Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
i jas sum za dietata site farmerki gi stakuvav za da ne mi zafakaat mesto vo plakar,sto samo da gi gledam i da se nerviram...samo helanki i trenerki nosam drugo ne me sobira
Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."
де бре ви кажите само кој сака јас праќам но проблемо! Ви знаете ли мене шо не ми е јасно тука на ова за пишување порака овие знакчињата што се и празните коцки??? де ај некој нека ми појасне !
Koga sme kaj dietite,moram da si se pofalam ,vcera mi bese mnogu ubav denot posle 5,5 meseci od poragaj vlegov vo moite najubavi farmerki br.28,mislev dek anikogas poveke nema da gi oblecam ama ete i toa se desi.Epten sum srekna si se vrativ na starata kilaza.Se nadevam deka sega nema da odam uste vo - .
со кисело млеко и телешко мелено месо? мислам дека ја прочитав некаде на РР, ако е таа! ние дома само телешко јадеме, па нема да ми биде тешко да ја применам. Мора да ослабнам, немам веќе пари за фрлање на нова облека, кога имам еден куп веќе, ама не ми е точна.
пратено маца ....инаку можам ли во пп да закачувам фајлови? Јас во комбинација со диетата пиев и сок од лимон и тоа во 1л ставав 4 лимони или 5 и така секој ден по литар ...инаку нај мразев варено месе ама мнг убав вкус има дури се изненадив ,и друга финта да ви кажам јас си правев како салата се ке си исецкав во тањирче и мелензи !!! ај со среќа нека ви ее !! Јас одох малце во лепши живот
Солзата е нејзин начин да се изрази, нејзината тага, нејзината љубов, нејзината осаменост, нејзината болка и нејзината гордост!!!
Да ви се придружам во муабетов со диетиве.....и јас имам милиони дома диети пошто цел живот сум на диета на никако да ослабам да ја заспијам ѕверкава ќе ви пишам некоја има досата ефикасни
ааа јас незнам за диета,ама од кога си појадувам ручам и вечерам не се поправив ни едно кило,за мене тоа бил лекот.туку дајте некој предлог,ќе одам на магистерска,што да купам за машко?
< Поракaта ја уредил Annet -- 12.11.2011 19:04:10 >
Оваа на кикичка мислам дека е иста со на Оливиа што ја има пишано во темата слабеење.Лиличка можеш и ти да ни пишеш некоја таму.Јас си смалив некој кг со тоа што престанав да вечерам и помалку јадам благо.Како и да е сега кај мајка ми неможам никаква диета да држам,жената се сака да ми угоди де како и секоја мајка , па здравје таму за 2-3 недели може да почнам некоја од овие вашите .А до тогаш да си каснеме нешто виртуелно што викате,ај јас частам палачинки,повелеле
Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.
Блазе си ви Ана Моли. И јас сум вечерва без дете ама и без мм. Сама самичка Мм е на одмор па отидоа со Јана да спијат кај свеки. Да ги разгали малку. Јас скоро се вратив од работа и многу ми е празно.
Поздрав девојчиња, како сте ова неделно попладне? Мене ми е баш фино, кафица и РР-прекрасно, детето нанка, мм оптегнат пред тв. Ова со диетиве ме замисливте...и јас ја сакам диетата, ама некако во последно време не сум карактер, не можам да кажам Не на искушенијата
Дали ви се менструации болни? пеперутка16
Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.