|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  18 19 [20] 21 22   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Што ни беше муабетот?
12.11.2011 14:24:05   
Bogdancanka
i jas sum za dietata site farmerki gi stakuvav za da ne mi zafakaat mesto vo plakar,sto samo da gi gledam i da se nerviram...samo helanki i trenerki nosam drugo ne me sobirauser posted image

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

(Одговор на членот vanessa30)
Непосредна врска до пораките: 476
12.11.2011 14:32:29   
kikicka
user posted image охх мац маца ме насмеа ....ајде како да ви ја пратам на меил или фб...натусхка ја имам ,богданчанка ја имам ванеса 30 мислам ја немам ..... Мм викаа си го намалила дупот user posted image user posted image ,имаа резултати

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

(Одговор на членот Bogdancanka)
Непосредна врска до пораките: 477
12.11.2011 14:37:34   
Bogdancanka
ne e loso prati na fb ili kako sakas da go namalam i jas dupotuser posted image user posted image user posted image dosta me zeza mm

(Одговор на членот kikicka)
Непосредна врска до пораките: 478
12.11.2011 14:38:10   
kikicka
Ви ја пратив диетатаа!!

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

Непосредна врска до пораките: 479
12.11.2011 14:38:20   
Pepelaska *
кикичке не биди таква и јас сакам , дај ваму на другарките кажи како да ослабнатuser posted image

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

Непосредна врска до пораките: 480
12.11.2011 14:50:56   
kikicka
user posted image user posted image де бре ви кажите само кој сака јас праќам но проблемо!
Ви знаете ли мене шо не ми е јасно тука на ова за пишување поракаuser posted image овие знакчињата што се и празните коцки???user posted image user posted image де ај некој нека ми појасне !

(Одговор на членот Pepelaska *)
Непосредна врска до пораките: 481
12.11.2011 16:13:59   
maki1
Koga sme kaj dietite,moram da si se pofalam ,vcera mi bese mnogu ubav denot posle 5,5 meseci od poragaj vlegov vo moite najubavi farmerki br.28,mislev dek anikogas poveke nema da gi oblecam ama ete i toa se desi.Epten sum srekna si se vrativ na starata kilaza.Se nadevam deka sega nema da odam uste vo -user posted image user posted image user posted image .

Pantai Rai

-Heraclitus

Непосредна врска до пораките: 482
12.11.2011 16:22:27   
AnnaMolly RR
Кикичке, фрли ја и накај мене диетата! Јас чекам на фејсбук со раширени раце да ја фатам user posted image

Live and let live

(Одговор на членот maki1)
Непосредна врска до пораките: 483
12.11.2011 16:28:08   
kikicka
ИЗВОРНА ПОРАКА: AnnaMolly RR

Кикичке, фрли ја и накај мене диетата! Јас чекам на фејсбук со раширени раце да ја фатам user posted image

Ја фати ли? user posted image user posted image

Ма има сите МАКЕНЕНКИ да ве направам user posted image user posted image ,а јас здравје кога ке сум во можност ке ви ја презентирам мојата става пред и потоа user posted image user posted image

< Поракaта ја уредил kikicka -- 12.11.2011 16:37:59 >

(Одговор на членот AnnaMolly RR)
Непосредна врска до пораките: 484
12.11.2011 16:39:11   
AnnaMolly RR
Да, да! Еве ја тука е со мене. Фалааа

Live and let live

Непосредна врска до пораките: 485
12.11.2011 17:32:57   
sladjana ms
Kikicka ako si vo moznost prati mi ja i mene dietata vo privatna poraka i jas sum za slabeenje.Pozdravuser posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 486
12.11.2011 18:00:17   
Maca25
Кикичка јас прва ја побарав, а само јас ја немам диетата user posted image

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот sladjana ms)
Непосредна врска до пораките: 487
12.11.2011 18:14:32   
Bogdancanka
site ja pobaravme dietata,samo aj da vidime koj ke ja primeniuser posted image user posted image user posted image mene ova teleskoto mi smeta ali ke probam,za proba pari ne se davauser posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 488
12.11.2011 18:17:52   
Maca25
со кисело млеко и телешко мелено месо? мислам дека ја прочитав некаде на РР, ако е таа! ние дома само телешко јадеме, па нема да ми биде тешко да ја применам. Мора да ослабнам, немам веќе пари за фрлање на нова облека, кога имам еден куп веќе, ама не ми е точна. user posted image user posted image user posted image

