Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Палачинкијада на Halloween 23.10.2010 18:13:12
mami2
АмаМоли, кога доаѓаш од Центар кон К. Вода, ги поминуваш семафорите на Тутунски комбинат, поминуваш под „рампите“ над улица што се поставени. Возиш уште 100-200 метри, од десна страна има бела зграда со Пошта, ја поминуваш, од лева страна е старата фабрика Цветан Димов. Тука има нова зграда бела фасада со малку портокалово, висококатница е, не се промашува, доле има Ком.Банка. На ниво на паркингот е Мечос, само незнам дали можеш да завртиш лево ако не продолжи па потоа од наредна раскрсница врати се. Се надевам дека ќе дојдам и јас само со поголемото дете. Поз
RE: Палачинкијада на Halloween 23.10.2010 18:45:41
Julie1
Мечос стануваат пријатели на Рингераја (од 1.Ноември ќе стартуваат и други активности и наградувања од игротека Мечос) и без проблем може да правиме што ни душа сака секако може да се носат палачинки. Јас ќе спремам џиновска палачинка. Е сега дома ќе ги виткаме или таму
RE: Палачинкијада на Halloween 23.10.2010 22:53:45
baby mama
Стварно, дома или таму да ги правиме палачинките? Мене би ми било полесно дома да ги свиткам, може и мм да ми помогне . Е сега незнам колку да донесам. Пишете вие што мислите за ова
RE: Палачинкијада на Halloween 23.10.2010 23:31:10
AnnaMolly RR
Неничка, може да дојде кој сака. Што повеќе сме, поубаво. Еве и јас денес ја поканив кумашинката со ќерќичката да дојде. Значи, сандравлае, медо и неничка, обавезно да ни се придружите.
RE: Палачинкијада на Halloween 23.10.2010 23:32:35
AnnaMolly RR
Дечки, јас мислам да не носиме сите палачинки. Што ќе правиме со толку многу палачинки? Еве јас, Анушка и уште 2-3 нека се пријават и доста е мислам. Вие што викате?
RE: Палачинкијада на Halloween 23.10.2010 23:36:18
Bogdancanka
ај спакујте две три палчинки и пратете во Богданци да ве оценувам инаку браво баш ми е мило што си се организирате и јас сакам ама ајде де сама да тргнам
RE: Палачинкијада на Halloween 23.10.2010 23:42:12
Anushka
и јас така мислам, еве јас правам 40 палачинки, а ги виткам 20 со 20, ама вие одберете со што: - џем од кајсии - слатко од јагоди - чоколадо - солени со сиренце, саламче, мајонезче...
Искривените заби кај децата и кај возрасните се честа појава која може...
Анкета
Дали ви се менструации болни? пеперутка16
Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.