|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  86 87 [88] 89 90   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Што ни беше муабетот?
15.2.2012 22:44:54   
Ikana
C..c..c... od zimava i frizideri se rasipuvaat! Felly, imalo i poladni zimi pa ne sme bile vaka greotka neli? Se sekavam pred nekoja godina isto vaka bese pretrupano so sneg, pa se izdrzuvase, imase i parno solidno i struja taman...ne znam sto e rabotava...do zimata sigurno ne euser posted image Imalo i polosi zimi od ovaa. Do tolku li se krade elektricna energija pa sto ne moze da se postigne ili neznam stvarno, pa 2 miliona narod sme, ne sme 12. I koga kje mi dojde smetka, prvo shlog me udira, za 2 grealki i bojler sto pustam pocesto, drugo nisto ne pustam, sto ne pustam i vo leto, mi stigaat astronomski smetki!

(Одговор на членот Felly RR)
Непосредна врска до пораките: 2176
16.2.2012 1:47:55   
kuklicka26
Ајде да ве почестам денеска мојатаuser posted image прави 6 месеци,да е жива и здрава голема да расте и цел живот да не радува http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/s320x320/418335_328070483895548_130224690346796_891970_899275752_n.jpg

(Одговор на членот Ikana)
Непосредна врска до пораките: 2177
16.2.2012 8:37:16   
Luci
Женски како сте? Јас поспана ко по обичајuser posted image Ние вчера пошто снема струја кај моите си се прибравме со М.конечно дома после 10-тина дена, да не снемаше струја ќе останевме до недела. Па откако дојдовме се фатив одма за чистење и си легнав во 22ч мртва уморна. Што ќе правите денес, имате ли некои планови? Јас денес кога ќе се вратам од работа ќе направам ручек и псоле ќе си играм со М.user posted image Ви посакувам убаво утро и пријатен ден user posted image

Рани куче да те лае!!!

(Одговор на членот kuklicka26)
Непосредна врска до пораките: 2178
16.2.2012 8:40:52   
Felly RR

ИЗВОРНА ПОРАКА: kuklicka26

Ајде да ве почестам денеска мојатаuser posted image прави 6 месеци,да е жива и здрава голема да расте и цел живот да не радува user posted image

Мммм многу убава торта кукличка, нека расте голема твојата user posted image .

Леле, Икана, добро што не се расипува. Само откажува, не работи додека е многу ниска Т, а кога ќе се подзатопли, го пуштаме и си работи нормално. Уште да требаше да се поправа..... Ама еве затоа за машината за перење еден месец чекаме да дојде сервисер. И таа нешто од ладното се поремети.user posted image

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

Непосредна врска до пораките: 2179
16.2.2012 8:59:49   
Tanjat7880
user posted image
user posted image
Devojcinja,i jas denes napolniv MNOOGUUU godinki,pa izvolte torticka i pozdravuser posted image

Непосредна врска до пораките: 2180
16.2.2012 9:01:56   
Felly RR
Tanjat нека ти е среќен роденденот, и уште МНООООООГУ родендени да си славиш!

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

(Одговор на членот Tanjat7880)
Непосредна врска до пораките: 2181
16.2.2012 9:05:53   
Pepelaska *
Среќен нека тие роденденот Тањат, да си среќна радосна и весела, ние цела ноќ сме со температура, околу 38 , сабајлево почна и 38 со 5 му ставивме чепче сега спие и најверојатно нема, а баш мислев ќе поминеме без,

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

Непосредна врска до пораките: 2182
16.2.2012 9:11:17   
Pepelaska *
Фели извини вака што сум директна, но се знаеш со Соња од Кичево ? Гледам заеднички пријател ни е?

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

(Одговор на членот Pepelaska *)
Непосредна врска до пораките: 2183
16.2.2012 9:15:10   
AnnaMolly RR
Среќен роденден, Тања! Да си среќна и весела уште мноооогу повеќе годинки user posted image

Live and let live

(Одговор на членот Pepelaska *)
Непосредна врска до пораките: 2184
16.2.2012 9:16:25   
arh_diz
Sreken rodenden Tanja!

