6 7 [8] 9 10   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  6 7 [8] 9 10   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

За доилки.
пеперутка16

Малку чудно прашање, но ме интересира: дали мајките доилки пробале сопствено млеко?