ivoni4ka -> RE: Прилагодување кон новата средина (градинка/јасли) (3.10.2013 9:13:56)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: Cooper ИЗВОРНА ПОРАКА: ivoni4ka aj help majki pamet nemam veke , do denes odeme tocno 1 mesec vo gradinka (21 mesec sme) so pauza od 3-4 dena poradi stomacen virus, vo pocetokot sedese po 1 saat i sekoj den zgolemuvame po pola cas, stignavme do spienje, ama tamu za ziva glava nesaka da spie, ama ajde ne e toa problem , tuku toa sto cela nedela tamu ne saka nisto ama apsolutno nisto da jade ni voda ni caj nisto kako ke ja ostavam vo 8 casot taka okolu 13 30 ja zemam nisto nema kasnato ni pieno, a sto ubavo jadese tamu duri i jadenja sto ne mi gi jade doma . sto da pravam?[sm=smiley19.gif] a be ivoni4ka moze da i raste nekoe zabce pa ne saka da jade??i kaj mene bese taka edna nedela i koga vidovme zabce si imame posle..moze neshto ja maci..stom jadela do sega..ke i pomine..period e hehe ama me nasmea cooper abe kako i raste zabce pa ne saka da jade tamu, a doma ziva ke me izede [sm=zmeden.gif], vcera za uzinka imaa banana, i asamo sto ja zedov bananata vo rece, taa pocna am am am mana mana mana ( banana), za nepolna 1 min celata ja izede, a bas ke probam so nekoja igracka ili bebe nejzno od doma pa ke videme , inaku vcera ima mal napredok, jadela sama 2-3 zalcinja proja, a koga ja zedov grickase parce jabuka, vospitackite mi velat ne se nerviraj ke svikne, sega protestira i zatoa ne ajde, pak ke pocne da jade
|
|
|
|