Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Нов проект на Рингераја "Прегратка на да... 6.10.2011 15:07:19
AnnaMolly RR
Драги рингерајки, сакам да ве информирам дека стартува нов хуманитарен проект на Рингераја којшто сум сигурна дека ќе ви се допадне на сите! Се работи за нешто ново и многу интресно, но воедно и хумано и ќе се реализира од октомври до декември 2011 година.
Подетални информации за овој проект ќе може да слушнете утре сабајле на утринската програма на Канал 5 во 7:20 часот.
Се надевам дека како и секогаш овој проект ќе наиде на поддршка од верните рингерајки!
< Поракaта ја уредил Admin -- 18.10.2011 7:20:30 >
Јуле, прекрасна беше, како и секогаш и прекрасно го претстави новиот проект, како и нашата Рингераја!!! За оние кои не успеаја да гледаат, снимката ќе ја поставиме попладне на Рингераја и нашата фан страница на Facebook
Навистина многу убав проект е ова, ех да бев наставничка сега.... само не разбрав дали само за во градинки ќе е оваа акција или и по училиштата? Инаку дајте ми и мене прирачник, сакам и јас да шијам мечиња
Гооооолемо браво за проектов!!!! Прекрасно! Сигурна сум дека со мечињата направени со многу љубов ќе израдуваме многу дечиња во детските болници и за момент ќе престанат да мислат на нивната болка!!! браво Рингераја!!!
Кога бев мала многу често бев во Детска Клиника. Па може пола од спратовите ги има поминато. Се сеќавам дека еден Декември го поминав таму, па добив и пакетче и на секое болно детенце му дозволија да си избере еден лампион од новогодишната елка. Си добив едно прекрасно лампионче, кое до ден денес прво го ставам на мојата елка. Доаѓаа други дечиња и родители и ни подаруваа играчки, па за момент заборававме дека нешто не боли бевме пресреќни. Кога ја видов Јуле наша на ТВ и слушнав за проектов на Рингераја, се наежив и заплакав. Се надевам дека ќе имам можност да бидам од другата страна, јас да израдувам некое мало ангелче. Едвај чекам!!!
Ова што го напиша Маца има многу силна порака. Колку и да сме болни, несреќни и тажни секогаш е посилно и повеќе се помни чувството на радост кое некој го предизвикал во нас. Целта на проектот е тоа, децата да заборават дека се во болница, да се намали нивната тага и како што кажа Маца, тој момент ќе го помнат цел живот. Ние имаме можност да направиме среќно некое дете
ова беше во нашата градинка и децата многу се израдуваа како и персоналот навистина беше многу убаво. посебно што разбираат дека тоа ќе биде за некое нивно другарче. имам само една мала забелешка, а тоа е времето кога беше организирано, 10 часот, малку сите со работни обврски и тешко се организираме, па ако може еден предлог да биде од 15 часот па натаму. супер идеа и продолжете и понатаму.
Topce градинките штотуку се контактирани и прирачниците за изработка на играчки ке им се достават дури за 2 недели и ќе се работи 1 месец и половина не само 1 ден. Можеби се работи за нешто друго кое го имало во Вашата градинка...
Искривените заби кај децата и кај возрасните се честа појава која може...
Анкета
Дали ви се менструации болни? пеперутка16
Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.