|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  5 6 [7] 8 9   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: АКЦИЈА: Училишен прибор за секое дете од ...
25.9.2010 20:51:55   
Тања РР
ИЗВОРНА ПОРАКА: Bogdancanka

Tanja seuste nema prijaveno nikoj za vo Strumicauser posted image

Неuser posted image
Освен јас, ти  и мајка ми никој друг не изразил желба да помогне. Чекам одобрение од градоначалникот за една донација ама којзнае, се забавиuser posted image

Јас веќе подготвив нешто прибор за дечињата но ако не соберам поголема донација нема логика да пуштам пакет по автобус и да ја задолжувам Јуле да го чека. Ќе уплатам средства на жиро сметката а приборот ќе го доставам во просториите на РР  лично кога ќе ми се укаже можност.

There are two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as if everything is."......А.А

(Одговор на членот Bogdancanka)
Непосредна врска до пораките: 151
25.9.2010 21:21:00   
Julie1
Се надевам дека врнежливото време утре нема да биде пречка за дружба... јас ќе се нацртам во 12 часот во Мечето Ушко! Се радувам што ќе ве видам повторно... вчера денот ми беше посебен од средбата со Надица, а уте ќе биде исто така посебен чувстувам user posted image

And this is my beautiful life ...

(Одговор на членот Тања РР)
Непосредна врска до пораките: 152
25.9.2010 23:38:06   
AnnaMolly RR
Јас да потврдам дека ќе дојдам, ама да пријавам уште една гостинка. Вечерва дојде братучетката на мм од Германија и и кажав за акцијава и сака и таа да дојде. Што повеќе, подобро :)
Стискајте палци генерал Филип да биде расположен.
Се гледаме утре!

Live and let live

(Одговор на членот Julie1)
Непосредна врска до пораките: 153
25.9.2010 23:48:25   
Џесика
Дај боже само да не врне дожд, да можам да дојдам со количка... инаку...

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

(Одговор на членот AnnaMolly RR)
Непосредна врска до пораките: 154
25.9.2010 23:55:10   
Julie1

ИЗВОРНА ПОРАКА: AnnaMolly

Јас да потврдам дека ќе дојдам, ама да пријавам уште една гостинка. Вечерва дојде братучетката на мм од Германија и и кажав за акцијава и сака и таа да дојде. Што повеќе, подобро :)
Стискајте палци генерал Филип да биде расположен.
Се гледаме утре!

user posted image user posted image user posted image Генерал Филип ќе го расположиме и ако нешто нему е по кејф од дома user posted image

Се гледаме драга!

(Одговор на членот AnnaMolly RR)
Непосредна врска до пораките: 155
25.9.2010 23:55:56   
Julie1

ИЗВОРНА ПОРАКА: Џесика

Дај боже само да не врне дожд, да можам да дојдам со количка... инаку...

Џесика, знаеш она и да врне и да грми и бура да коси и Џесика и Борјан во игротека патот ги носи user posted image

(Одговор на членот Џесика)
Непосредна врска до пораките: 156
26.9.2010 0:03:24   
nadica
јас само да ве потсетам да не заборавите да сликате и снимате ние чекаме слики

п.с             ајде кавадарци и неготино покажете хуманост ако не сакате дружба сретствата или школскиот прибор може да ги оставите или во оу„Страшо Пинџур“ или во нижо музичко

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

Непосредна врска до пораките: 157
26.9.2010 8:54:41   
Anushka
Уаууу,user posted image  денес има сонце - прекрасен ден за донирањеuser posted image
Се гледаме (јас ќе каснам, како и секогаш)

Непосредна врска до пораките: 158
26.9.2010 10:01:36   
Viktori
јас сега станав и сонце не гледам! user posted image а супер ќе беше да можат децата да трчаат по двор user posted image

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

(Одговор на членот Anushka)
Непосредна врска до пораките: 159
26.9.2010 11:00:24   
Julie1
Се гледаме денес Рингерајки! И кај мене има сонце Виктори, а можеби срцето ми е исполнето со сонце... незнам се радувам како мало дете user posted image

(Одговор на членот Viktori)
Непосредна врска до пораките: 160
26.9.2010 12:05:05   
Felly RR
ИЗВОРНА ПОРАКА: Палешка

Во Прилеп врни тура, одложивме за в понеделник.

Значи уште една шанса да се пријави уште некој, ајде прилепчанки! Можеби секој сам не може којзнае колку да помогне, ама затоа со здружени сили да собереме кој колку може да им помогнеме на дечињата.

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

(Одговор на членот Палешка РР)
Непосредна врска до пораките: 161
26.9.2010 12:14:28   
Bitolcanka
Убав помин на сите. Јас ќе донирам преку жиро-сметка. Не планирам во иднина ништо толку долгорочно, зашто не излегува се' по планот. Овие дена немав интернет. Вчера имав гости, роднини што беа дојдени летово од странство. Дури сега се видовме, наскоро ќе си заминуваат. Деновиве правиме и зимница, така да, темпото ми е 200/час user posted image Периодов, можеби малку повеќе (месец-два) сум зафатена, ќе ве дружам повеќе потоа. Поздрав до сите user posted image

It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...

