sonc90 -> RE: Криза во бракот/врската (5.2.2016 2:49:52)
|
eh sto se ne ke procitam...iako na poslednava stranica nekako pocnav da ja sogleduvam situacijata sepak ama ic ne te opravduvam za toa sto si go napravila,ova ne go pravi sekoj,ova ne moze da mu se sluci na sekoj...toa e nisko,bedno i podmolno...zgora na se i trudna?ajde so mt ne ste se sakale ama go sakas li ti tvoeto dete?ako go sakas nemalo vakvi raboti da pravis...ova e za mene KRAJNO neprifatlivo...nemalo ljubov?pa zosto ne si se razvela?sto si cekala?sto?ne mi e jasno zosto si bila vo brak bez ljubov?zosto voopsto si se vencala so covek koj ne te saka?zosto?ne si slusnala za samohran roditel?ne si mozela sama da go rastes vaseto dete?moralo da se zemete?moralo li da go izneveruvas?i toa vo vasiot dom,domot kade go rastes tvoeto dete,domot vo koj pominuvate zaednicki semejni momenti...ok,da,mt ne e prisuten ama na toa dete ne mozes toa da mu go objasnis,toa dete znae deka vie ste semejstvo,MAMA I TATO,a ne mama,tato i svalerot... i uste ni se pravdas i ni objasnuvas i baras da te sozaluvame?i uste vaka drsko pisuvas?treba da se sramis a ne da bides drska...ali ajde,epten zaradi tvoeto dete,ke ti kazam kako jas gledam na tvojot izlez od sevo ova-abortiraj go bebeto bez razmisluvanje bidejki iskreno ke im gi zaebes zivotite i na dvete deca(i na rodenoto i na nerodenoto),ke gi upropastis za cel zivot...lele,ti go zalam deteto...srcevo mi se stega duri pisuvam...greotka,dusice,vo kakvo semejstvo raste...uste pa i ova so mt ako e vistina deka imal drugo semejstvo vo BG...stvarno greotka,kutro detence...ako e vistina toa so mt,razvedi se,bebeto abortiraj go a tvoeto rodeno dete cuvaj si go sama a ako ne e vistina,abortiraj go bebeto,na drugarot na mt kazi mu da odjebe,povekje ne se znaete,ne se poznavate,a saka da kaze na mt vo toj slucaj ke mu reces deka osven sto go izgubil vaseto bebe ke go izgubi i mt kako drugar,i rabotata sto ja imaat zaedno,i zena mu...toj ako sakal da te zeme-ke ti kazel do sega deka ke te zeme i do sega vekje ke podnel dokumenti za razvod no od sam start se gleda deka covekot nema da se razvede...ne se nadevaj na toa bidejki ocigledno e deka nema da se razvede...pak ke kazam-toj ako sakal da se razvede do sega ke pocnel postapka za razvod a NE JA POCNAL...eve prosto kazano-ako mene nekoj me saka i e so mene 2 god i jas ostanam bremena zarem toj nema da me zeme vednas?ke me zeme! ama ako ne me saka nema da me zeme...epa taka e i vo tvojot slucaj
|
|
|
|