RE: страшно (Целосна верзија)

Форум >> [РР Заедница] >> Разговори за се и сешто

Порака

lilicka -> RE: страшно (14.5.2012 20:51:29)

Мили Рр-ки никогаш ама баш никогаш немој да се возите во кола без да го ставите детето во седиште............ахххххххххх
[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]
Денес еден лудак не удри додека одевме на лекар(детево со Т) охх боже фала ти што не чуваше ние седевме позади таа ми беше во прегратка[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]....неможам да се соземам кога гледав детето како ми летна од рацее!!!
Кошмарр....се надевам брзо ќе се заборави,стресот е преголем....а за среќа [sm=duda.gif] не е повредена а мама е само набиена[sm=smiley19.gif]
Плачам со саати и никако неможам да се соземам[sm=smiley19.gif]

Annet -> RE: страшно (14.5.2012 21:10:47)

lilicke ajde smiri se ete nisto ne bilo strasno ve cuval dedeo Boze ajde bidete ni dobri a na tie ludacite sto neznaat da vozat da im gi zemat dozvolite ................................[sm=smiley31.gif]dusicki
ИЗВОРНА ПОРАКА: lilicka

Мили Рр-ки никогаш ама баш никогаш немој да се возите во кола без да го ставите детето во седиште............ахххххххххх
[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]
Денес еден лудак не удри додека одевме на лекар(детево со Т) охх боже фала ти што не чуваше ние седевме позади таа ми беше во прегратка[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]....неможам да се соземам кога гледав детето како ми летна од рацее!!!
Кошмарр....се надевам брзо ќе се заборави,стресот е преголем....а за среќа [sm=duda.gif] не е повредена а мама е само набиена[sm=smiley19.gif]

kikicka -> RE: страшно (14.5.2012 21:19:59)

Лиличке господ ве чувал,секакви има возачи никогаш не знаеш што ке биде од такви,затоа колку и да внимаваш ете пак ке се случи нешто. Ве гушкам и бакнувам срце мало оно![sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

lilicka -> RE: страшно (14.5.2012 22:17:32)

Господ не чувал....битно таа ми е добро. таа ми е целиот свет...фала ви Анет,Кикичка!!!

kapina -> RE: страшно (14.5.2012 22:44:33)

jas sum seuste vo sok sega koga se vrativme so mm od gosti vidov na trotoarot imase ocrtano so kreda covek i imase krv  bese ocrtano kako koga policijata ocrtuva koga ima nekoe ubistvoneznam sto se ima sluceno no mnogu sum potresena

Maca25 -> RE: страшно (14.5.2012 23:39:04)

ИЗВОРНА ПОРАКА: lilicka

лиличка смири се, важно сте добри. [sm=duda.gif] сигурно нема да се сеќава, а и немој сега да мислиш на тоа. важно е дека сите сте добри. [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

Natasa981 -> RE: страшно (14.5.2012 23:48:33)

lilicka, dobro ste, toa e najvazno..gospod ve cuval! bubni ja malata od mene

kapina -> RE: страшно (15.5.2012 0:21:06)

lilicka ne se potresuvaj tolku smiri se bilo pak pominalo sto da kazam jas zatoa sto go vidov prvo pred nekoj mesec edna baba se frli pod kamion posle vidov teska soobrakajka so eden tesko povreden i sega ovaa

Maca25 -> RE: страшно (15.5.2012 0:28:26)

капина како можеш жити се ваква споредба да направиш?!?! не си ми јасна ама ич!!!

kapina -> RE: страшно (15.5.2012 0:32:35)

uste sum potresena se izvinuvam zatoa ako zgresiv nesto stvarno neznam kako ke spijam ovaa vecer 

bebe82 -> RE: страшно (15.5.2012 8:27:02)

I mene ne mi e jasna spredbava na kapina sto videla nekoja si baba sto ne ja ni poznava, i nekoi navistina nepotrebni sporedbi sto pravi, demek ti si popotresena od lilicka koja sto imala stres so svoeto dete???????????????

Nekoj barem da razmisli pred da pise nesto vaka. DETE E!!!!

Jas epten se voznemiriv i se potresov so prikaznava na lilicka, bidejki i mene koga mi e bolno deteto mi sedi vo skut, ama veke nema.

lilicka te sfakam kolku ti e tesko, nemoj da se obvinuvas gledas i drugi ima kako tebe sto si go drzat bebeto ponekogas, Gospod ve cuval, toa e najvazno.

Samo guskajte se, mazete se i se ke bide dobro. [image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/smiley31.gif[/image]

Viktori -> RE: страшно (15.5.2012 8:56:35)

Лиличка најважно на [sm=duda.gif] ништо не му е. Ниту ќе памти, ниту знае што е, ниту ништо.
Ајде не се секирај... Ти смири се, тоа е најважно. Лудаци возачи хараат по улициве.

Капина невкусна ти е споредбата, не дека си погрешила нешто. Си видела ова-она. Сите сме виделе нешто, ама да почувствуваш на своја кожа и да споредуваш со нешто видено онака, на улица, не е баш убаво.

Calypso -> RE: страшно (15.5.2012 9:10:36)

Лиличка, Господ ве чувал, не можам ни да замислам како се чувствуваш. Ајде, ќе биде подобро! Секакви лудаци има по улициве, тоа е факт, само ќе кажам, Господ да не чува.
Капина, страшно е и тоа што тебе ти се случило, ама не можеш да споредуваш, кога се две различни работи. Ајде, ќе биде подобро!

