sonc90 -> RE: Криза во бракот/врската (23.10.2015 3:36:25)
|
ke se soglasam so lukajana vo celost...kako prvo batali gi site-svekrva,zolva,koj i da e...kako vtoro ako gotvi,cisti,pere poubavo od tebe togas ostavi ja,uste poubavo za tebe,nema da treba ti da go rabotis seto toa,kako treto sto e so tie generalki sekoj vikend ziti se?pusti pravosmukalka,izbrisi prasina,iscisti sto e valkano i cica mica gotova e prica...jas licno generalka pravam na sekoi 3 meseci,retko porano ako e navistina valkano pa ete mora da iscistam...a za spienjeto na mt,ostaj go,sto ima vrska?pa i mojot spie do 12 koga e vtora,samo navecer se gledame i tolku...ke zaspie malata pa pustame film ili si pravime erotiki...na masko tolku treba,i da ne saka,pipni go i odma ke zasaka da ima seks,toa barem e lesno..a i iskreno,jas na mm koga treba za neso pari da se dadat,toa mu go spomnuvam posle seks,koga e najdobro raspolozen [sm=smiley1.gif] taka bar znam deka ke se soglasi i ke najde nacin kako da se dadat pari za nestoto za koe treba...a okolu ova so nervozite ke ti kazam moja licna situacija-posle N.Godina me udrija budalite(kriza vo brakot [sm=smiley1.gif] ),i se nesto mu zameruvav na mm,bev nervozna,go napagjav i normalno postojano se karavme zaradi toa...eden den,nz sto mi stana i resiv da svrtam nov list,se razbudiv,se oblekov malce poubavo(obicno doma si se oblakam pokomotno),se nasminkav iako sedam doma cel den,pocnav da se smeam iako nemav ama bas nikakva pricina za smeenje,na mm mu ugoduvav(kafence,pa aj da ideme na pica,pa aj da ideme negde da prosetame i mn dr raboti sto ke mi teknea) i taka bese sekoj den i da vidis,pocna da si se odnesuva bas kako sto sakav,seto ona za koe mu zameruvav on go ispolni...i jas a i on bevme kako dr lugje,kako nikogas da ne ni postoel toj period koga sum sakala "da go utepam"...zaklucok-taa osobina(da gi stavas site pred sebe) da ja batalis,pred sebe samo detenceto stavaj si go i nikoj drug...mt e mn lesno da si go svrtis kon sebe 1.so seks a 2.so razgovor(posle seks [sm=smiley1.gif] )...ostanatite da ne te boli uvo sto zborat,sto pravat,ne bidi naivna,da ne ti kazat utre fala?zivej si zivot...posveti se na deteto,na sebe i na mt...sekoe dobro
|
|
|
|