milijana -> RE: Дали би простиле неверство? (12.8.2009 23:36:34)
|
Me kopka temava..prasuvas ,,Koga bi doznale,,Pa, vidi Elena..ako slusnam i ne veruvam..ama ako vidam..e togas bogami..ke precrtam se.Na edna slobodna, emancipovana, zaposlena zena(majka) na denesno vreme da i se sluci neverstvo...neznam dali ima takva koja bi poveruvala deka toa bilo samo ednas..deka bilo samo se..h..Sekoja zena gi sekava takvite raboti..ama pak neznam.Imav edna prijatelka se razvede od soprugot so dve deca. Toj se ozeni so nejzina drugarka(isto so dve deca,mazena-koja se razvede, za da se zemat so mazot na drugarka mi) Jas kako zaprpastena i vikam :,,Dobro, ma..neli gi seti, kolku godini se druzevte oni 4..vie 4 zaedno po odmori odevte, zaedno sekoja vecer..ona dve deca..ti dve deca,, Drugarka mi..samo tivko mi rece ,,Plukni si vo pazuva da ne ti se sluci, ni ke vidis, ni ke cues,,Taka odele tie raboti..i navistina me zamisli. Taa se omazi za eden ergen na kogo mu rodi sin,a nejzinite dve deca ziveat so niv..segasniot nejzin soprug gi gleda. Bivsiot na drugarka mi se ozeni za taa so dve deca..si rodija i nivno treto. Go nosat stalno vo prodavnica da mu kupuvaat..kako samo toa da im e dete.So drugite dve ne sum gi videla.Zatoa vika Elena ,,abe nemaat li lugevo zal vo dusata,,Izvinete za dolgiot post..ama moze na nekoja dusa ke i otvori oci.Pozz
|
|
|
|