tila -> RE: Полицистични јајници (9.8.2012 15:23:29)
|
zdravo zenski na site, jas od neodamna se zacleniv na forumov i sum prezadovolna od vasite postovi sto gi objavuvate , mnogu nauciv i doznav za mnogu raboti . inaku i mene mi dijagnosticiraa policisticni jajnici skoro. [sm=smiley19.gif] . Mi kasni 69 dena i ne dobivam [sm=hudicek1.gif] , i sega pijam tableti za da dobijam .[sm=hudicek1.gif],.no najmnogu sum isfrustrirana na mojot maticen ginekolog nesposoben sto na sekoj pregled mi velese deka se e vo red so mene i deka nema mesto za panika, dodeka ne pojdov kaj drug ginekolog koj mi go preporacaaa drugi zadovolni pacientki i toj mi kaza deka imam polocisticni jajnici i deka zaradi toa mi kasnelo. a nie so mm dolgo vreme se obiduvame da napravime [sm=nosecka.gif] mislejki deka se e vo red, i sega kako grom od vedro nebo , sto da se pravi. pa bi ve zamolila za sovet , citajci od vasite postovi vidov deka cajot od ajducka treva mnogu pomagal i od kantarion,pa ve zamoluvam , da mi kazete bilo kakov sovet za da gi izlecam policisticnive jajnici [sm=smiley1.gif].
|
|
|
|