|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  53 54 [55] 56 57   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Што ни беше муабетот?
15.1.2012 14:13:46   
mamicka77
ИЗВОРНА ПОРАКА: Ikana

Neznam Tanja, videla senka so crna jakna kako bega...moja pretpostavka e deka sakal da provali i proveruval dali ima nekoj doma, bidejki bese Stara Nova neli....Vo kukja sme i se gleda preku vratata...Moze da i se pricinilo i mu kazala na mm utrovo, ama on i rekol da ne mi kazuva, i vecerva mi kaza....i mm i se naluti zasto mi kaza posto znae deka ke se uplasam i sega nejkam da si legnam, mislam koj bi spiel?! A i mene ne mi e jasno sto i trebase da mi kaze!!?
I mi vika oblakaj i go bodito naopaku na malata...i ja prasuvam zosto, taka mi vika ....i maz mi pak i se razvika...leleeee ne mozam vakvi raboti ej, ke pocnam da mislam deka namerno mi pravi ili ne e saglam zenava... poima nemam! Mozno li e?!
PAncefot ednas na 24h taka? Mnoooogu e jak i jas go piev posle carskiot rez kako posledna linija na odbrana...5 dena mislam traese terapijata...ajde najbrzo da ozdravis!!!

ikana lele stvarno strasno ostavajte svetlo nadvor vo hodnik bilo deka za da znaat deka ima doma nekoj so svetloto jas mislam deka ke nema da smee da se doblizi mozebi e i tocno od kade znaes sekakvi ima a kako go e videla vo hodnik li e bila zarem e nemalo svetlo lele nesaglm coveci kakvi luge ima nemozam da se nacudam nie za toa sme barem raat mal grad i nema takvi raboti kaj nas ima pa drugi se zamaraat nezdravi luge so glupavi raboti samo gleda nekoj da ti  nasteti i da ti frli nesto na mila i frlile plac i eve ja plaka vecerno vreme ne saka da spie na majkami i dadov bodi od mila da ide da i prebaat od upla i uroci i zenata kazala deka imala plac frleno

(Одговор на членот Ikana)
Непосредна врска до пораките: 1351
15.1.2012 14:16:33   
Pepelaska *
Да му се множат запчињата бомбица!
Мене вчера ми беше најгрдиот ден, Мартин падна од креветче, стана од спиење и си реков нека си полежи и јас на кревет и така си правевме муабет, му викам ај нани и си легна демек спие ( си игравме).Додека се завртев да стане и да тресне долу незнам како се испреврте, го има удрено носето и му е малку модро од едната страна, не плаче сега брзо се смири ама му е малку затнато, се мислам утре да го однесам на лекар, се изедов жива, никогаш нема да си простам, а вака весел си е , се си тера по старо не плаче ни на допир само ако го прашаш кај се удри покажува на носето, се надевам нема да има последици

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

(Одговор на членот bombica)
Непосредна врска до пораките: 1352
15.1.2012 14:17:25   
mamicka77
ИЗВОРНА ПОРАКА: bombica

Женски ајде денес од мене кафенце и торта частам за првото запче на Павелuser posted image
user posted image
user posted image

neka mu e cvrsto i belo kako sneg i so lesno da si gi iskara site

(Одговор на членот bombica)
Непосредна врска до пораките: 1353
15.1.2012 14:52:20   
arh_diz
So lesno da gi vadi ostanatite zapcinja
Pepelaska dokolku ne povraka nisto strasno i M padna koga imase 7-8 meseci.Sledi go samo , ako ima promeni odnesi go na lekar.
Treba da go naucis da se kacva i simnuva od krevet , nekolku pati neka se kaci i simne pred tebe i posle ke si se simnuva i kacuva sam

Биди тоа што си

(Одговор на членот mamicka77)
Непосредна врска до пораките: 1354
15.1.2012 14:57:52   
Ikana
Od preeska sakam da pisam ama cistev pa bebeto...
Znaci cela nok ne sum spiena...legnav od 6 do 10 od sto mi bese strav, i ostaviv svetlo vo dvorot, i izleguvav cesto da proveram, no ne slusnav nisto niti pak vidov nekoj. Toj sto dzirkal sigurno mislel deka nema nikoj doma poradi praznuvanjeto...ne bi mi bilo strav osven toa sto sega druga e situacijata neli...neznam ama sega pa ic ne mi dava srce da spijam....ke si prijavam jas fino lepo u policija pa neka patroliraat malce...inaku isto vcera na pladne nekade otidovme do prodavnica so mm i vidovme trojca momci sto ocigledno en bea od nase maalo kako stojat pred kukjata na drugar moj i nesto se dogovaraat i mm im vikna sto barate tuka i oni si otidoa...i aj sea...lele luge kolku mi e strav!!!
Bombica cestito za zapceto site najlesno da mu niknat i da mu bidat beli kako bisercinja!!!

