LoveableMe RR -> RE: Вицови за ден со насмевка! (26.12.2013 15:37:07)
|
-Брат, куде за нову годину? -На мајорку. Ти ? -Ја дома. -Па ако бе, најубаво! На жену ми ву беше роѓенд'н па ја од заебанцију ву купи вагу, за мој роѓенд'н она ми купи лењирче, исто од заебанцију -_- Напишала статус "Вратила се краљица подземљa" A она била у подрум по компири. Брат, куде ќе идеш за Нову Годину? - У ЗАТВОР, ЈОШ ЕД'Н ПУТ АКО МЕ ПРАШАШ!! К'д ке едете чоколаду , палачинке или нутелу цел фејсбук знае--а к'д едете гра и боранију нигде ве нема! Ноге скрши трчаајкe по њума, измислува песме, симнува ѕвезде, срце ке ми излетеше док да гу цуну... --а она ми вика судбина не споила. Сви вртив марамче на свадбу, само Чак Норис мокру јамбулију! Kолко е ладно надвор пингвини падав у несвест! Четири годишни времиња у Македонију су: -Да ти е*у више овуј кишу! -Ам'н више од овој ладно! -Да ти е*у ов'ј полен! -Ам'н више од овуј вруќину! Куче што лае нема сретнато гладнога Kинеза. Како се Сексот и градот" - К'д ќе отидеш у Скопје и ќе ти га наплатив кафе 100 денара. Врв на пијанство: -Зауставља те џандар, отвараш прозор даваш му 15 денара и му викаш "едн Дневник!" Овија шишиња на Кока Колу с'с име, су добри за носење мокраќу у лабараторију. Учителка - Перице зашто не дојде ичер у школу ?? Перица- учителке баба е болна Учителка - Перице ти кд и да не дојдеш у школу лжеш за бабу Перица - учителке и ми сумњамо дека баба глуми !! Тражи се певаљка за у ТРИ БРАТА сс голем капацитет на плуќе. Шифра: Изгоре ни појачало. Мајка - керко колко е 2+2 Керка - 5 мамо Мајка - ќути, среќа па си убава Која е разликата помеѓу хомосексуалци и педери? Хомосексуалците се луѓе кои имаат сексуални склоности кон лица од истиот пол. Педери се пријатели кои излегле да пијат без да ти се јават тебе.
|
|
|
|