Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Мацо браво веќе закажавте, а вашиот роденден колку се сеќавам беше во фебруари така? Нашиот е на 28 јануари, а јас си спијам на уши, абер немам да закажам
Моравме сега да закажеме за да го фатиме попутот од игротеката. Ако закажевме покасно ќе платевме дупло повеќе. не можам да поверувам колку паднале цените за изнајмување на игротека, од лани има мнооогу голема разлика.
Dobro utro i od mene. Maco, kolku toa padnale cenite i kade? Bas me interesira... Nie vo dekemvri slavevme rodenden, vo site igroteki kaj sto prasav cenite bea bukvalno isti, mozda malku i poskapicki, i na kraj pak plativ poveke od lani.
во игротеката каде што закажав лани изнајмување на просторот беше 2500 денари за 2 часа, а оваа година фатив попуст и ја изнајмивме за 900 денари. Има разлика нели?!?! Затоа и толку рано закажавме, за да го фатиме попустот за месец фебруар.
Ние бевме во неделата таму на роденден, прашав дали има термин за роденденот на Нина и слободен беше тој од 17:30 и ме изненадија со цената. Вчера отидовме уште еднаш и закажавме, си земавме покани и сега чекаме да дојде 09.02.
Dobro utro zenski, kako ste?? JAs eve bolna si lezam vo spalna, si dremam na RR ke si simnam nekoe filmce sega, i taka ...malce i mama da se odmori huhuuh Sakav da prasam nekoj sto se razbira...smeam li med da jadam dodeka dojam? Zboruvvam za edna lazicka vo caj?
Dobro utro zenski, kako ste?? JAs eve bolna si lezam vo spalna, si dremam na RR ke si simnam nekoe filmce sega, i taka ...malce i mama da se odmori huhuuh Sakav da prasam nekoj sto se razbira...smeam li med da jadam dodeka dojam? Zboruvvam za edna lazicka vo caj?
Dobro utro Ikana, aj pobrzo da ozdravis. Ne samo sto smees med da jades, nego i se preporacuva, zatoa sto ne mozes poinaku da mu go dades medot na bebeto, vaka barem preku mlekoto ke si gi zeme potrebnite sostojki. I jas sum eve zatnata cela, i si zimam i med, i sirupcinja za iskasluvanje i drugi nekoi prirodni raboti koi mi olesnuvaat.
Bebcho e so maz mi, zema on sloboden den od rabota, posto svekrva mi ja cuvase nokeska a majka mi mora da odi na rabota, psoto bese na odmor do vcera... Fala i vie pobrzo da ozdravete...Mene mi pocna kako nastinka na grlo, pa na stomak me udri 2 dena, i na kraj denes se budam so grloto patali i nosot isto...si pijam cajcinja so med pa zatoa prasav dali smeam...inaku nokeska piev mnogu jak lek kako fervex ama pojak, od na mm tie lekarstvata od Anglija, i pisuvase na nego deka ne e za trudni zeni i za zeni sto dojat pa prvovo mleko izutrinava go frliv, ne bese mnogu nekoi 50ml...veke nema da go pijam lekot pak, taka sto ke se molzam i so sise ke ja hrani mm. Inaku se razbolev na zabar koga otidov posto so zabot si imav maka, prvo izleguvanje od doma posle 2 i pol meseci, i odma me fati virusot. Vas virus vi e? Da znam dali sum samo jas ili stvarno ima epidemija niz gradov.
Jas od 2009 dekemvri do ovoj januari niednas ni nastinka ne fativ ako mi veruvas, bidejki sekoj den piev vitamin c, alkohol nikako, i pesacenje sekoj den minimum po 2 km, i bev sucka slaba, 54 kg i nisto ne mi bese....sega imam apteka doma, imam 75 kg, dorucek, rucek i vecera mi se kako oce nas i PAK me sotrea virusive...i aj sega najdi nzs Maco?!?!
Za site ,oi bilnicki drugarki nudam eden GROG koj ima cajce vo sebe pa rum,greano crveno vino pod obavezno i mnogu drugi takvi raboti koi ke ve opushtat i ako ne drugo ke zaboravite na virusot!!!NAZDRAVJE mili moi.
Lele lele lele pa Ringerajki, maz mi volku caevi ne napravi, kolku sto vie ponudivte...se znae, sekogas najdobri!!! Tanja ne sum piela nikogas ama kako mi zvuci, mh mh mh
< Поракaта ја уредил Ikana -- 17.1.2012 13:03:39 >
Bebcho e so maz mi, zema on sloboden den od rabota, posto svekrva mi ja cuvase nokeska a majka mi mora da odi na rabota, psoto bese na odmor do vcera... Fala i vie pobrzo da ozdravete...Mene mi pocna kako nastinka na grlo, pa na stomak me udri 2 dena, i na kraj denes se budam so grloto patali i nosot isto...si pijam cajcinja so med pa zatoa prasav dali smeam...inaku nokeska piev mnogu jak lek kako fervex ama pojak, od na mm tie lekarstvata od Anglija, i pisuvase na nego deka ne e za trudni zeni i za zeni sto dojat pa prvovo mleko izutrinava go frliv, ne bese mnogu nekoi 50ml...veke nema da go pijam lekot pak, taka sto ke se molzam i so sise ke ja hrani mm. Inaku se razbolev na zabar koga otidov posto so zabot si imav maka, prvo izleguvanje od doma posle 2 i pol meseci, i odma me fati virusot. Vas virus vi e? Da znam dali sum samo jas ili stvarno ima epidemija niz gradov.
икана, и јас доека го доев бебето се изразболев со црвено грло и сл и ми даде докторката стрепсилс, не штетат на млекото а и ефикасни се , по 3 4 на ден имаш различни вкусови и да со маска се шетав , го преслакав и слично пошто имаше нецели две недели и никој не можеше да помага
побрзо да оздравите сите
< Поракaта ја уредил Pepelaska### -- 17.1.2012 13:08:18 >
Zemav eve i cajce od kamilica, so med i limun, paracetamol, c vitamin 1000mg, med i limun so mlaka voda izmesani za gargara. A sega e mnogu vazno da ja dojam, ke gi dobie antitelata za virusov od mene. Eve za nekoja minuta ke se izmolzam pak i ova mlekce odi kaj nea vo stomaceto, a ne vo mijalnikot.
Lele devojki, ve citam, site ste mi nastinati ajde pobrzo da mi ozdravite! Nie so maliov setkavme nadvor, super e vremencevo, ete go se izmori i zaspa. Za bolnite eve cajce
a za onie drugite koi mene ke me druzat za kafe
Дали ви се менструации болни? пеперутка16
Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.