|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  55 56 [57] 58 59   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Рингеријада
9.5.2011 12:03:29   
nadica
еве ме и мене седам пред печка и да ве читнам на кратко а и  да ве послужам со кикирики какви што грицкам
user posted image

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

(Одговор на членот Olivia)
Непосредна врска до пораките: 1401
9.5.2011 12:06:01   
ferdunde
Tanjat so sreka neka mu e zapisuvanjeto vo uciliste.
I nie treba da odime nedelava da se upiseme . Kade se upisavte vo koe uciliste ...nie vo Kiril Pejcinovik vo Kisela Voda...te molam samo kazi mi dali vi baraa kartonce od vakcinacii ili potvrda od maticen lekar za vakcini primeni?

pozdrav

Непосредна врска до пораките: 1402
9.5.2011 12:25:50   
Tanjat7880
ИЗВОРНА ПОРАКА: ferdunde

I nie treba da odime nedelava da se upiseme . Kade se upisavte vo koe uciliste ...nie vo Kiril Pejcinovik vo Kisela Voda...te molam samo kazi mi dali vi baraa kartonce od vakcinacii ili potvrda od maticen lekar za vakcini primeni?

pozdrav

Fala ti,so srekja neka vi e i na vas,baraat samo potvrda od lekar so vpishani vakcinacii na potvrdata koja se vadi od kaj maticniot lekar i koja cini 250den

(Одговор на членот ferdunde)
Непосредна врска до пораките: 1403
9.5.2011 12:28:06   
Tanjat7880
A se zapishavme vo Ljuben Lape vo Aerodrom
Blazesi vi na tie shto si imate pecki po doma,nie shto sme na centralno parno veke mesec dena smrznuvame!!!

(Одговор на членот Tanjat7880)
Непосредна врска до пораките: 1404
9.5.2011 12:29:33   
ferdunde
Blagodaram Tanjat

Непосредна врска до пораките: 1405
9.5.2011 12:57:48   
Martins mom
ИЗВОРНА ПОРАКА: Tanjat7880

Blazesi vi na tie shto si imate pecki po doma,nie shto sme na centralno parno veke mesec dena smrznuvame!!!

Лелеее, а ние што се грееме на дрва, а ни се потрошиле дрватаuser posted image user posted image Немојте да се смеете, ама од што ми е ладно се низ куќа што најдов дрвено-се’ изгорев, дури и капакот од стариот аквариум на мм, па сега дури нанка Мартин, ќе вртам низ дома да видам што би можела да пикнам во каминот за до вечер да ни биде топлоuser posted image user posted image user posted image Ако и утре е вакво времето...не знам...ќе почнам да крадам од комшииuser posted image user posted image

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

Непосредна врска до пораките: 1406
9.5.2011 13:20:26   
Палешка РР
user posted image  user posted image  user posted image Јас имам подобра идеја Мартинс мам user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

(Одговор на членот Martins mom)
Непосредна врска до пораките: 1407
9.5.2011 13:46:51   
Martins mom
user posted image user posted image user posted image user posted image Ауууу...како не се сетивuser posted image user posted image user posted image

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

(Одговор на членот Палешка РР)
Непосредна врска до пораките: 1408
9.5.2011 13:52:28   
skorpijana

ИЗВОРНА ПОРАКА: Tanjat7880

ИЗВОРНА ПОРАКА: ferdunde

pozdrav

Fala ti,so srekja neka vi e i na vas,baraat samo potvrda od lekar so vpishani vakcinacii na potvrdata koja se vadi od kaj maticniot lekar i koja cini 250den

i jas sin mi go zapisav vo uciliste ama tuka kaj nas ne ja naplakaat potvrdata ja izvadiv od dispanzerot za inunizacija a ne od maticen prasajte kaj vas vo centrite

zivej go sekoj dena kako posleden

Непосредна врска до пораките: 1409
9.5.2011 14:11:11   
Olivia
ИЗВОРНА ПОРАКА: Палешка

Јас имам подобра идеја Мартинс мам

ИЗВОРНА ПОРАКА: Martins mom

Ауууу...како не се сетив

Vie nemate pamet me iznasmeavte, znam na so mislite imam edno mlado drvce da ti dadam ke ti se najde posporo ke goriuser posted image user posted image user posted image

"Trust takes years to build , only seconds to break , and forever to repair"

(Одговор на членот skorpijana)
Непосредна врска до пораките: 1410
9.5.2011 14:53:06   
Pepelaska *
Женски како сте,
ние конечно си се прибравме цела Македонија ја свртевмеuser posted image , супер ни беше Мартин беше многууу мирен уживанција дури мислам дека таму ми беше помирен и посмирен, бевме на крштевка во Гевгелија кумицао си бев , уф уште да можев топлината оттаму да ја донесам тука пошто вде е зима а таму беше преубаво, а на нив им беше ладно замислетееее,

