Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
zdravo mamicki eve ne nas so povtorno pominata ne spana nok od 3 i 30 pa se do 7i 30 potoa zaspa nekade okolu 7i30 i spiese do 8i 30 i eve sega ja izbanjav i zaspa aman pak li se vratija tie losi noki koi oko nema da zaklopi i se spie a plaka i se nesto se vrti vo krevenceto sto e rabota ne znam
Слушам ќе сме оделе некаде? Рачунајте на мене доаѓам 100% со се маус Ајде жени да правиме збиранка некаде се заседнавте по домите, дај да излеземе малку да се видиме да пооговараме
Слушам ќе сме оделе некаде? Рачунајте на мене доаѓам 100% со се маус Ајде жени да правиме збиранка некаде се заседнавте по домите, дај да излеземе малку да се видиме да пооговараме
Ајде, јас од понеделник се враќам на работа. Да правиме едно кафе утре?
Каде без мене бе??? Ја ќе ви бидам ДиЏеј, ќе стварам атмосфера, ќе ве олабавам, додека вие се сместите со маусите... и во сабота каде во колку саат? Термин сместа!!!