Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Вештачко оплодување - II дел 14.7.2011 1:25:26
Olivia
Draga Cece81 ova go pisuvam so solzi no solzi radosnici za tebe , celata sum naezena i premnogu me izraduva so ovaa vest epten se soziveav, ti si nasiot borec , samo taka devojko ostani pozitivna i gi cekame podetalni informacii za bebusot sto raste kaj tebe vo mese, cestitki i backi
RE: Вештачко оплодување - II дел 14.7.2011 15:44:31
pinokio2010
Lele cece81, ne znaes samo kolku mene me izraduva i na site tuka ni dade golema nadez deka ne e sekogas se taka crno kako sto izgleda. Cestitki mila, cekame da potvrdi doktorkata deka se e vo red, da se raduvame uste poveke!!
RE: Вештачко оплодување - II дел 14.7.2011 22:29:44
cece81
Vi blagodaram milicki moi na cestitkite osven soprugot vie ste prvi sto ja delam so vas ubavata vest ,bliskite seuste neznaat ni roditelite . Navistina mnogu mi znacite i zatoa sakav so vas da go spodelam i ubavoto zosto so vas gi spodeluvav i taznite vesti . Vie mi bevte najvistiskite i najiskrenite prijateli i od vas gi dobivav site informacii za se sto neznaev i sto bev vo dvoumenje . zatoa prvi doznavate zosto go zasluzuvate toa, i zosto sakam da ve podrzam da prodolzite napred hrabro i so krenata glava vo bitkata za . Vi blagodaram uste ednas na cestitkite i jas se molam na Boga se da bide vo red so bebusot i so netrpenie cekam da pomine nedelata za da napravam pregled . Sto i da se slucuva ke vi pisam, informiram . Backi
RE: Вештачко оплодување - II дел 15.7.2011 7:49:42
fanicka
Cece, cestitki za neka ti e lesna i ubava, raduvaj se sega na sekoj nov den iako ke imas macnini i mozebi povrakanje,ama se se izdrzuva koga go znaeme rezultatot
RE: Вештачко оплодување - II дел 15.7.2011 8:39:56
Cooper
cece81 i jas mn se izraduvav..toa znaci da imash sila i volja i se sto e tvoe ke si dojde..mn pozdrav i cestitki i so lesno da ti mine bremenosta...ajde pa pisi ni kako si..
RE: Вештачко оплодување - II дел 15.7.2011 13:28:45
babyhope
Cece81 честитки мила . Браво за издржливоста и храброста...ајде само со лесно и да си уживкаш во . Девојки јас имам едно прашање кое ми се наметна деновиве. Имено ако во ФЗО дозволуваат наместо хисто и лапараскопија да се приложито 4DV на кавум утери, дали тоа 4Д може да покаже доколку во матката има прегради, септуми и слични мед. проблеми кои предизвикуваат проблеми при забременување? што му е функцијата на тоа 4д воопшто? ако некој знае или прашал за ова, ве молам да ми одговори?
RE: Вештачко оплодување - II дел 15.7.2011 13:51:31
Bogdancanka
Цеце мила честитки од срце ти посакувам лесна бременост....еве ти си ни уште еден пример кој докажува дека вреди да се надеваш и дека никогаш не треба да се одкажеме во борбата за нашите посакувани цртки...честитки уште еденаш мила
RE: Вештачко оплодување - II дел 15.7.2011 20:43:43
pinokio2010
Denes napravena punkcija, 18 jajce kletki site zreli. Sega cekame da vidime kako ke se razviva se ponatamu i da se nadevame deka ke ostane nesto za transfer. Polna sum so stravovi, no mora da se izdrzi.
RE: Вештачко оплодување - II дел 16.7.2011 11:05:45
Bogdancanka
Пинокио мила нема потреба од стравови и паника штом пункцијата помина во најдобар ред останува да почекаш да ти се јават за трансферот...само опуштено мила ќе биде се во ред...од срце ти посакувам во најскоро време да си ги видиш цртки...ајде мила ти ја прајкам сета моја позитивна енергија за едно вреди се да се издржи
RE: Вештачко оплодување - II дел 16.7.2011 15:22:41
pinokio2010
Blagodaram Olivija, jas se molam da dojdam barem do transfer pa makar i na edna, navistina ne mi e jasno zosto vaka se slucuva, zosto ne se delat moite j.k a bozem site zreli i na MM spremogramot dobar..
RE: Вештачко оплодување - II дел 20.7.2011 10:25:47
simona811
За:
in vitro zdravo na site!jas sum nova na forumov iako dolgo vreme ve citam no sega odluciv da vi pisam se nadevam deka naskoro so site vas ke se druzime na forumov!I jas imav prvo in vitro pred tri dena mi bese transferot pa sakam da zaprasam nekoj od iskustvo da mi odgovori dali treba bukvalno samo da se lezi po doma ili e i dozvoleno prosetki po kej i slicno mi kazaa deka ne bilo mnogu preporaceno da se kacuva po skali...i dali nesto posebno od ishrana se primenuva so cel da bide uspesno?fala odnapred pozdrav do site!!!
RE: Вештачко оплодување - II дел 20.7.2011 13:06:04
Bogdancanka
Добредојде Симона ти посакувам пријатна дружба на рр и од срце ти посакувам набрзо да си ги видиш посакуваните цртки,за инвитрото обично лекарите препорачуваат првите три дена да се мирува и нормално да се избегнува тешки фузички работи,исто така е многу битно психички да си смирена...затоа мила само опуштено без нервози сигурно ќе си ги видиш цртки ајде мила стискаме палци за тебе и за две недели сите заедно да се радуваме со тебе поззз
RE: Вештачко оплодување - II дел 20.7.2011 14:21:57
simona811
ви благодарам за искрените зелби и совети па се надевам и јас дека ке се израдувам наскоро мора да се надеваме на позитивно,надезта последна умира!поздрави до сите!
RE: Вештачко оплодување - II дел 20.7.2011 17:36:30
cika
vi posakuvam mn sreka na site i po edno bebence a moze i dve:)) ,sakam da prasam dali nekoj so ke odi na ivf i ima poveke jajcekletki bi doniral edna ili dve jajcekletki pozdrav4e do site i cekam da pisete ve guskam site mnogu sum nervozna i razocarana ovie denovi :(((