jana81 -> RE: Доење (11.3.2012 15:50:54)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: Ikana Mislam deka ne e toa proliv ivonicka, mislam deka od mlekceto i e taka tecna. Na M i e tecna isto, ne e parcinja onaka, tuku bas kako zlatna kasha. Za dietava, iskreno, mene mnogu mi pomogna so mlekoto, bidejki koga ne ja drzev, jas ovosje skoro i da prestanav da jadam. Sega jadam obavezno po 2 parcinja na den, a bas vcera mi bese ovosen den i zemav jadev banani, jabolki i piev mnogu voda, ama vecerta kasnav edna shaka smoki priznavam hahahah[sm=smiley36.gif] Inaku oslabnav 4 kila do sega. Pocnav da ja drzam pred 5 dena[sm=bravo.gif] Mlekoto duri i mi se zgolemi, imam za sekoj podoj, i gledam deka M namali od ad mlekoto, pomalku pie posle podojot. Gushki za site!!!! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Ikana e sega stvarno se raspoloziv. I jas sakam da ja drzam ama se mislev dali moze posto dojam. Vo sekoj slucaj kako sto vikas ke se hranam barem pozdravo, sega nekako mi se cini se edno isto jadam bez ovosje i mnogu malku salata. A veke kako pocnav da se nerviram od izgledot od nervoza se nesto sakam da kasnam kako za inat. So doenjeto do sega 6ipol meseci nemam nikakov problem mleko ni povise ni pomalku, bas kolku sto mu treba na B. a dietava se nadevam nema nisto da smeni vo toj pogled [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] uste ednas
|
|
|
|