Биди тоа што си

(Одговор на членот AnnaMolly RR)
Непосредна врска до пораките: 2185
16.2.2012 9:35:58   
mamicka77
sreken rodenden tanja

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 2186
16.2.2012 9:39:32   
mamicka77
dobro utro i od mene nie denes na ovoj sneg mora da odime na ortoped da ja vodeme MILA vo Stip a kako ke stasame do tamu i jas ne znam patot bil haos imalo mnogu sneg a nema veke odlozuvanje mora da ja vodam trebase uste vo januari ama pusti zakoni vovele po nova god da se zakazuva i duri denes za 16 mi zakazaaa moram da ja vodam bidejki jadrata ne i bea ubavo oformeni koga ja vodev prv pat,me faka nervoza sto li ke kazat samo molam boga da i se oformeni i da e se ok za da ne gi nosi veke tie peleni mnogu e nervozna so niv najnormalno srce na mama koj i da e tolkava gmuca megu nozinjata ne moze da trpe a nose dve peleni

(Одговор на членот Ikana)
Непосредна врска до пораките: 2187
16.2.2012 9:40:19   
Beatris
Среќен роденден Тања, се најубаво! user posted image user posted image user posted image

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

(Одговор на членот mamicka77)
Непосредна врска до пораките: 2188
16.2.2012 9:42:22   
kikicka
Среќен роденден Тања,здрава ,жива,весела !!!

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 2189
16.2.2012 9:44:02   
vezilka RR
Епа генерацио среќен роденден и се најубаво!! user posted image

(Одговор на членот Beatris)
Непосредна врска до пораките: 2190
16.2.2012 10:00:27   
Maca25
Среќен роденден Тања!!!Жива, здрава, весела!!!

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот vezilka RR)
Непосредна врска до пораките: 2191
16.2.2012 10:01:25   
Annet
Sreken rodenden se najubavkouser posted image user posted image
ИЗВОРНА ПОРАКА: Tanjat7880

user posted image
user posted image
Devojcinja,i jas denes napolniv MNOOGUUU godinki,pa izvolte torticka i pozdravuser posted image

(Одговор на членот Tanjat7880)
Непосредна врска до пораките: 2192
16.2.2012 10:02:21   
Annet
neka e zdrava i ziva,vesela,i ubavauser posted image
ИЗВОРНА ПОРАКА: kuklicka26

Ајде да ве почестам денеска мојатаuser posted image прави 6 месеци,да е жива и здрава голема да расте и цел живот да не радува http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/s320x320/418335_328070483895548_130224690346796_891970_899275752_n.jpg

Непосредна врска до пораките: 2193
16.2.2012 10:26:37   
Andriance
i Andrej denes go pocnuva 6-iot mesec...mama e srekjna Andrej uste povekje i zatoa eve edno kafe so torta od mene

user posted image

Зборовите и времето користете ги правилно!!! Ни едното ни другото не можете да ги вратите!!!

(Одговор на членот Annet)
Непосредна врска до пораките: 2194
16.2.2012 10:30:53   
penelopa
Среќен роденден Тања7880, Нека расне голем Андреј јас сум за кафенце а и тортичка не одбивамuser posted image

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

(Одговор на членот Andriance)
Непосредна врска до пораките: 2195
16.2.2012 10:36:32   
Natuska85
Женички добро утрооо,како сте ми??Еве јас ви спремив појадоче,одамна не сум ви направила,се немам времеuser posted image

user posted image

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

(Одговор на членот Annet)
Непосредна врска до пораките: 2196
16.2.2012 10:38:15   
kikicka
Мацо ја и ти нешто од сабајле исто! ме збрка исто сме напишале!user posted image

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

(Одговор на членот penelopa)
Непосредна врска до пораките: 2197
16.2.2012 10:38:35   
Beatris
Аааа фала фала, наздравје нека ни е диеталниов појадок! user posted image user posted image user posted image

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

(Одговор на членот Natuska85)
Непосредна врска до пораките: 2198
16.2.2012 10:38:43   
Natuska85
user posted image Андрај и он порасна леле лета времевоuser posted image . Ама на дружбава ќе ви ја лапневме цуцлатаuser posted image . Кристијан кога му се пушти,смешки беа user posted image

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

Непосредна врска до пораките: 2199
16.2.2012 10:39:16   
Maca25
Натушка појадовков ти е прекрасен!!! Само јас од дене сум на овошје, супа и салата. Еве сега јадам портокал и јаболко, за после имам инстант супа и салата.

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

Непосредна врска до пораките: 2200
Страница:   <<   < Претходна страница  86 87 [88] 89 90   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  86 87 [88] 89 90   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Дали ви се менструации болни?
пеперутка16

Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.