(Одговор на членот mamicka77)
Непосредна врска до пораките: 1355
15.1.2012 15:03:36   
AnnaMolly RR
ИЗВОРНА ПОРАКА: Pepelaska###

Да му се множат запчињата бомбица!
Мене вчера ми беше најгрдиот ден, Мартин падна од креветче, стана од спиење и си реков нека си полежи и јас на кревет и така си правевме муабет, му викам ај нани и си легна демек спие ( си игравме).Додека се завртев да стане и да тресне долу незнам како се испреврте, го има удрено носето и му е малку модро од едната страна, не плаче сега брзо се смири ама му е малку затнато, се мислам утре да го однесам на лекар, се изедов жива, никогаш нема да си простам, а вака весел си е , се си тера по старо не плаче ни на допир само ако го прашаш кај се удри покажува на носето, се надевам нема да има последици

Пепелашка, ништо страшно не е. Филип ми нема паднато од кревет никогаш, ама затоа како се слупа еднаш на ивицата на панелот, се тресеше од плачење и му излезе огромна џумка. Да знаеш за друг пат ако се удри некаде ВЕДНАШ мачкање со маргарин. Намачкај го 3-4 пати и ќе биде како нов. Пробано.
Големи гушки за Мартин и ве чекам пак на гости!

Live and let live

(Одговор на членот Pepelaska *)
Непосредна врска до пораките: 1356
15.1.2012 16:01:47   
Annet
еее кај сте бре моми убавихахаа.ја нешто поседниве денови не седам тука многу,ива не ме остава,па сеа заспа па малку да читнам.ве читам и вака сега прво на павел на бомбица да му растат сите бисерчиња со лесно,икана мене ме фати страв а не тебе,оставајте ламби нешо со и да е и пријавете обавезно,штом еднаш намирисале најдобро да се пријави,ааа мамиичкее ма леле и мојава несака да спие ноќе плаче во сон,не сум спиена и јас,незнам што ќе правам вечер,сама сум мм е на раб.незнам не и се јаде не ја боли ништо а плаче........... уфф море дај од кафето и блакцето малку душа да земам ,поздрав за сите

(Одговор на членот AnnaMolly RR)
Непосредна врска до пораките: 1357
15.1.2012 16:09:39   
AnnaMolly RR
Икана, јас на твое место би си купила две-три сијалици со сензор, што се палат кога поминува некој. Поставете ги на 2-3 места во дворот и ќе се палат кога некој поминува на неколку метри од куќата.
Друга финта, стави знак ПАЗИ КУЧЕ на вратата во двор. Купи од пет шоп некој знак со пит-бул или слично, и стави го. Верувај дека многу ќе ти помогне.

Live and let live

(Одговор на членот Annet)
Непосредна врска до пораките: 1358
15.1.2012 19:07:47   
kikicka
и др финта земи камера така нека стое да се гледа ако не работи проверено .....едни пријатели имаат дома така им стои и од тогаш нема кој да им шушка user posted image

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

Непосредна врска до пораките: 1359
15.1.2012 19:38:38   
Viktori
Жени, пуштајте ракомет! Не знаеш дали е Ниш или Кале user posted image

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

(Одговор на членот kikicka)
Непосредна врска до пораките: 1360
15.1.2012 19:45:32   
Martins mom
Одлични за почеток! Ма ке донија Але але але!!!user posted image user posted image

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

(Одговор на членот Viktori)
Непосредна врска до пораките: 1361
15.1.2012 20:35:22   
Ikana
Ke si zemam obavezno luge, i svetlo od sega natamu non stop zapaleno....
user posted image Ufffff nema raat!

(Одговор на членот Martins mom)
Непосредна врска до пораките: 1362
15.1.2012 20:49:50   
Maca25
силни момци се нашите ракометари!!!! браво!!!

инаку ќерка ми заспа уште во 7, па сега не знам што да правам.. user posted image user posted image user posted image ептен ја изморив денес. Синоќа заспа во 1, стана во 9,30, па во 14,30 ја носев на роденден, се изнаскока таму, дојдовме дома си поигра малце, си влезе во креветче и си заспа.