(Одговор на членот Felly RR)
Непосредна врска до пораките: 162
26.9.2010 12:35:13   
Палешка РР
ИЗВОРНА ПОРАКА: Felly

Значи уште една шанса да се пријави уште некој, ајде прилепчанки! Можеби секој сам не може којзнае колку да помогне, ама затоа со здружени сили да собереме кој колку може да им помогнеме на дечињата.

Даuser posted image
Фели цел ден не е на работа, Snowhite е слободна, се надевам и икипп, па се гледаме вторник во 12 часот, во Вирус

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

(Одговор на членот Felly RR)
Непосредна врска до пораките: 163
26.9.2010 13:56:25   
amelbebe
zenski da vi se pofalam,sega samo sto se vrativme so Amel,prekrasno si pominav.

ps:zenski prekrasni steuser posted image user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 164
26.9.2010 14:13:22   
Maca25
Дајте слики да гледаме!!!
Колку ми е криво што не можевме да дојдеме user posted image user posted image user posted image

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот amelbebe)
Непосредна врска до пораките: 165
26.9.2010 15:56:58   
kromitce
е па и јас супер си поминав, децата се изнаиграа а мајките се изнамуабетија..бујрум слики да гледате

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 166
26.9.2010 16:17:15   
jovanka
Prijatna druzba mnogu novi poznanstva.Decata si uzivaa vo prekrasniot dvor a sto e najvazno mislam deka ja postignavme celta.Mozam slobodno da kazam uspesno zavrsena mislija.I ovoj pat ja dokazavme humanosta na delo.

Zivotot e podarok a podarocite se za da se raduvame.

(Одговор на членот kromitce)
Непосредна врска до пораките: 167
26.9.2010 16:23:02   
AnnaMolly RR
Супер си поминавме на дружбата! Се надевам дека се собра доволно материјал за дечињата. Се надевам дека во иднина ќе има уште мноооогу вакви собири и дружење.

Live and let live

(Одговор на членот jovanka)
Непосредна врска до пораките: 168
26.9.2010 16:23:04   
Julie1
Супер дружење, многу собрани средства за дечињата. Благодарност за сите мамички, благодарност до преставниците од Уметност на живеење кои не дружеа и помогнаа. Мамичка3 донесе собран училишен прибор и од соодветно училиште, Симонче на Јованка ни раскажа како и нејзините другарчиња од училиштето 11 Октомври собирале училишен прибор за другарчињата од домот 11. Октомври... сите собрани средства вечерва ќе преспијат во игротеката мечето ушко а утре попладне ќе ги носиме во Рингераја. Заедно со училишниот прибор дониран од други наши соработници ќе го доставиме до Домот 11 Октомври во петок 1. Октомври, од понеделник 4. Октомври веќе дечињата ќе одат со училишен прибор... зарем не е прекрасно... благодарност до сите мамички...

А околу дружењето и играњето со дечињата, јас се изнаиграв со Амел, сонце најубаво, многу е мирно.. Мила на Анушка пораснала неможев да ја познам, цела на тато е (Анушка не се лути :)))), Домаќините Михаил, Јана и Бобо малку се правеа важни user posted image но со постарите а веднаш се спријателија и си играа со сите дечиња, посебно со дечињата на Мамичка3. Малиот генерал Филип достојно издржа цел час, но затоа Борјан на Џесика ја изнамачи мамичка од трчање а потоа на пат за дома заморен си заспа... Прекрасно дружење, преубав ден и прекрасни хумани луѓе на едно место. Прекрасни сте драги мои, прекраснии user posted image

< Поракaта ја уредил Julie -- 26.9.2010 16:25:09 >

Непосредна врска до пораките: 169
26.9.2010 16:24:09   
Julie1

ИЗВОРНА ПОРАКА: kromitce

е па и јас супер си поминав, децата се изнаиграа а мајките се изнамуабетија..бујрум слики да гледате

Кромитче драга, кај стави слики?

Непосредна врска до пораките: 170
26.9.2010 16:29:40   
Julie1
Добро се снајдов тука се сликите КЛИК

Непосредна врска до пораките: 171
26.9.2010 17:02:36   
Палешка РР
Многу убава дружба, прекрасно user posted image
Скопјанки се покажаа на дело, сега нам ни е редот user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

Непосредна врска до пораките: 172
26.9.2010 17:07:55   
Mamicka3
Jas duri sega stignav da pisam druzbata pomina super se zapoznavme podobro so mamickite decata se naigraa ajde narednata druzba da ima mamicki vo pogolem broj. Domakinite bea super

Децата се најголемо богатство
Марио 31.10.2002
Ана Марија 01.11.2005
Трајче 20.09.2009

Непосредна врска до пораките: 173
26.9.2010 17:25:34   
Martins mom
Немам зборови...само едно големо БРАВОuser posted image user posted image

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

(Одговор на членот Mamicka3)
Непосредна врска до пораките: 174
26.9.2010 18:03:59   
Џесика
Леле женски, многу убаво се чувствувам кога ќе видам така насмеани и позитивни лица... супер си поминав, со оглед на тоа што син ми не ми даде мир, следен пат доаѓам сама, доста ви беше од Борјан user posted image кичмата ме боли немате појма колку...

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

(Одговор на членот Martins mom)
Непосредна врска до пораките: 175
Страница:   <<   < Претходна страница  5 6 [7] 8 9   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  5 6 [7] 8 9   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

За доилки.
пеперутка16

Малку чудно прашање, но ме интересира: дали мајките доилки пробале сопствено млеко?