blond -> RE: Како се согласувате со родителите на маж ви? (6.9.2011 15:15:52)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: Џесика РР Блонд, те разбирам потполно за ова, мене ми се случи зимоска да дојде пријателка на свекрва ми, и пошто горе бевме сите заради греење, се качија горе, а ние бевме излезени со мм и малиот... вечерта во 11 и нешто се јавува пријателкава и „се чуди“ како тоа мојот парфем од тоалет се нашол кај неа во ташна... ЗАМИСЛИ, ГО УКРАЛА, и се правдаше и извинуваше дека најверојатно махинално го земала, само не ми е јасно што барала да отвара?!?!??? Најверојатно кога увидела дека пумпицата е расипана и не можела да го користи,па и текнало да го врати... Оттогаш нема дојдено, а и нема да ја примам кај мене. Уште се тресам од помислата која нервоза ја доживеав! Не се прима секој во куќа, тоа сфатив! За ненајавени гости не му се секирај, едноставно кажи си дека „ако они немаат осет дека требало да се најават, ни тебе не те тангира што не биле пречекани“ [image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Ама проблемот воопшто не беше за ненајавените гости, туку за слободата која си ја дава сама на себе свеки. За ненајавените гости ич онаквото не ме боли, се нервирам од женава што очигледно си го почитува своето правило-моја куќа мои правила. Плус и си брка во фрижидер, во кујна, се знае каде ми стое, да ја прашаш сега каде ми е блендерот, каде миксерот одма ќе ти каже. Ама ќе и покажам јас нејзе убаво. Од денес секое излегување од дома-клуч на сите врати [sm=hudicek1.gif]
|
|
|
|