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот Ikana)
Непосредна врска до пораките: 1363
15.1.2012 21:24:09   
Viktori
Оу мај гад, од утре сум на работа.... ми се уарни седењево, сеа ќе ме мрзи да одам.user posted image

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 1364
15.1.2012 22:18:18   
Џесика
Оу мај гад, јас уште оваа недела порелаксирано на работа, после коа ќе почнат да џавкаат user posted image user posted image user posted image

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

Непосредна врска до пораките: 1365
15.1.2012 23:10:45   
SkCura77
Лелееееее, дури сега читам дека сте имале средба во Веро, а јас пропуштив да се известам и да дојдам.
Ќе си пукнам од мака, не можам само преку нет да комуницирам, ми требаат живи луѓе!
Инаку, честито за запчето, нека се редат бели бисерчиња и нека излегуваат без мака!
И моето се лигави и ги изеде прстите, едвај чекам да излезат, вака се мачи и кенка и стана плачко!
А за провалници и крадци, леле, не ми спомнувајте, јас пола ден сум сама со малиот дома и само се тресам да не ми влета некој, што ќе правам, не ми е гајле за ништо! Имам љубопитни соседи и само во нив се крстам дека нешто ќе забележат на време, не мора да ме спасуваат мене, него малиот...
Ме фркна гла`а од променливово време, излеговме денеска во парк, џабе...

(Одговор на членот Џесика)
Непосредна врска до пораките: 1366
16.1.2012 8:04:44   
SkCura77

Добро утро на сите! Повелете кафе! Се спукав со ММ утрово, а не сакам кога нешто лошо ќе ми тргне понеделнички, ама ете... па со вас ќе си го допијам кафето user posted image
Пријатна работна недела на тие што работат а другиве што си седиме дома со бебушките нека ни е пријатен денот!

(Одговор на членот SkCura77)
Непосредна врска до пораките: 1367
16.1.2012 8:05:45   
SkCura77
Еј, поставив слика од многу убава шолја со кафе, ама не ми излезе. user posted image

Непосредна врска до пораките: 1368
16.1.2012 8:29:34   
AnnaMolly RR
ИЗВОРНА ПОРАКА: Viktori RR

Оу мај гад, од утре сум на работа.... ми се уарни седењево, сеа ќе ме мрзи да одам.user posted image

Оу мај гад, еве и јас по две недели седење дома, се вратив на работа. Гледам имаме нови епизоди за преведување и сега едвај чекам да почнам user posted image I love my job!

Live and let live

Непосредна врска до пораките: 1369
16.1.2012 8:37:44   
SkCura77
Aна Моли, за која телевизија работиш? user posted image

Непосредна врска до пораките: 1370
16.1.2012 9:25:52   
Tanjat7880
user posted image
Neznam Skcura 77kolku e dobra sholjava no kafefo od srce vi go nudam za dobar pocetok na ovaa rabotna nedela

Непосредна врска до пораките: 1371
16.1.2012 10:06:00   
libra.n
Ke si zemam jas od kafeto, super ke mi dojde kako za pocetok, denes i oficijalno pocnuvam da ne jadam blago i leb, vcera se razocarav od sebesi. Bevme kaj edni prijateli da go gledame rakometot i bukvalno nemase so da oblecam(se mi e tesno)..ne sum zabelezala doma vo trenerki cel den user posted image deka sum se napravila kako user posted image

(Одговор на членот Tanjat7880)
Непосредна врска до пораките: 1372
16.1.2012 10:31:53   
Melanija RR
Добро утро и јас сум за кафе user posted image

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

(Одговор на членот libra.n)
Непосредна врска до пораките: 1373
16.1.2012 10:47:27   
AnnaMolly RR
ИЗВОРНА ПОРАКА: SkCura77

Aна Моли, за која телевизија работиш? user posted image

Работам за фирма за преведување, а инаку преведуваме за Animal Planet и Travel & living.

Live and let live

Непосредна врска до пораките: 1374
16.1.2012 10:50:32   
Calypso
user posted image

Aj dobro utro i od mene... so edno kafence za rasonuvanje... iako sme rano rano od sabajle budni, duri sega se rasonuvame user posted image

All that is gold does not glitter,
Not all those who wander are lost;
The old that is strong does not wither,
Deep roots are not reached by the frost.

Непосредна врска до пораките: 1375
Страница:   <<   < Претходна страница  53 54 [55] 56 57   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  53 54 [55] 56 57   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Дали ви се менструации болни?
пеперутка16

Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.