Beatris -> RE: страшно (15.5.2012 9:51:46)

Лиличке смири се, најлошото се избегнало, штом [sm=duda.gif] и вие сте добри, се е добро. Очигледно, треба да се внимава и за другите не само за себе. Затоа јас секогаш се расправам со мм кога ми вика - Е де земи држи ја во раце што ја ставаш во седиште за 5 м. Ете зошто!

Капина со споредбава не ми е јасна, и тоа што си го видела е трагично, ама неспоредливо е да гледаш како сопственот дете ти лета од раце со некоја непозната баба... [sm=zmeden.gif]

vezilka RR -> RE: страшно (15.5.2012 10:00:50)

lilicka, душички, битно не се случило ништо пострашно, господ ве чувал. Немој да мислиш на тоа што можело да се случќи, битно не се случило. Гушни си ја бебушка и полека смирете се. Гушки и бацки од нас.

Како сте денес?

arh_diz -> RE: страшно (15.5.2012 11:10:10)

lilicka gospod ve cuval,potrudi se da ne razmisluvas veke na toa sto se slucilo

Џесика -> RE: страшно (15.5.2012 18:51:12)

Еве пошто ни тргнало со страшните ситуации... денес мене ми е втор роденден, т.е на син ми... го пуштив да оди доле кај свекрва ми, а свекрва ми во тој момент била во вц, и господинот си отклучил врата, си излегол во двор, си отворил и од дворот портата и си излегол... отишол скоро до Партизанска... јас го мислам кај свекрва ми, кога дома ми го носат две бабички, го нашле скоро кај амбулантата и Тедико во Влае, за малку ќе го згазела кола... го виделе само детево и го прашувале каде живее...а знаете,. син ми слабо зборува, па им викал „мама вози кола, тато вози кола“ и го фатиле за рака и му рекле носи не дома, и ги донел... луѓе, каков шок доживеав откако влегов дома, уште сум онака млитава и цело време фолмови ми поминуваат низ глава, што ако дојдев во ситуација да го барам по улици, што ако тргнел накај булеварот??? леле детево 500 метри си изодело по папучки, ќе шетал господинот... верувајте првпат во животот осетив нагон да го здрвам од ќотек, кога сите овие слики ми поминаа низ глава, сепак прибрано му одржав лекција, а и во неговите очи осетив страв и каење... и еве го сега цело време вика „Бојан бегаше“, му викам кај бегаше ти? Вика „на Матка“ (бил денеска на Матка со свекрва ми, па посакал пак) сега верувате или не, до вц го зимам со мене, ко фобија некоја да добив.... [sm=smiley19.gif]

Annet -> RE: страшно (15.5.2012 19:00:54)

eee Dzesika go cuval Gospod,neka e zdrav i ziv.sega se potset_iv jas na 3 godinki sum izbegala taka od kaj tetka mi na gosti,zivee na 4-5 km od kaj moite sama sum si dosla doma me"iskrsile "od kotek,eeee ke si pametam za sekogas...

kikicka -> RE: страшно (15.5.2012 19:27:36)

Леле џесикаа, неможам да замислам такво нешто.Уф ме заболе срцето што читав,најважно е што ништо не се случило,палавко мал!

Џесика -> RE: страшно (15.5.2012 19:56:40)

А таман го научивме да си ја кажува адресата каде живее, и одма да се провери дали ќе се снајде, мајмун еден, животот ми го скрати!!! Затоа отсега памет во глава и клуч тргање од врата, оти шкрап-шкрап пораснал господинот за сам да шета....

Maca25 -> RE: страшно (15.5.2012 20:23:20)

Леле Џес се испопотресов!!! Каде бре планирал дечкото да оди сам?!?! Вади клучот од врата или ставете онаква брава со ланче на надворешната врата доле, да не може да излезе. Абе Бобо бе, ја преплаши мама!

bocence -> RE: страшно (17.5.2012 14:13:19)

клик

JovanaJ -> RE: страшно (17.5.2012 14:55:47)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Џесика РР

А таман го научивме да си ја кажува адресата каде живее, и одма да се провери дали ќе се снајде, мајмун еден, животот ми го скрати!!! Затоа отсега памет во глава и клуч тргање од врата, оти шкрап-шкрап пораснал господинот за сам да шета....

Dzesika, lele sega go citam ova.
Dusicka mala, sreka sto se dobro zavrsilo. Mozam da zamilsam kolkav stres e ova za tebe...te preplasil.

Beatris -> RE: страшно (17.5.2012 15:00:47)

Јас не прочитав кога се десило, ама вчера кога ми кажа нозе ми се пресекоа и не знаев што да напишам тука! Не дека сега знам ама добро е што се добро се завршило, не сакам ни да помислувам на "што би било кога би било"

AnnaMolly RR -> RE: страшно (18.5.2012 14:28:57)

Леле, Џесика, јас сега читам! Ау, се стресов!
И нас еднаш ни кидна Филип во парк (и Маца беше таму), ама среќа одма приметивме и го најдовме на едно 70 метри од нас. Ужасно чувство, неспоредливо е!

Страница: <<   < Претходна страница  11 12 [13] 14 15   Следна страница >   >>