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

Непосредна врска до пораките: 1411
9.5.2011 16:41:12   
Snowhite RR
Иначе кај рековте дека ќе одите за Нова година??user posted image
Времево ко за Божик да се спрема, а не за лето
Имам многу работа, после ќе ве читам што се случувало деновиве и ќе ви раскажам за викендов, сега успат така да ве поздравам
Пријатен зимски упс пролетен денuser posted image

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

(Одговор на членот Pepelaska *)
Непосредна врска до пораките: 1412
9.5.2011 17:33:26   
Палешка РР
ИЗВОРНА ПОРАКА: Olivia

Vie nemate pamet me iznasmeavte, znam na so mislite imam edno mlado drvce da ti dadam ke ti se najde posporo ke goriuser posted image user posted image user posted image

Јас имам една средно стара дрвесина, има цела ноќ мекамски да гори. user posted image user posted image user posted image
Ах умрев готово user posted image user posted image user posted image

< Поракaта ја уредил Палешка -- 9.5.2011 17:34:53 >

Непосредна врска до пораките: 1413
9.5.2011 19:15:39   
lukas
zenski aj malku pomos kaj mozam da procitam za zalepvanje na kureto...na dete...
nemozam da najdam,na lukas iszgleda mu e zalepeno nemame problem dodusa ama na sekoe vtoro mu se sucuvalo ova i izgleda ke treba da se odi na urolog da se otvori na sila ...aj pomos!!!

Неможите да бидите храбри ако не сте повредени.Неможе да научите ако не сте погрешиле.Неможете да бидете успешни ако не сте доживеале неуспех.

Непосредна врска до пораките: 1414
9.5.2011 19:18:59   
Палешка РР
ТУКА лукас 

(Одговор на членот lukas)
Непосредна врска до пораките: 1415
11.5.2011 7:21:42   
Snowhite RR
Добро утро женски, еве сум прва смена на работа, колешкава касни не е уште дојдена, па реков да ве ѕирнам малку додека да дојди па да се организираме треба за работа, чувствувам напорен ден ќе биде
Инаку не ви кажав, викендов првпат Михаил го оставивме да спие кај свеки, а ние со мм сами домаuser posted image за прв пат откако е роден, додуша не беше цела ноќ, ама добро е и толку ко сме виделе

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

Непосредна врска до пораките: 1416
11.5.2011 7:36:49   
Палешка РР
Добро утро и од мене user posted image

СуперSnowhite. И како спиел? Се будел, плачел? Те прашувам бидејќи и јас треба да ја оставам Миа дома да спие со мајка ми една ноќ, јас ќе одам во живот user posted image user posted image

(Одговор на членот Snowhite RR)
Непосредна врска до пораките: 1417
11.5.2011 8:22:12   
mama26
dobro utro zenski user posted image

СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.

Непосредна врска до пораките: 1418
11.5.2011 8:51:38   
nadica
доброр утро и од мене еве ме по дома неможам крајот да си го најдам ми се случија мн работи кои ми го пореметија мирот и спокојот кои ги имав додека свеки и свекор ми се нагости user posted image

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

(Одговор на членот mama26)
Непосредна врска до пораките: 1419
11.5.2011 9:04:08   
lukas
dobar jutar i od mene....

user posted image

Неможите да бидите храбри ако не сте повредени.Неможе да научите ако не сте погрешиле.Неможете да бидете успешни ако не сте доживеале неуспех.

(Одговор на членот nadica)
Непосредна врска до пораките: 1420
11.5.2011 10:19:56   
Maca25
Добро утро. Ние денес се успавме, па во 9 ја однесов нина во градинка (спиевме од 21.30 синоќа). Се наспавме убаво. Сега одам да го будам мм, и правец кај мајка ми малце. 

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот lukas)
Непосредна врска до пораките: 1421
11.5.2011 12:17:25   
Martins mom
Оливиа, Палешка и сите останати што имаат огревен материјал по дома или на друго место, да го донесат кај менеuser posted image user posted image user posted image Свеченото палење ќе се случува денес откако ќе заврне дождотuser posted image user posted image user posted image
Шала на страна и денес не е баш топло...кога ќе дојде летоооо????

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 1422
11.5.2011 12:22:17   
arh_diz
Martin mom se smenila klimata , tuka e super vremeto

Биди тоа што си

Непосредна врска до пораките: 1423
11.5.2011 12:26:56   
Martins mom
епа штом таму е убаво, да ви дојдеме на гости на 5-6 месециuser posted image user posted image user posted image
башка и ќе го поштетиме огревниот материјалuser posted image
Што прави Марко? Ај арх_диз ставај по едно руско кафе

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 1424
11.5.2011 12:39:56   
arh_diz
5-6 meseci e mnogu Martins mom ke zaladi i toa ubavo ama narednive 3 meseci moze da dojdete
Bevme na lulaski so Marko i zaspa
Stavaj ti bitolsko kafe poubavo e user posted image

Биди тоа што си

Непосредна врска до пораките: 1425
Страница:   <<   < Претходна страница  55 56 [57] 58 59   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  55 56 [57] 58 59   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

За доилки.
пеперутка16

Малку чудно прашање, но ме интересира: дали мајките доилки пробале сопствено млеко?