miana -> RE: Промените што ги носи бракот! (25.7.2011 10:52:50)
|
Нормално дека партнерите се менуваат во брак! Колку и да се трудиме да го негираме тоа, не можеме. Искрено, јас многу се сменив во брак, но и мм, а особено откако се роди Филип. Дома готви мама, мама се грижи за плаќање сметки и ред други работи, сега сами треба тоа да го правиме. Друг е начинот на размислување во брак. Но не значи дека таа промена во брак мора да биде лоша. Ете на пример мм откако сме во брак е многу сменет, нешто лошо, нешто добро. Порано не го интересираше дали ќе има работа или не, сега ’рмба за да му овозможи нормални услови за живот на Филип. Наместо да си купи нов мобилен, му купува нНормално дека партнерите се менуваат во брак! Колку и да се трудиме да го негираме тоа, не можеме. Искрено, јас многу се сменив во брак, но и мм, а особено откако се роди Филип. Дома готви мама, мама се грижи за плаќање сметки и ред други работи, сега сами треба тоа да го правиме. Друг е начинот на размислување во брак. Но не значи дека таа промена во брак мора да биде лоша. Ете на пример мм откако сме во брак е многу сменет, нешто лошо, нешто добро. Порано не го интересираше дали ќе има работа или не, сега ’рмба за да му овозможи нормални услови за живот на Филип. Наместо да си купи нов мобилен, му купува нешто на Филип. Ама знае и да чека на готово ручек, донеси ми да јадам, крени ми (иако ова ретко го прави, ама си има испади). Заклучок, бракот нас не смени, ама тоа е сосема разбирливо. ешто на Филип. Ама знае и да чека на готово ручек, донеси ми да јадам, крени ми (иако ова ретко го прави, ама си има испади). Potpolno se slagam !!! Od vetuvanjata i od simnuvanjata zvezdi mi ostanaa samo ubavi spomeni[image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/smiley19.gif[/image]
|
|
|
|