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот Bogdancanka)
Непосредна врска до пораките: 489
12.11.2011 18:32:40   
kikicka
пратено маца ....инаку можам ли во пп да закачувам фајлови? Јас во комбинација со диетата пиев и сок од лимон и тоа во 1л ставав 4 лимони или 5 и така секој ден по литар ...инаку нај мразев варено месе ама мнг убав вкус има дури се изненадив ,и друга финта да ви кажам јас си правев како салата се ке си исецкав во тањирче и мелензи !!! ај со среќа нека ви ее !!user posted image user posted image Јас одох малце во лепши живот

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 490
12.11.2011 18:45:43   
annie
е па ајде сега кога веќе давате рецепти за мршавење  дајте и на мене :)јас секогаш сум имала од 50 до 52 кг а сега последнава година имам 65 и некако многу ми се,се осеќам ПРЕТЕШКО :(

Солзата е нејзин начин да се изрази, нејзината тага, нејзината љубов, нејзината осаменост, нејзината болка и нејзината гордост!!!

Непосредна врска до пораките: 491
12.11.2011 18:56:48   
lilicka
Да ви се придружам во муабетов со диетиве.....и јас имам милиони дома диети пошто цел живот сум на диета на никако да ослабамuser posted image да ја заспијам ѕверкава ќе ви пишам некоја има досата ефикасниuser posted image

(Одговор на членот annie)
Непосредна врска до пораките: 492
12.11.2011 19:03:06   
Annet
ааа јас незнам за диета,ама од кога си појадувам ручам и вечерам не се поправив ни едно кило,за мене тоа бил лекот.туку дајте некој предлог,ќе одам на магистерска,што да купам за машко?

< Поракaта ја уредил Annet -- 12.11.2011 19:04:10 >

(Одговор на членот lilicka)
Непосредна врска до пораките: 493
12.11.2011 19:11:57   
Natuska85
Оваа на кикичка мислам дека е иста со на Оливиа што ја има пишано во темата слабеење.Лиличка можеш и ти да ни пишеш некоја таму.Јас си смалив некој кг со тоа што престанав да вечерам и помалку јадам благо.Како и да е сега кај мајка ми неможам никаква диета да држам,жената се сака да ми угоди де како и секоја мајка user posted image , па здравје таму за 2-3 недели може да почнам некоја од овие вашитеuser posted image .А до тогаш да си каснеме нешто виртуелно што викате,ај јас частам палачинки,повелеле

user posted image

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

(Одговор на членот lilicka)
Непосредна врска до пораките: 494
12.11.2011 21:02:59   
Felly RR
Леле Натушке, арно ти текна, јас огладнев, од толку муабети за диети страв ме фати, од прееска барав нешто за каснување, а другиве само за диети се запраиле муабет.user posted image

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

(Одговор на членот Natuska85)
Непосредна врска до пораките: 495
12.11.2011 22:52:27   
*miki mami*
kikicka pisi ja na rr vo slabeenje da ne te zamarame da ni prakas na site vo porakauser posted image

(Одговор на членот Felly RR)
Непосредна врска до пораките: 496
12.11.2011 23:02:28   
AnnaMolly RR
Ај и јас нешто да почастам, мм фатил на спортска некој денар и еве што мезиме во моментов. Се од ова имаме на маса, сами сме вечер без дете user posted image

user posted image user posted image user posted image

Live and let live

(Одговор на членот Felly RR)
Непосредна врска до пораките: 497
12.11.2011 23:23:51   
Тања РР
Блазе си ви Ана Моли. И јас сум вечерва без дете ама и без мм. Сама самичкаuser posted image
Мм е на одмор па отидоа со Јана да спијат кај свеки. Да ги разгали малку. Јас скоро се вратив од работа и многу ми е празно.

There are two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as if everything is."......А.А

Непосредна врска до пораките: 498
13.11.2011 1:51:38   
kikicka

ИЗВОРНА ПОРАКА: *miki mami*

kikicka pisi ja na rr vo slabeenje da ne te zamarame da ni prakas na site vo porakauser posted image

Рекоа дека ја имало али ај да ја освежам пак ќе ја ставам!!!user posted image

(Одговор на членот *miki mami*)
Непосредна врска до пораките: 499
13.11.2011 16:06:09   
Martins mom
Поздрав девојчиња, како сте ова неделно попладне? Мене ми е баш фино, кафица и РР-прекрасно, детето нанка, мм оптегнат пред тв.
Ова со диетиве ме замисливте...и јас ја сакам диетата, ама некако во последно време не сум карактер, не можам да кажам Не на искушенијатаuser posted image

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

Непосредна врска до пораките: 500
Страница:   <<   < Претходна страница  18 19 [20] 21 22   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  18 19 [20] 21 22   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Дали ви се менструации болни?
пеперутка16

Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.