tila -> RE: Полицистични јајници (10.12.2012 0:48:28)
|
zdravo na site odamna se nemam pisano na forumov, a gledam deka nekoi ringerajki ostanale vo blazena sostojba i mnogu mi e milo za toa , so sreka neka im e na site i so lesna bremenost ,.isto taka sakam da prasam jas eve od skoro doznav deka imam policisticni jajnici, mislam otkako pojdov kaj drug ginekolog zs stariot vrska nemase. e od togas pocnav da go pijam cajot mesavina od neven, ajducka treva, kopriva i kantarion i da vi kazam cistata so bese golema na leviot jajnik puknala i menstruacijata mi se regulira kolku za informacija na ringerajkite koi gledam pogore vo razgovorite prasuvaa za cajot, no seuste imam problemi so tezinata pa pocnav da pijam herbalajf skoro eve eden mesec i dobro napreduvam, bavno no sigurno, no od bebe [sm=duda.gif],..[sm=zmeden.gif]..[sm=smiley19.gif] seste nisto. pa sakam da prasam dali nekoj od vas ima koristeno herbalajf proizvodi i kako e zadovolen. i dali moze da se ostane bremena so policisticni jajnici, doktorot rece deka se vodeni i deka pukaat. sega samo se molam na boga da mi pomogne zasto veruvajte tagata mi e golema eve skoro tri godini, kako probuvame so soprugot i nisto [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif] .
|
|
|
|